عصر قم

آخرين مطالب

سردار پاکپور: 100 تروریست طی عملیات حافظان امنیت به هلاکت رسیدند گفتگو

سردار پاکپور: 100 تروریست طی عملیات حافظان امنیت به هلاکت رسیدند
  بزرگنمايي:

عصر قم - فارس / فرمانده نیروی زمینی سپاه از دستگیری 150 تروریست و هلاکت 100 نفر از آنان از آبان‌ماه سال گذشته تاکنون در عملیات‌های حافظان امنیت علیه اشرار و تروریست‌ها در سیستان و بلوچستان خبر داد.
سردار پاکپور امروز در مراسم یادواره شهدای حادثه تروریستی راسک در این شهرستان اظهار کرد: شهید سردار شوشتری با هدف تامین امنیت، سپردن امنیت به خود مردم و محرومیت زدایی و مردمیاری در این منطقه خدمت کرده و به شهادت رسیدند.
فرمانده نیروی زمینی سپاه افزود: ایجاد امنیت و توسعه از اهداف مهم سردار شهید شوشتری در سیستان و بلوچستان بود.این مسئول با تاکید بر همکاری بیشتر مردم به ویژه در شهرهای منطقه بلوچستان برای توسعه و آبادانی منطقه، گفت: باید زمینه حضور و فعالیت سرمایه گذار غیربومی برای توسعه و آبادانی در این منطقه فراهم شود، نباید اجازه بدهید عده ای فریب خورده و ابزار دست دشمنان با فراری دادن سرمایه گذاران مانع توسعه این منطقه شوند.
بازار
وی با اشاره به آتش زدن خودروهای راهسازی در جنوب سیستان و بلوچستان تویط افراد خودفروخته، گفت: سرمایه گذار این پروژه برای ساخت راه و جاده برای مردم این منطقه تمام ماشین الاتی که سرمایه زندگی اش بود را آورد اما شاهد سوختن آنها در آتش بودیم و صدای اعتراض مردم هم بلند نشد، نباید نسبت به اقداماتی که مانع توسعه منطقه می شود و زمینه نا امنی را فراهم می کند، بی تفاوت باشیم، باید شما مردم بومی امنیت سرمایه گذار غیر بومی را فراهم کنید تا برای خدمت به شما با آرامش تلاش کنند.
مشارکت 11 هزار نفر از مردم شیعه و سنی سیستان و بلوچستان در تامین امنیت
سردار پاکپور بیان کرد: برای تامین امنیت سیستان و بلوچستان قریب به 11 هزار نفر از مردم منطقه را به کار گرفته و سازماندهی کردیم در دسته‌های رزمی، سران طوایف ریش سفیدان و ائمه و مولوی ها تا با کمک هم امنیت را فراهم کنیم، قطعا سرویس ها و کشورهای بدخواه این نظام ما را رها نکرده و برای ایجاد نا امنی هر طرح و برنامه ای را اجرایی می کنند که هوشیاری بیشتر مردم و مسئولان را میطلبد تا اجازه ندهند دشمنان به اهداف خود در این منطقه دست یابند.
وی با اشاره به حوادث تروریستی فروردین ماه سال گذشته در راسک و چابهار، اظهار کرد: هر 18 نفر عامل تروریستی که در این عملیات ها به هلاکت رسیدند، تاجیکی و افغان بودند که در پوشش مردم منطقه ما با عنوان سوختبر وارد شده و سلاح و مهمات خود را در دبه های سوخت وارد کرده بودند، این موضوع در اعترافات افراد وابسته به این عوامل تروریستی و همدستانشان ثبت شده که این نیازمند هوشیاری بیشتر مردم منطقه دارد که اجازه ندهند اتباع بیگانه با هویت آنان وارد منطقه شده و زمینه نامنی را فراهم کنند چون ضرر اصلی را مردم بومی میبینند.
وی با اشاره به حوادث تروریستی در گوهر کوه نیز بیان کرد: پس از وقوع این حادثه در عملیات های حافظان امنیت علیه اشرار و تروریستها بیش از 150 نفر دستگیر و 100 نفر به هلاکت رسیدند، افراد دستگیر شده در اعترافات خود گفتند که به دنبال ارتباط با یکی از افراد بومی راسک که از کشور متواری شده و به دشمنان پناه برده، هدایت می شدند.
سردار پاکپور ادامه داد: مردم بومی باید هوشیار باشند و تحت تاثیر افراد متواری و خودفروخته قرار نگرفته و خانه های خود را به افراد ناشناس برای اقدامات ضد امنیتی و توسعه استان اجاره ندهند.وی ضمن تاکید بر تکریم خانواده شهدا، گفت: باید همه مردم و مسئولان برای رفع مشکلات خانواده شهدا که عزیزان خود را برای امنیت این مرز و بوم تقدیم کردند، تلاش کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/727186/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معاون رییس جمهور: بیمه دی رتبه اول درمان کشور را کسب کرد

سرمربی قهرمان بدون شکست اخراج شد!

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 0 - اتلتیک 3

پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز معلم

بابایی: به صورت موقت تا آخر فصل هستم

ماجرای سفر آیت الله هاشمی به استانبول/ شام در کشتی تفریحی مهمان بودیم/ یک روسری را با خرقه مقدس تبرک کردند و به عفت دادند

اسلامی: چه افرادی باعث سقوط نساجی شدند؟

ترکیب احتمالی استقلال مقابل آلومینیوم اراک

«طهورا»؛ نگاهی متفاوت به زنان در دوره امامت امام رضا(ع)

تسریع در بهره‌برداری متروی قم در سطح عالی دولت مورد پیگیری قرار گیرد

آتش سوءظن به جان مرد افتاد؛ دفن دخترش در بیابان

دستور فوری برای تخلیه ترمینال کالاهای خطرناک بندر شهید رجایی

دستگیری پدری که دختر 5 ساله خود را به قتل رسانده بود

بازدید معاون وزیر کشور از متروی قم ؛ تاکید بر پیگیری تامین واگن مترو در دولت

برگزاری جشن فرشته‌های کریمه در روستای سراجه قم

اخباری: خودزنی کردیم و برد را از دست دادیم!

علت قطعی VAR یزد؛ لجبازی صداوسیما و فدراسیون!

گل اول منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط کاسمیرو

محمدی: دوست دارم در تیم‌های بزرگ بازی کنم

سقوط نساجی به ضرر فوتبالیست‌های مازندرانی است

گل دوم منچستریونایتد توسط برونو فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 38

گل سوم منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط برونو فرناندس

اخباری: برنده بازی تماشاگران خانم بودند!

ساکت الهامی از نساجی استعفا داد

مرادی: دو بازی آخر را می‌بریم تا تک‌رقمی شویم

احمد جمشیدی، مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش شد

3 عامل کشنده که قلب شما را نشانه گرفته‌اند!

عراقچی دلیل تعویق مذاکرات با آمریکا را اعلام کرد

همسر شهید مطهری: بهترین دوست او آیت‌الله منتظری بودند/ من تنها همسرش نبودم، ما «مراد» و «مرید» یکدیگر بودیم

نوجوانانی که عازم حج هستند این سفرنامه را بخوانند !

انگار که لال شده باشم ؛ شاید هم کور و کر !

بحران فاضلاب قم در سایه فرسودگی شبکه و نبود اعتبارات

برنج‌های پخته شده در کانتینرهای بندر شهید رجایی

96 درصد مسکن کشور توسط مردم ساخته می‌شود

تاکسی‌های برقی با وام میلیاردی و باتری اشانتیون در تهران!

روابط عمومی سامانه شاد بیانیه رسمی صادر کرد

64 هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای سیستان و بلوچستان کشف شد

پلیس راهور شرح می‌دهد؛ چه خودرویی را نه بخریم و نه سوار شویم؟

29 نفر از جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی شناسایی شدند

پلیس کرج فاش کرد: زنی شوهر پوادارش را با معشوقه‌اش کشت و زیر خانه‌اش دفن کرد!

آخرین موقعیت مس مقابل دروازه پرسپولیس از دست رفت

تساوی چادرملو و فولاد؛ هوادار سقوط کرد

دست رد پیکان به افزایش فاصله و برد مهم صنعت نفت آبادان

دروازه‌بان پرسپولیس در رویای لغزش بیرانوند!

صعود شهرقدسی‌ها به لیگ برتر؛ بازهم قلعه حسن خان

تساوی استقلال خورستان و خیبر در جدال همسایه‌ها

احتمال برگزاری استقلال خوزستان-تراکتور در تبریز!

لیگ یک؛ آبادانی‌ها دوباره در بالای جدول

نساجی در یک قدمی سقوط؛ نیاز به معجزه!

یک مصدوم جدید روی دست ربیعی!