عصر قم

آخرين مطالب

واکنش روابط عمومی اپلیکیشن شاد به خبر کلاهبرداری از والدین دانش‌آموزان اقتصادی

واکنش روابط عمومی اپلیکیشن شاد به خبر کلاهبرداری از والدین دانش‌آموزان
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایرنا / روابط عمومی اپلیکیشن شاد در واکنش به انتشار خبری درباره برداشت از حساب بانکی والدین، بیانیه صادر کرد.
به گزارش وزارت آموزش و پرورش، در متن این بیانیه آمده است: با توجه به انتشار خبری در برخی رسانه‌ها مبنی کلاهبرداری از والدین دانش‌آموزان از طریق «سامانه شاد»، به اطلاع خانواده‌های محترم دانش‌آموزان و عموم کاربران می‌رساندهیچ‌گونه حفره یا نقص امنیتی در سامانه شاد وجود ندارد. زیرساخت‌های این اپلیکیشن به‌صورت مداوم توسط تیم‌های فنی و امنیتی بررسی و تقویت می‌شوند و امنیت اطلاعات کاربران، از اولویت‌های اصلی ما در سامانه شاد است.
این بیانه می افزاید: متأسفانه در برخی موارد، کاربران به‌صورت ناآگاهانه اطلاعات شخصی و رمز پویا (OTP) خود را در اختیار تماس‌گیرندگان یا کانال‌های جعلی قرار می‌دهند. این تماس‌ها که با هدف فریب کاربران و دریافت کد ورود انجام می‌شوند، نمونه‌ای از حملات «مهندسی اجتماعی» هستند. در حملات مهندسی اجتماعی، مهاجم به‌جای هک کردن سامانه‌ها، مستقیماً ذهن و اعتماد افراد را هدف قرار می‌دهد. هکر با معرفی خود به‌عنوان یک فرد مورد اعتماد (مثلاً مدیر مدرسه یا پشتیبان شاد)، از فرد می‌خواهد کدی را که دریافت کرده، برای او بخواند یا برایش ارسال کند. این در حالی است که این کد، همان رمز یک‌بار مصرف ورود به حساب کاربری اوست.
همچنین در مواردی دیگر، لینک‌های جعلی (Phishing) که از طریق کانال‌های غیررسمی در شاد منتشر می‌شوند یا تماس‌های صوتی مشکوک (Vishing)، کاربران را به صفحات تقلبی هدایت می‌کند تا بتواند اطلاعات مهم‌شان را سرقت ‌کنند.
در بیانیه یاد شده تصریح شده است: سامانه شاد همواره بر مسئولیت اجتماعی خود در حوزه امنیت دیجیتال پایبند بوده و تاکنون کمپین‌های متعدد آموزشی برای آگاهی‌بخشی به خانواده‌ها و دانش‌آموزان برگزار کرده است. آموزش‌های مربوط به امنیت حساب کاربری، شناسایی لینک‌های مشکوک و فعال‌سازی لایه‌های حفاظتی در بسترهای رسمی شاد در دسترس همگان قرار دارد.
همچنین در این بیانیه آمده است:برای افزایش امنیت کاربران، امکاناتی مانند رمز دومرحله‌ای، مدیریت نشست‌های فعال و اعلان ورود به حساب کاربری در شاد فعال شده است. استفاده از این ابزارها می‌تواند تا حد زیادی از آسیب‌پذیری کاربران در برابر حملات و فریب‌کاری‌ها جلوگیری کند.
روابط عمومی شاد ضمن تکذیب هرگونه رخنه امنیتی، از کاربران تقاضا کرده است تا برای اطمینان از امنیت حساب کاربری خود فقط از طریق کانال‌ها و صفحات رسمی آموزش‌وپرورش یا اپلیکیشن شاد اقدام به دریافت اطلاعات کنند؛ به تماس‌ها و پیام‌های مشکوک پاسخ ندهند؛ از کلیک روی لینک‌های نامعتبر خودداری کنند؛ رمز دومرحله‌ای خود را فعال کنند؛ نظارت جدی و همیشگی بر نشست‌های فعال خود داشته باشند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را به پشتیبانی شاد گزارش دهند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/727030/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صحبت های دلنشین دکتر انوشه

3 هزار و 200 فرصت شغلی جدید در بخش گردشگری قم ایجاد می‌شود

سازش یک فقره قتل عمد بعد از 12 سال به مناسبت دهه کرامت

سرقت سن‌وسال نمی‌شناسد؛ روایت‌هایی از سارقین 18 تا 72 سال!

مجوز پروژه پتروشیمی میانکاله لغو شد

افزایش خسارات جوی طی روزهای اخیر؛ 6 نفر کشته و 65 تن مصدوم شدند

متجاوز اتباع اعدام شد؛ 2 قاتل مهلت گرفتند

جزئیات مهم از حج 1404؛ زمان اعزام نخستین کاروان زائران تمتع اعلام شد

فراری با طرحی خاص در گرندپری میامی

تهران و دبی میزبان دوره‌های متوالی و موفق داوری ISSF بودند

فلیک: بازی برگشت با اینتر یک پیش‌فینال است/ یامال نابغه است

اینزاگی: عملکرد فوق‌العاده‌ای داشتیم؛ طارمی کمک زیادی کرد

فرمول یک در مکزیک ماندگار شد

جشنواره ورزشی دختران آفتاب ایران در 5 رشته ورزشی

نصیری‌نژاد خبر داد: کوراش با 6 وزن در ناگویا

کربکندی: سپاهان از خودش ضربه خورد

هشتمین حذف دردناک مسی در لیگ قهرمانان

گوندوگان: متاسفم، رودیگر از خط قرمزها عبور کرد!

نکات مهم خود مراقبتی در دوران بارداری

خرازی: کشورهای منطقه در حال متنوع کردن وابستگی خود هستند

ظریف: مذاکره تهدید نیست؛ ترامپ می‌گوید ایرانی‌ها سر کری را کلاه گذاشتند

آمادگی شرکت بیمه دی برای پرداخت خسارت به بیمه گزاران بندر شهید رجایی/ بررسی و پرداخت خسارت در کمتر از 48 ساعت

آیت‌الله کاظم صدیقی خطیب این هفته نماز جمعه تهران

درباره «برادران کارامازوف»

دو سارق مسلح در دزفول به دار مجازات آویخته شدند

اقدام تأمین اجتماعی برای افزایش امنیت سامانه نسخه الکترونیک

پوشیدن پیراهن یونایتد یعنی جنگیدن برای قهرمانی!

قرارداد بلندمدت باعث جدایی‌ام از استقلال شد

تنومند در جام حذفی در ترکیب استقلال!

طارمی مقابل بارسلونا به یاد بندرعباس

مجتبی جای پایش را در استقلال سفت می‌کند

سومین ناکامی در نیمه نهایی؛ فینال در ژن النصر نیست

ستاره ناراضی رئال 180 درجه عوض شد

فابرگاس بین دو نیمه پیشنهاد داد، لکنت زبان گرفتم!

پرسپولیس، سپاهان و گل‌گهر در صف خرید!

دیگر نباید روی ایستگاهی از اینتر گل بخوریم!

اعتراض استقلال به زمان برگزاری دیدار حذفی

غذاهای مفید برای پیشگیری از سرطان

حسین شریعتمداری: مگر برجامی وجود دارد که مکانیسم ماشه آن قابل اجرا باشد؟!

احمدیان و وانگ‌یی دیدار کردند؛ تاکید چین به حق ایران جهت استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای

عیادت نماینده ویژه رهبر انقلاب از مصدومان حادثه بندر شهید رجایی

نمایشگاه خودرو، قطعات، موتورسیکلت و آفرود در قم گشایش یافت

پاسخ وزارت ارتباطات درخصوص پیامک‌های اخطار حجاب: ارسال این دست پیامک‌ها متولیان خود را دارد

19 نفر حین فرار از زلزله در پنج شهرستان خراسان رضوی مصدوم شدند

نامگذاری معابر به نام شهدا، راهی برای ترویج فرهنگ ایثار

تاکید مدیر کل بنیاد مازندران بر ترویج فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت

مس رفسنجان با 2 غایب مقابل پرسپولیس

آخرین شایعات نقل و انتقالاتی پرسپولیس

جنگ رئال، بارسا و بایرن برای شاگرد ممتاز ژابی آلونسو

5 خاصیت ماست که کمتر شنیده‌اید