عصر قم

آخرين مطالب

رئال و آنچلوتی به اختلاف خوردند؛ توافق با برزیلی‌ها روی هوا! ورزشی

رئال و آنچلوتی به اختلاف خوردند؛ توافق با برزیلی‌ها روی هوا!
  بزرگنمايي:

عصر قم - تسنیم /باشگاه رئال مادرید و سرمربی ایتالیایی کهکشانی‌ها بر سر نحوه خروج این مربی ایتالیایی از این تیم به مشکل خورده‌اند.
در حالی که در روزهای اخیر رسانه‌های معتبر اسپانیایی خبر داده بودند که باشگاه رئال مادرید و کارلو آنچلوتی پس از پایان مسابقات لالیگا به شکلی دوستانه به همکاری با یکدیگر پایان خواهند داد و این باشگاه اسپانیایی ضمن پرداخت کامل دستمزد سال آینده‌ این مربی ایتالیایی، مراسم خداحافظی باشکوهی هم در پایان فصل جاری برای او ترتیب خواهد داد، حالا خبر می‌رسد که اوضاع به هم ریخته و فدراسیون فوتبال برزیل هم که به دنبال استخدام هر چه سریع‌تر کارلتو است، در وضعیتی مبهم به سر می‌برد.
فابریتزیو رومانو خبرنگار سرشناس ایتالیایی و کارشناس نقل‌وانتقالات فوتبال اروپا خبر داد؛ رئال مادرید نمی‌خواهند مبلغ دستمزد سال پایانی آنچلوتی را به خاطر خروج زود هنگام او از باشگاه پرداخت کند. مدیران فدراسیون فوتبال برزیل که هفته‌ها روی گرفتن جواب مثبت از سرمربی کهکشانی‌ها کار کرده بودند، حالا که مذاکرات به بن‌بست خورده، نمی‌خواهند خیلی منتظر رئال مادرید و کارلتو بمانند.
طبق گزارش‌های منتشرشده؛ فلورنتینو پرس رئیس باشگاه رئال مادرید مسئول سنگ‌اندازی در مذاکرات آنچلوتی و فدراسیون فوتبال برزیل بوده است. از آنجایی که رئال مادرید در حالی که کارلتو تا پایان ماه ژوئن 2026 قرارداد دارد به دنبال پایان همکاری زود هنگام با اوست؛ این مربی ایتالیایی از باشگاه خواسته بود تا دستمزد سال پایانی‌اش را هم پرداخت کنند اما پرس به محض مطلع شدن از توافق آنچلوتی با فدراسیون فوتبال برزیل؛ از پرداخت هرگونه غرامت به او سر باز زده است.
آنچلوتی و رئال مادرید همچنان می‌خواهند به همکاری با یکدیگر پایان دهند اما هر دو طرف باید بر سر شرایط جدایی با هم به توافق برسند. گفته می‌شود ژابی آلونسو سرمربی فعلی بایرلورکوزن اصلی‌ترین گزینه جانشینی کارلتو در رئال مادرید است.
نشریه «مارکا» اسپانیا هم خبر داد که کارلو آنچلوتی روز گذشته (سه‌شنبه) برای امضای توافقنامه با فدراسیون فوتبال برزیل برای قبول سرمربیگری تیم ملی فوتبال برزیل به شهر لندن سفر کرده بود، اما در نهایت به آنها پاسخ منفی داد و بدون امضای قرارداد به مادرید بازگشت.
بازار
روزنامه «آاِس» چاپ مادرید هم دلیل به بن‌بست خوردن مذاکرات بین آنچلوتی و فدراسیون فوتبال برزیل را دلایل مالی نامشخص عنوان کرده است. ظاهراً طرفین بر سر مسائل مالی این معامله اختلافاتی داشتند.
رسانه «رلوو» هم خبر داد که رئال مادرید تمایل دارد تا کارلتو تا پایان مسابقات جام جهانی باشگاه‌ها روی نیمکت این تیم بماند و وقتی این مربی ایتالیایی به برزیلی‌ها گفته که نمی‌تواند در ماه ژوئن هدایت سلسائو را بر عهده بگیرد، این نیز یکی از موارد اختلاف طرفین بوده و برزیلی‌ها گفته‌اند که نمی‌توانند تا پایان مسابقات جام جهانی باشگاه‌ها منتظر او بمانند.
در سوی دیگر رسانه‌های برزیلی خبر می‌دهند که فدراسیون فوتبال برزیل دیگر قید استخدام کارلو آنچلوتی را زده و حالا سراغ جذب ژرژ ژسوس سرمربی فعلی الهلال عربستان رفته‌ است. برنامه تلویزیونی «ال‌چیرینگیتو» اسپانیا هم خبر داد که سرمربی جدید تیم ملی برزیل، 90 درصد ژرژ ژسوس خواهد بود.
رئال مادرید پس از حذف از لیگ قهرمانان اروپا، در فینال جام حذفی اسپانیا هم با قبول شکست 3 بر 2 مقابل بارسلونا، دومین جام فصل را از دست داد و همین باعث شد تا جایگاه آنچلوتی متزلزل شود. گفته می‌شود که باشگاه الهلال حالا به آنچلوتی پیشنهادی با دستمزد سالیانه 50 میلیون یورو ارائه کرده است.
آنچلوتی 65 ساله که سابقه هدایت تیم‌های بزرگی از جمله یوونتوس، میلان، چلسی، پاری‌سن‌ژرمن، بایرن مونیخ و ناپولی را در کارنامه دارد، در سال 2021 برای دومین بار هدایت رئال مادرید را برعهده گرفت. او تاکنون 15 جام مختلف از جمله دو قهرمانی در لالیگا و سه قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را برای رئال مادرید به ارمغان آورده است.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/726673/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پاسخ وزارت ارتباطات درخصوص پیامک‌های اخطار حجاب: ارسال این دست پیامک‌ها متولیان خود را دارد

19 نفر حین فرار از زلزله در پنج شهرستان خراسان رضوی مصدوم شدند

نامگذاری معابر به نام شهدا، راهی برای ترویج فرهنگ ایثار

تاکید مدیر کل بنیاد مازندران بر ترویج فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت

مس رفسنجان با 2 غایب مقابل پرسپولیس

آخرین شایعات نقل و انتقالاتی پرسپولیس

جنگ رئال، بارسا و بایرن برای شاگرد ممتاز ژابی آلونسو

5 خاصیت ماست که کمتر شنیده‌اید

هانی‌زاده: مسائل منطقه هم در مذاکرات ایران و آمریکا در دستور کار قرار خواهد گرفت

صحبت های شنیدنی از اردشیر رستمی

واکنش روابط عمومی اپلیکیشن شاد به خبر کلاهبرداری از والدین دانش‌آموزان

رئال و نصف اروپا به‌دنبال الماس جدید آرژانتینی

گردان: سیدحسین بهترین دروازه‌بان ایران است

پرتاب محموله ایرانی به ماه توسط کاوشگر چینی چانگِ 8

شاهدی بر زندگی مردم فلسطین زیر سایه آپارتاید صهیونیستی

کاهش آثار خشکسالی در روستا‌ها با احیای قنوات

بکارگیری آخرین نسل سیگنال‌یاب جهت کشف تقلب در کنکور

آمار اولیه از زلزله صبحگاهی خراسان رضوی؛ 3 مصدوم در رشتخوار، 2 مصدوم در مشهد

ورود موج جدید باد و بارش‌‌های رگباری به کشور از فردا

ترافیک سنگین در محور کرج - چالوس

اسطوره نیوکسل در خیابان گیتار می‌‌زند!

باورکردنی نیست اسماعیل کارتال!

نفخ معده، بی‌اشتهایی، ضعف و خستگی و تپش قلب... نشانه‌های کمبود این ویتامین

معاون رئیس جمهور آمریکا: خواسته روشن ترامپ، عدم تملک سلاح هسته‌ای توسط ایران است

ترافیک پرحجم و سنگین در محل‌های برگزاری کنکور

پیش‌بینی رگبار و رعد و برق در ارتفاعات؛ از دره‌نوردی خودداری کنید

ابعاد جدید از جنایت با شلیک‌های گانگستری

لحظه‌ای که ساپینتو از فوتبال ایران رفت!

رودیگر بزرگترین معضل فصل رئال را نشان داد

هشدار زیدآبادی درباره بعضی‌ها؛ به چیزی کمتر از ورود به جنگ‌های خانمانسوز راضی نمی‌شوند!

هدیه‌ای که آیت الله جوادی آملی از شاگردانش گرفت

عاشقانه‌های غمگین در «سلمآه»؛ دست و دلم به شعر شاد نمی‌رود

زمین لرزه پنج ریشتری «رُشتخوار» خراسان رضوی را لرزاند

نوبت اول کنکور سراسری 1404 آغاز شد

رئال قهرمان المپیک را جانشین کورتوا می‌کند!

چه موادغذایی برای دیابتی‌ها مناسب است؟

هشدار و تهدید وزیر دفاع آمریکا علیه ایران

امیدواری روسیه به نتایج گفت‌وگوهای ایران و آمریکا

توضیحات نماینده قم درباره یک کلیپ عجیب

شاید قهرمان لیگ باز هم در قزوین مشخص می‌شود

نمایندگان زن کاندیدای نایب رئیسی مجلس می‌شوند؟

ادعاهای گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران و مذاکرات با آمریکا؛ فکر نمی‌کنم به دنبال برجام با نام دیگری باشند

نامه تاریخی امام خمینی به آیت‌الله مشکینی، زمینه‌ساز اصلاحات در قانون اساسی/ ماجرا چه بود؟

هدیه ای که آیت الله جوادی آملی از شاگردانش گرفت/ علت چه بود؟+عکس

پیگیری معضلات قم در دستور کار سفر نظارتی کمیسیون شوراهای مجلس به استان

اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس به قم سفر کردند

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!