عصر قم

آخرين مطالب

آیت‌الله علم‌الهدی: خدای طوفان شن در صحرای طبس همان خدای امروز در عرصه سیاست و مذاکرات است گفتگو

آیت‌الله علم‌الهدی: خدای طوفان شن در صحرای طبس همان خدای امروز در عرصه سیاست و مذاکرات است
  بزرگنمايي:

عصر قم - به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، آیت‌الله «سید احمد علم‌الهدی» امام‌جمعه مشهد ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه این هفته با اشاره به سالروز شکست عملیات نظامی آمریکا در صحرای طبس، اظهار داشت: 15 ماه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران؛ آمریکایی‌ها به صحرای طبس حمله نظامی‌کردند که بهانه آنها برای چنین اقدامی، برای نجات اسرایشان از لانه جاسوسی بود.
آمریکایی‌ها اسم این عملیات و حمله نظامی را «پنجه عقاب» گذاشته بودند.
امام‌جمعه مشهد در تشریح چرایی حمله ایالات متحده آمریکا از طریق صحرای طبس گفت: علت انتخاب این منطقه از ایران برای انجام عملیات چنین عملیاتی بدان خاطر بود که از آنجا تا ورامین یکپارچه کویر است به همین خاطر آنها از ارتفاع کم می‌توانستند حرکت کنند و رادار‌های ایران، رد اینها را نگیرند و سریع خود را به تهران برسانند. بعد از رسیدن به پایتخت ایران؛ آمریکایی‌ها بنا داشتند که با حمله و کشتاری که راه می‌اندازند، جاسوسان آمریکایی را نجات دهند.
وی همچنین بیان کرد: آنها تمام مقدمات را فراهم کرده بودند. از نظر امکانات نظامی، وسیله رفت‌وآمد و ارتباطات جاسوسی از خود رئیس‌جمهور آن زمان یعنی «ابوالحسن بنی‌صدر» ملعون در جریان این قضیه بود تا برخی فرماندهانی که با آمریکایی‌ها هماهنگی کرده بودند.
آیت‌الله علم‌الهدی افزود: در نزدیکی این منطقه؛ پاسگاه ژاندارمری قرار داشت که رئیسش یک بهایی بود و عوامل آمریکا با او هماهنگ و در ارتباط بودند؛ به طوری که وقتی معاونش دستگیر شد، اعتراف کرد خاک منطقه را برای آمریکایی‌ها فرستاده تا آزمایش کنند و آماده عملیات در آن منطقه شوند.
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی در ادامه در تشریح بعد به خیانت بنی‌صدر در جریان عملیات آمریکا در طبس یادآور شد: به دستور بنی‌صدر، همه لاشه‌ها و هلی‌کوپتر‌های سوخته آمریکایی‌ها بمباران شد تا از اسنادی که آنجا بود چیزی به دست عوامل سپاه پاسداران و کمیته انقلاب اسلامی آن منطقه نیفتد، چون در آن اسناد، اسم همه جاسوس‌هایی که آن عملیات را هماهنگ کرده بودند وجود داشت. به دستور او هفت مرتبه؛ آنجا بمباران شد که در جریان این تحرکات نظامی؛ برادر عزیز و مجاهد؛ شهید «محمد منتظرالقائم» فرمانده سپاه یزد به شهادت رسید.
وی همچنین خاطرنشان کرد: اینها همه‌چیز را حساب کردند جز اراده خدا. هیچ مانعی برای حرکت آنان وجود نداشت، آمریکایی‌ها؛ اصل قضیه را در پایگاه نظامی خود در مصر طراحی کردندو چند ماه رویش کار کرده بودند. کوچک‌ترین تردیدی در اجرای عملیات «پنجه عقاب» وجود نداشت؛ با این همه، اما نمی‌دانستند که نهایت همه‌چیز در این دنیا، خدا هست.
علم‌الهدی گفت: آمریکایی‌ها هنوز به سمت ورامین حرکت نکرده بودند که طوفان شن شروع شد، به قدری شدید بود که بالگرد‌های آنها را بلند کرد و به هواپیما‌هایی کوبید که حاوی مهمات بودند؛ به همین خاطر آن اداوات همگی منفجر شده و به خاک و خاکستر شدند.
عضو مجلس خبرگان رهبری؛ واقعه طبس را تذکر خداوند برای توجه بشر توصیف کرد و در ادامه یادآور شد: امام خمینی (ره) می‌فرمایند: «نهضت الهی ما حساب حسابگران را باطل کرد»؛ اما دشمنان بازهم نمی‌فهمند، آنها با محاسبات پیش رفتند، اما عنایات و توجه پروردگار همه برنامه‌هایشان را باطل کرد. ما در آن موقعیت هیچ مدافعی نداشتیم جز خدا، این واقعه نشان داد که این انقلاب، الهی است و خداوند پشتیبان و امدادرسانش است.
وی با تأکید بر اینکه در همه شئون زندگی باید به حضور و نقش خدا توجه داشته باشیم، عنوان کرد: از آن روز تا به امروز آمریکا، فتنه‌ها و توطئه‌های پیاپی را دنبال و ایجاد کرده و در همه فتنه‌ها و توطئه‌ها هم شکست‌خورده و به همین خاطر چنین دولتی، منفورترین جریان روی کره زمین شده است.
آیت‌الله علم‌الهدی؛ بی‌عقیدگی و بی‌ایمانی را مصیبتی برای برخی افراد دانست و اظهار داشت: درست نیست که زندگی خودمان را به مذاکرات و به آمریکا گره بزنیم و بگوییم اگر مذاکرات به نتیجه رسید اقتصاد ما تأمین می‌شود و اگر نشد، اقتصادمان شکست‌خورده است؛ خدا این‌طور در مقابل چشم همه قدرت‌نمایی کرده، اما ما در محاسباتمان روی همه‌چیز حساب می‌کنیم جز خدا!
خطیب جمعه مشهد با تأکید بر اینکه خدای طوفان شن در صحرای طبس همان خدای امروز ما با همان قدرت و امکان است، در ادامه تأکید کرد: از این خدا نباید در عرصه سیاست جدا شویم؛ اینکه زندگی‌مان را با مذاکرات شرطی‌سازی کنیم، بی‌اعتقادی نسبت به قدرت خدا است که زندگی را با سه خطر مواجه می‌کند.
وی در ادامه خطر نخست را نوسان و تشدید بازار‌های مالی دانست و اظهار داشت: مخاطره دوم، کاهش سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی در کشور است. اگر سرنوشت اقتصاد کشور به مذاکرات گره خورد، سرمایه‌گذار چه داخلی و چه خارجی حاضر نیست سرمایه‌گذاری کند و مملکت دچار رکود می‌شود.
آیت‌الله علم‌الهدی، فشار روانی بر جامعه را دیگر آسیب شرطی کردن جامعه به مذاکرات دانست و افزود: از یک طرف ثبات اقتصادی به‌هم می‌خورد؛ یعنی مردم دچار فشار روانی می‌شوند که سرانجام مذاکرات چه می‍وئ؟ آنها دچار دغدغه و اضطراب می‌شود و از طرف دیگر دشمن از این شرایط سوءاستفاده می‌کند تا بتواند امتیاز بگیرد. او وقتی که می‌بیند مردم زندگی‌شان را به مذاکرات گره زدند، مدام فشار می‌آورد که امتیاز بگیرد.
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی در پایان خطبه‌های این هفته نمازجمعه مشهد افزود: شما کار خودتان را بکنید و مملکت را اداره کنید چراکه بنا بر فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی؛ «ما به طرف مقابل بدبین هستیم». چون در طول 46 سال پس از انقلاب و 25 سال قبل از انقلاب، از آمریکا جز بی‌باکی، جنایت و بی‌وفایی چیزی ندیدیم.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط آیت‌الله علم‌الهدی: تحلیل سیاسی سیره امام صادق (ع)، ضرورتی برای شناخت مسیر مقاومت در برابر استکبار است آیت‌الله علم‌الهدی: 29 فروردین؛ یادآور نخستین فتح انقلابی امام خمینی (ره) است

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/724830/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صحبت های دلنشین دکتر انوشه

3 هزار و 200 فرصت شغلی جدید در بخش گردشگری قم ایجاد می‌شود

سازش یک فقره قتل عمد بعد از 12 سال به مناسبت دهه کرامت

سرقت سن‌وسال نمی‌شناسد؛ روایت‌هایی از سارقین 18 تا 72 سال!

مجوز پروژه پتروشیمی میانکاله لغو شد

افزایش خسارات جوی طی روزهای اخیر؛ 6 نفر کشته و 65 تن مصدوم شدند

متجاوز اتباع اعدام شد؛ 2 قاتل مهلت گرفتند

جزئیات مهم از حج 1404؛ زمان اعزام نخستین کاروان زائران تمتع اعلام شد

فراری با طرحی خاص در گرندپری میامی

تهران و دبی میزبان دوره‌های متوالی و موفق داوری ISSF بودند

فلیک: بازی برگشت با اینتر یک پیش‌فینال است/ یامال نابغه است

اینزاگی: عملکرد فوق‌العاده‌ای داشتیم؛ طارمی کمک زیادی کرد

فرمول یک در مکزیک ماندگار شد

جشنواره ورزشی دختران آفتاب ایران در 5 رشته ورزشی

نصیری‌نژاد خبر داد: کوراش با 6 وزن در ناگویا

کربکندی: سپاهان از خودش ضربه خورد

هشتمین حذف دردناک مسی در لیگ قهرمانان

گوندوگان: متاسفم، رودیگر از خط قرمزها عبور کرد!

نکات مهم خود مراقبتی در دوران بارداری

خرازی: کشورهای منطقه در حال متنوع کردن وابستگی خود هستند

ظریف: مذاکره تهدید نیست؛ ترامپ می‌گوید ایرانی‌ها سر کری را کلاه گذاشتند

آمادگی شرکت بیمه دی برای پرداخت خسارت به بیمه گزاران بندر شهید رجایی/ بررسی و پرداخت خسارت در کمتر از 48 ساعت

آیت‌الله کاظم صدیقی خطیب این هفته نماز جمعه تهران

درباره «برادران کارامازوف»

دو سارق مسلح در دزفول به دار مجازات آویخته شدند

اقدام تأمین اجتماعی برای افزایش امنیت سامانه نسخه الکترونیک

پوشیدن پیراهن یونایتد یعنی جنگیدن برای قهرمانی!

قرارداد بلندمدت باعث جدایی‌ام از استقلال شد

تنومند در جام حذفی در ترکیب استقلال!

طارمی مقابل بارسلونا به یاد بندرعباس

مجتبی جای پایش را در استقلال سفت می‌کند

سومین ناکامی در نیمه نهایی؛ فینال در ژن النصر نیست

ستاره ناراضی رئال 180 درجه عوض شد

فابرگاس بین دو نیمه پیشنهاد داد، لکنت زبان گرفتم!

پرسپولیس، سپاهان و گل‌گهر در صف خرید!

دیگر نباید روی ایستگاهی از اینتر گل بخوریم!

اعتراض استقلال به زمان برگزاری دیدار حذفی

غذاهای مفید برای پیشگیری از سرطان

حسین شریعتمداری: مگر برجامی وجود دارد که مکانیسم ماشه آن قابل اجرا باشد؟!

احمدیان و وانگ‌یی دیدار کردند؛ تاکید چین به حق ایران جهت استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای

عیادت نماینده ویژه رهبر انقلاب از مصدومان حادثه بندر شهید رجایی

نمایشگاه خودرو، قطعات، موتورسیکلت و آفرود در قم گشایش یافت

پاسخ وزارت ارتباطات درخصوص پیامک‌های اخطار حجاب: ارسال این دست پیامک‌ها متولیان خود را دارد

19 نفر حین فرار از زلزله در پنج شهرستان خراسان رضوی مصدوم شدند

نامگذاری معابر به نام شهدا، راهی برای ترویج فرهنگ ایثار

تاکید مدیر کل بنیاد مازندران بر ترویج فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت

مس رفسنجان با 2 غایب مقابل پرسپولیس

آخرین شایعات نقل و انتقالاتی پرسپولیس

جنگ رئال، بارسا و بایرن برای شاگرد ممتاز ژابی آلونسو

5 خاصیت ماست که کمتر شنیده‌اید