عصر قم

آخرين مطالب

مرتضوی در پیامی به مناسبت سالگرد ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی:

اجرای طرح اقتصاد مقاومتی برنامه راهبردی برای نجات کشور است وزارت رفاه

اجرای طرح اقتصاد مقاومتی برنامه راهبردی برای نجات کشور است
  بزرگنمايي:

عصر قم - وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در پیامی به مناسبت سالگرد ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی "مدظله العالی" اجرای طرح اقتصاد مقاومتی را برنامه راهبردی برای نجات کشور دانست.

به گزارش مرکز روابط عمومی و امور بین المللی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی متن پیام سید صولت مرتضوی وزیر تعاون،کار ورفاه اجتماعی به شرح زیر است :
دهمین سالگرد ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی را در حالی گرامی می داریم که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مقام معظم رهبری "مدظله العالی" با ابلاغ سیاست‌های کلی «اقتصاد مقاومتی» در سال 1392 پیروی از الگوی علمی و بومی برآمده از فرهنگ انقلابی و اسلامی را عامل شکست و عقب نشینی دشمن در جنگ تحمیلی اقتصادی علیه ملت ایران دانستند . معظم له بر اینکه اقتصاد مقاومتی خواهد توانست در بحران‌های رو به افزایش جهانی، الگویی الهام‌بخش از نظام اقتصادی اسلام را عینیت بخشد و زمینه و فرصت مناسب را برای نقش آفرینی مردم و فعالان اقتصادی در تحقق حماسه اقتصادی فراهم کند تاکیدی ویژه داشتند .
از سوی دیگر تأمین شرایط و فعال‌سازی کلیه امکانات و منابع مالی و سرمایه‌های انسانی و علمی کشور به منظور توسعه کارآفرینی و به حداکثر رساندن مشارکت آحاد جامعه در فعالیت‌های اقتصادی با تسهیل و تشویق همکاری‌های جمعی و تأکید بر ارتقاء درآمد و نقش طبقات کم‌درآمد و متوسط، نقشه راه سیاستهای ابلاغی از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی فصل الخطاب جهت گیریهای دولت در این حوزه قرار گرفت .
بر این اساس جهت گیری و محور فعالیت ها در دولت مردمی سیزدهم و وزارت تعاون،کارورفاه اجتماعی و در بخش توسعه کارآفرینی و اشتغال نیز به تغییر پارادایم به رشد فراگیرمعطوف گردید. استراتژی رشد فراگیری که عمدتا " با تکیه بر نیروی انسانی و ایجاد بخش ها و صنایع موجد اشتغال کشور شود.
امروز دولت با افتخار اعلام می کند که به تعهد خود در زمینه ایجاد اشتغال عمل کرده است . دولت صادق الوعد در دو سال گذشته بیشتر از تعهد ایجاد اشتغال 1 میلیون در سال عمل کرده است. در عین حال معتقدیم ظرفیت نیروی انسانی و منابع ما با شدت بیشتر از عملکرد ماست و نباید به این حد ایجاد اشتغال کفایت کرد . از همین رو سازمان فنی و حرفه ای کشورمان باید افراد را با صنایعی که شغل ایجاد می کنند توانمند کند .
همچنین معتقدیم مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با گستره ای از اهداف و ماموریتها، مقوم اقتصاد مقاومتی در توسعه کارآفرینی و اشتغال و بویژه حوزه تعاون در مردمی سازی اقتصاد،بواسطه بهبود رفاه عمومی در گسترش عدالت،با پیگیری قانونی سهم بری عادلانه سرمایه انسانی در زنجیره تولید در ارتقاء درونزایی و با تنظیم برنامه اقتصادی شرکت های تابعه برای تولید صادراتی و با ارزش افزوده بالا در تقویت برونگرایی و دانش بنیانی اقتصاد کشور ، ایفاگر نقش محوری در تحقق اقتصاد مقاومتی است .
در پایان ضمن تبریک این مناسبت در کنار سایر ارکان دولت مردمی سیزدهم متعهدیم تا تلاش حداکثری مدیریتی ، کارشناسی و مردمی مجموعه پرتلاش وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی را در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی بکار گیریم.
29 بهمن 1402 20:47
کد خبر : 335,816
کلیدواژه ها: وزیرتعاون،کارورفاه اجتماعی,سید صولت مرتضوی,اقتصاد مقاومتی
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/591152/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برخورد ریزپرنده رژیم صهیونیستی به خوابگاه دانشجویی

وقوع 2 انفجار مشکوک در مشهد

تصاویرى از مناطق مورد حمله وحشیانه رژیم صهیونیستى در تهران

توصیه‌های وزارت بهداشت به مردم؛ در محل انفجار تجمع نکنید

خواب‌آلودگی راننده سمند، جان سرنشین را گرفت

اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء در آستان قدس رضوی

پسر 14 ساله حساب بانکی شهروندان را هک کرد

رهگیری و انهدام پهپادهای متجاوز رژیم صهیونیستی در قم

مراسم تشییع پیکر شهدای پدافند ارتش در قم برگزار می‌شود

هشدار وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در قم؛ کاهش دما در راه است

لیگ ملت‌ها؛ پایان خوش ریو و ماراکانا برای برزیل

شاهرخ بیانی: ساپینتو بهترین گزینه استقلال است

علیرضا منصوریان : ما خون میدهیم اما خاک نمی‌دهیم

به بهانه تولد 56 سالگی «اولیور کان» اسطوره فوتبال آلمان و بایرن مونیخ

بچه‌های ما را نکشید، من را بکشید

پولادگر: اسرائیل غده سرطانی است.

صندلی که در آن قرار گرفتم بسیار ارزشمند است

اولین مصدوم جام باشگاه‌ها؛ ستاره اصلی الاهلی

استوری طارمی در محکومیت جنایت‌های صهیونیسم

همدردی ستاره خارجی استقلال با مردم ایران

تأکید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر تسهیل کامل تردد خودروهای پلاک کیش

کودکان را در معرض اخبار «ناگوار» قرار ندهید

بابل فرزندان شهیدش را به آغوش می‌کشد

آزمون‌های آموزش و پرورش تا اطلاع ثانوی لغو شد

هشدار دادستانی کل کشور به عناصری که با رژیم صهیونیستی همکاری می‌کنند

مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش فردا به پایان می‌رسد

ترکیدگی لوله آب در میدان قدس تهران بر اثر انفجار

ادامه عملیات امدادرسانی در نارمک در پی حمله رژیم صهیونیستی

انبار کاغذ بر اثر بی‌احتیاطی در آتش سوخت

تصاویری از کودکان و جوانانی که در تجاوز رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند

اواخر هفته 15 هزار نفر از حجاج از مرز شلمچه به کشور باز می‌گردند

پیکر مطهره 6 ساله از میان آوارهای شهرک شهید چمران پیدا شد

بندی که به رئال 18 میلیون یورو ضرر زد

عصبانیت پوچتینو از پولیشیچ؛ من مربی‌ام، نه مترسک!

ستاره‌هایی که جام جهانی باشگاه‌ها را از دست دادند

پاری‌سن‌ژرمن به جهان درس فوتبال داد!

بدون باخت و صدرنشین مطلق

نحوه بازگشت ملی‌پوشان تنیس روی میز به کشور مشخص شد

برترین گل‌های آرسنال در فصل 25-2024

بازیکن قرضی استقلال: ملوان شایسته قهرمانی بود

برترین گل‌های ستاره‌های سابق زیر 21 سال اروپا!

گتوزو سرمربی تیم ملی ایتالیا شد

ورزش‌های مخصوص افراد مبتلا به دیابت

درمان آلزایمر با جویدن آدامس در شبکه‌های اجتماعی بر سر زبان‌ها افتاده!

ضرورت دسترسی فوری بیماران خاص به سهمیه دارویی تیرماه

آغاز موج جدید عملیات وعده صادق3؛ منزل نتانیاهو مورد حمله قرار گرفت

شنیده شدن صدای آژیر و انفجار در آسمان تل‌آویو

شنیده شدن صدای چند انفجار در قدس اشغالی

وزیر اطلاعات: با معدود عوامل نفوذی رژیم صهیونیستی برخورد قاطعانه می کنیم

درگیری موفق پدافند قم با پهپادهای اسرائیلی