عصر قم

آخرين مطالب

جمع‌آوری حدود هزار متکدی در سال گذشته/ برنامه‌های شهرداری تهران برای ساماندهی متکدیان شهرداری تهران

جمع‌آوری حدود هزار متکدی در سال گذشته/ برنامه‌های شهرداری تهران برای ساماندهی متکدیان
  بزرگنمايي:

عصر قم - مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران درباره برنامه های شهرداری تهران برای جمع آوری متکدیان توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهر ، احمد احمدی صدر درباره برنامه‌های شهرداری درخصوص جمع آوری با تکدی‌گری گفت: ما برای متکدیان طرحی را در مجتمع فوریت‌ها با کمک همه دستگاه‌های مسئول در این زمینه آغاز کرده‌ایم و حدود یک الی دوماه گذشته بین 800 تا هزار متکدی را در شهر تهران شناسایی و ساماندهی کرده‌ایم.
وی ادامه داد: در سطح شهر تهران یک اقتصاد کف خیابان است که این اقتصاد کف خیابان همیشه باعث جذب متکدی می‌شود. یعنی تا وقتی که پول هست و مردم در کف خیابان به این افراد پول می‌دهند، این متکدیان نیز در خیابان هستند، حتی اگر ما صدبار هم این‌ها را جمع‌آوری کنیم باز هم این افراد هستند.
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تصریح کرد: البته موضوعات مرتبط با متکدیان هم بحث‌های مربوط به خود را دارد یعنی باید با سرشبکه‌ها برخورد شود این افراد باید دستگیر و براساس قانون به زندان بروند.
احمدی صدر درباره آمار متکدیان در تهران گفت: آماری که ما از متکدیان داریم آمارهای حدودی است. دستگاه قضایی و پلیس هم در این زمینه زحمت می‌کشند و اقدامات خود را انجام می‌دهند.
وی ادامه داد: در مجتمع فوریت‌ها تلاش می‌کنیم این جمع‌آوری با همکاری همه دستگاه‌ها اتفاق بیفتد شهرداری تهران مصمم است که متکدیان از سطح شهر تهران جمع‌اوری شوند اما همواره از سایر شهرستان‌ها و نقاط مختلف و اتباع به تهران مراجعه می‌کنند و ما با این اقدام تکدی‌گری متاسفانه مواجه هستیم.
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که آیا افزایش تورم در شهر تهران باعث افزایش تکدی‌گری شده است، گفت: کسانی که گدایی می‌کنند، افرادی نیستند که تحت فشار اقتصادی روی به این کار آورده باشند. شاید تعداد اندکی از این افراد در هزار یک یا دو نفر باشند که از فقر چنین کاری کنند. اما عمده مشکل ما در این زمینه با شبکه‌های مافیایی است که این افراد را استخدام می‌کنند. خودتان هم در سرچهارراه‌ می‌توانید ببینید کدام‌شان از اتباع نیستند کدام‌شان از مرزها کشیده نشده‌اند و به اینجا آمده‌اند.
احمدی صدر در بخش دیگری از صحبت‌هایش در واکنش به اینکه شما همیشه می‌گویید کار کردن عیب نیست و شما هم از کودکی کار کرده‌اید اما کار کودکی که در کارگاه مشغول به کار است و باعث می‌شود از تحصیل بازماند و یا کودکی نکند با آن چیزی که در تابستان برای اوقات فراغت انجام می‌شد متفاوت است، گفت: من هم این موضوع را قبول دارم. ما اگر کار می‌کردیم برای کمک به خانواده بود و به قدر بضاعتمون به آن‌ها کمک می‌کردیم، این بچه‌ها هم همینطور کار می‌کنند. در آن زمان هم برخی از دوستان ما از درس‌شان می‌افتادند و کار می‌کردند و برخی هم بعد از مدرسه کار می‌کردند.
وی ادامه داد: این‌ها هم الان همان شرایط را دارند و تفاوتی نیست. برخی‌ها وضعیت‌زندگی‌شان سخت‌تر است اما نکته‌ای که وجود دارد این است که کسانی که در کارگاه‌ها کار می‌کنند از سر دارایی کار نمی‌کنند، قطعا اگر خانواده وضعیت معیشتی مناسبی داشت، کودکش را برای کار به کارگاه نمی‌فرستاد.
وی ادامه داد: بنابراین قطعا کار این کودکان از سر فقر است و این کار کودک قطعا بحث مهارت‌آموزی نیست. کودکی که در یک کارگاهی کار می‌کند و درآمد کسب می‌کند به دلیل فقر است و به دلیل مشکلات مالی خانواده است و چون سبد خانوار تکمیل نیست کودک مجبور به کار است و ما باید به آن‌ها برسیم.
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران درباره برنامه‌های سازمان رفاه درباره توانمندسازی کودکان کار در سال آینده گفت: طرح استعدادیابی حرفه‌اموزی و توانمندسازی کودکان کار را به دولت پیشنهاد داده‌ایم و پیگیر هستیم تا سازمان‌ها و نهادهای متولی در این زمینه به ما کمک کند.
منبع: ایلنا
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/444806/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زورگیری، کمین خشونت زیر پوست شهر

زنان کارمند و حق فراموش شده عائله مندی

صدور سند تک برگ برای مالکین اراضی کشاورزی به چه نحوی است؟

برد قاطعانه شاگردان عطایی در آسیا

لطیفی: استقلال مسئول آسیا رفتن پرسپولیس نیست

افشاگری بزرگ درباره خرافات سرمربی الهلال!

مقایسه عملکرد 5 دروازه‌بان خارجی لیگ برتر

سه گزینه برای میزبانی فینال جام حذفی

هیجان‌انگیز: مایکل جردن به ان‌بی‌ای برمی‌گردد!

فوتسال زنان ایران تحت فشار یک دروغ مصلحتی!

واکنش ایران به حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه چادرهای آوارگان فلسطینی در خان‌یونس و جبالیا

فواد ایزدی: روزی را خواهید دید که سفارت آمریکا در تهران بازگشایی خواهد شد

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

مرشایمر: در سال 2024 اسرائیل 2 بار تلاش کرد آمریکا را به تله جنگ با ایران بکشاند

عکس مهم از دیدار آیت الله جوادی آملی با آیت الله سیستانی در نجف

دیدار آیت الله سیستانی با آیت الله جوادی آملی در نجف اشرف

درگیری حامد لک دروازه بان مس رفسنجان با مدافع خودی

حواشی بازی ذوب آهن و مس رفسنجان

حواشی بازی استقلال 0-0 چادرملو

حواشی بازی نفت آبادان و پیکان

برای جبران عقب‌ماندگی سرانه ورزشی قم نیازمند 57 هزار متر مربع زمین است

کارشناسی داوری بازی آلومینیوم و ملوان

حواشی بازی آلومینیوم و ملوان

کارشناسی داوری بازی فولاد و استقلال خوزستان

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

کارشناسی داوری بازی استقلال و چادرملو

پنالتی دادن به روش پت و مت!

حواشی بازی فولاد و استقلال خوزستان

صحبت های تارتار درباره عملکرد کارتال و نقل و انتقالات پرسپولیس

صحبت های غلامحسین پیروانی درباره صعود فجر به لیگ برتر

حواشی بازی گل گهر و شمس آذر

اشک‌های پیمان یوسفی بعد از کادو جالب برنامه 1001

وضعیت استقلال با جباری از دیدگاه تارتار سرمربی گل گهر

ویدیو باشگاه استقلال برای پیوستن سیدورف

ساعات جدید فعالیت مدارس قم اعلام شد

شعرخوانی جالب جناب‌خان برای پیمان یوسفی

مهدی تارتار سرمربی گل گهر: اگر نکونام می ماند وضعیت استقلال از این بهتر بود

آخرین اخبار از نقل و انتقالات استقلال و پرسپولیس

ویدیویی جالب از پیمان یوسفی بعد از دیدار با ولز در جام جهانی

کادوی جالب جناب خان برای پیمان یوسفی و شوخی با کلمات قصار او در گزارش‌ها

آیت الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف اشرف دیدار کرد

دستگیری قاچاقچی مواد خوراکی در قم

کلنگ‌زنی مدرسه 6 کلاسه در مجتمع کهک با همکاری خیرین

پلمب کارگاه تولید غیرمجاز سوسیس و کالباس با گوشت گراز!

خاطره پیمان یوسفی از تجربه لغو شدن گزارش بازی به دلیل سرقت از خانه او!

عصبانیت علی علیپور از تعویض شدن مقابل خیبر و لگد زدن به بطری آب معدنی

مشکلات عجیب هواداران پیش از آغاز بازی خیبر و پرسپولیس

حواشی بازی هوادار 1-1 سپاهان

کارشناسی داوری بازی هوادار 1-1 سپاهان

کارشناسی داوری بازی تراکتور و نساجی