عصر قم

آخرين مطالب

روزشمار طرح بهاران خدمت در منطقه 8 شهرداری تهران

روزشمار طرح بهاران خدمت در منطقه 8
  بزرگنمايي:

عصر قم - شهردار منطقه 8 گفت: طرح بهاران خدمت در منطقه هشت تهران رو به پایان است.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه8، فاطمه تنهایی با اشاره به بسیج حوزه های اجرایی در طرح بهاران خدمت گفت: این اقدامات در چهار معاونت خدمات شهری، اجتماعی و فرهنگی، حمل و نقل و ترافیک و فنی و عمران از 15 اسفند آغاز شد و به صورت شاخص 27000خط کشی طولی، تعویض و نوسازی 1000عدد از تجهیزات ایمنی ترافیکی، 1054متر مربع لکه گیری آسفالت، 1500 متر مربع فرش گل، نصب سفره های هفت سین، المان‌های نوروزی و نورپردازی در 12 نقطه و لایروبی 46200 متر طول از مسیل ها انجام و در حال اتمام است.
تنهایی با اشاره به اقدامات اجرایی معاونت خدمات شهری ومحیط زیست در طرح بهاران خدمت گفت: نصب المان‌های نوروزی و نوری در 12 نقطه، سفره آرایی هفت سین در سه نقطه از منطقه (میدان قمر بنی هاشم، میدان نبوت و میدان امام رضا(ع) )، جانمایی 12 تخم مرغ نوروزی در سطح منطقه، خراطی 2عدد نیم تنه درخت در محله لشگر و میدان نبوت، رنگ آمیزی نرده های ایستگاه های آتش نشانی ، رنگ آمیزی پل های عابر مکانیزه و جداول خیابان های اصلی جهت زیباسازی بصری بخشی از اقدامات انجام گرفته در این معاونت بوده است.
وی از ایجاد 1500 متر مربع فرش گل، 50 عدد سبد گل، طراحی 4 عدد ماشین گل در معابر اصلی، نصب 6 عدد طاق نصرت و 215 متر مربع دیوار سبز در سطح محدوده خبر داد و افزود: علاوه بر این اقدامات در حوزه زیباسازیی، لایروبی 46200متر طول از مسیل ها ، قنوات و کانال های منطقه هشت، نوسازی 156 عدد مخزن، رسیدگی به 153 دستگاه لوازم ورزشی و 34چشمه سرویس های بهداشتی بوستان ها، رفع خطر 20 اصله از درختان در این منطقه انجام شده است.
شهردار منطقه8 در ادامه از تعویض و نوسازی هزار عدد از تجهیزات ایمنی ترافیکی در محدوده بزرگراه امام علی(ع) خبر داد و گفت: تجهیزات ایمنی ترافیکی فرسوده بزرگراه امام علی(ع) در محدوده درگیر منطقه8 تهران تعویض و بازسازی شد.
تنهایی از تهیه و نصب 500 گل‌گادریل باهدف ایمن سازی مسیرهای بزرگراهی، نصب 150 عدد استوانه پلاستیکی و 60 متر طول گاردریل و مجموع 120 عدد تابلوی جهت نما و خطر نما در سطح این بزرگراه خبر داد و افزود: درمدت اجرای طرح بهاران خدمت ساماندهی تابلوها و تجهیزات ترافیکی، ایستگاه های بی آرتی درنقاط شناسایی شده انجام شد.
شهردار منطقه 8 به آدرس های اجرای این تجهیزات ترافیکی اشاره کرد و تصریح کرد: مکان های شناسایی شده در بزرگراه امام علی(ع) حدفاصل تقاطع سبلان تا تقاطع بزرگراه شهید سلیمانی قرار گرفته است که پیش از این توسط معاونت حمل و نقل و ترافیک مورد مطالعه قرار گرفته بود.
فاطمه تنهایی همچنین از عملیات عمرانی در 52 معبر سطح منطقه خبر داد و افزود: این طرح در 52 معبر انجام شد که شامل لکه گیری آسفالت در 1054متر مربع، 655 متر طول احداث جداول، 6 متر مربع پیاده رو سازی، هم سطح سازی و مرمت 20 دریچه و... بوده است.
شهردار منطقه8 در پایان گفت: شهرداری این منطقه در آستانه بهار همه تلاش خود را در راستای ارائه خدمات به شهروندان ارائه خواهد کرد تا این اقدامات به نحو احسن و با نظارت کامل انجام تا شاهد رضایت حداکثری شهروندان و میهمانان نوروزی باشیم.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/427383/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصویری از دیدار آیت الله جوادی آملی و رهبر جریان صدر در عراق

رونمایی از اعلان همایش ملی بزرگداشت فردوسی

افت فشار یا قطعی آب فردا در برخی از خیابان‌های قم

به شهادت رسیدن تکاور پلیس قم

کشف بیش از 9 تُن انواع مواد مخدر در کشور

دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شد

توقیف کامیونت با 24 میلیون تومان خلافی

برخورد مرگبار پژو پارس با درخت؛ خودرو نصف شد

سالگرد ارتحال آیت‌الله بهجت در قم برگزار می‌شود

موانع فعالیت واحدهای صنعتی قم با استفاده از ظرفیت‌های قانونی رفع می‌شود

گل خاطره انگیز آگوئرو برابر کوئینز

کودکی که حالا خودش ستاره ال‌کلاسیکو‌هاست

دو جلسه محرومیت مدافع یووه با پس‌گردنی جنجالی!

لیگ قهرمانان آسیا؛ رونمایی از هشت تیم صعودکننده

با آنچلوتی دوباره قهرمان جهان می‌شویم

محل فینال جام حذفی اعلام شد

اصلی‌ترین گزینه جانشینی ژابی نه گفت

حرف‌های مهم زانتی درباره اینزاگی و انتقالات اینتر

گل اول بانوان چین تایپه به ایران  توسط

مهر تایید ال‌کلاسیکو به یک تمدید قرارداد

آکنه در بزرگسالی خطر ابتلا به اختلالات خوردن را افزایش می‌دهد

خواب بی‌کیفیت اولین علامت آلزایمر؟

دومین کنگره ملی طب ایرانی، بستری برای تبادل علمی در این حوزه

جزئیات برگزاری امتحانات نهایی در قم

پزشکیان: در مذاکرات از اصول خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم و تنش‌ هم نمی‌خواهیم

نظر رشیدپور درباره پزشکیان، روحانی، هاشمی و احمدی‌نژاد

عیادت آیت‌الله اعرافی از آیت‌الله نوری‌ همدانی

پورمحمدی: نتیجه نهایی مذاکرات مشخص نیست اما امید داریم که به توافقی مطلوب منجر شود

تصویری زیرخاکی از پدر برادران لاریجانی

کواکبیان: مذاکره، خواست نظام است

انتقاد ابطحی از عملکرد دولت؛ آقای پزشکیان! یک تکانی به کابینه‌تان بدهید

بازدید نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی و فرمانده سپاه عاشورا از زائرسرای شهید آیت الله آل‌هاشم

نظر آیت الله شبیری زنجانی درباره کسی که سالها قرائت نماز را اشتباه می‌خوانده!

نشست «دیدار با م. مؤیّد» شاعر پیشکسوت

یک مجموعه داستان و رمان جدید در نمایشگاه کتاب

مأمور یگان تکاوری قم پس از حادثه در حین انجام مأموریت به شهادت رسید

اختصاص 3 بوستان قم برای کودکان دارای اختلال اوتیسم

اجرای 41 پروژه عمرانی در آرامستان‌های قم طی سال گذشته

نخستین اکران مردمی فیلم سینمایی «اسفند» در قم

بازدید از موزه‌های قم در روز جهانی موزه رایگان شد

برگزاری اولین سالگرد «شهدای خدمت» در گلزار شهدای قم

تکاور پلیس قم به شهادت رسید/ عکس

آیت‌الله مروی: پیام امام خامنه‌ای به همایش سالگرد بازتاسیس حوزه علمیه قم، منشور جدیدی برای آینده حوزه‌های علمیه و روحانیت است

مدیر رسانه و روابط عمومی دادگستری کل استان قم منصوب شد

اختتامیه جشنواره رسانه‌ای ابوذر قم برگزار می‌شود

ضرورت بسیج تمام ظرفیت‌های قانونی برای رفع موانع تولید در قم

سهم ناچیز و 1.5 درصدی قم از کل نقدینگی کشور

وزارت آموزش و پرورش: روند ارزیابی دانش‌آموزان باید بازنگری شود

اژه‌ای: باید هزینه را برای جنایتکاران بالا ببریم

عملیات قاطعانه پلیس علیه قاچاق سوخت در بندر کلاهی