عصر قم

آخرين مطالب

پزشکیان: در مذاکرات از اصول خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم و تنش‌ هم نمی‌خواهیم گفتگو

پزشکیان: در مذاکرات از اصول خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم و تنش‌ هم نمی‌خواهیم
  بزرگنمايي:

عصر قم - پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری / رئیس جمهور با اشاره به نگاه کرامت‌محور دولت در قبال مردم گفت: هیچ‌گونه رفتار و اقدام سلبی در مواجهه با مردم در دستور کار دولت نیست و تمام تلاش ما آن است که مردم احساس کنند این دولت برای خدمت به آنها آمده، نه برای منافع شخصی یا جناحی.
مسعود پزشکیان شامگاه دوشنبه در دیدار اعضای فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی، به تعامل گسترده دولت با مجلس در دوره اخیر اشاره کرد و با تاکید بر اینکه لازمه تحقق پیشرفت و توسعه، دستیابی به زبان مشترک و حرکت بر مدار شاخص‌های روشن در تعاملات میان قواست، گفت: دولت وفاق ملی طی 9 ماه گذشته، بیش از تمامی دولت‌های پیشین با نمایندگان محترم مجلس نشست، گفت‌وگو و تعامل داشته و این روند همدلانه، با جدیت استمرار خواهد یافت؛ در مسیر خدمت، هیچ تفاوتی میان دولتمردان و نمایندگان مجلس قائل نیستیم.
رئیس جمهور با تأکید بر رویکرد مردم‌محور دولت افزود: دولت در هر اقدام و تصمیمی در سطح کلان، خود را متعهد به مشارکت و اقناع مردم می‌داند و هیچ تصمیمی بدون در نظر گرفتن افکار عمومی و جلب همراهی جامعه اتخاذ نخواهد شد.
بازار
پزشکیان با اشاره به نگاه کرامت‌محور دولت در قبال مردم تصریح کرد: هیچ‌گونه رفتار و اقدام سلبی در مواجهه با مردم در دستور کار دولت نیست و تمام تلاش ما آن است که مردم احساس کنند این دولت برای خدمت به آنها آمده، نه برای منافع شخصی یا جناحی.
رئیس جمهور آموزه‌های دینی مبنی بر برابری انسان‌ها فارغ از نژاد، مذهب و قومیت را برای دولت الهام‌بخش و از شاخصه‌های مهم حکمرانی دانست و اظهار داشت: تمام اقشار ملت ایران، فارغ از قومیت، نژاد، مذهب و باور، از حقوق برابر برخوردارند و دولت خدمت‌رسانی بی‌تبعیض به همه شهروندان را وظیفه قطعی خود می‌داند.
پزشکیان همچنین در خصوص مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا نیز تأکید کرد: این مذاکرات در هماهنگی کامل با مقام معظم رهبری صورت خواهد گرفت و منویات ایشان چراغ راه ما در این مسیر خواهد بود، زندگی و معیشت ملت را به مذاکرات گره نزده‌ایم و نخواهیم زد. در مذاکرات ما به هیچ‌وجه از اصول خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم و در عین حال تنش‌ هم نمی‌خواهیم.
رئیس جمهور به بحران ناترازی‌ها به‌ویژه در حوزه انرژی نیز اشاره کرد و گفت: رفع این ناترازی‌ها مستلزم زمان، خرد جمعی و کار کارشناسی است. تاکنون جلسات متعددی با صاحب‌نظران موافق و منتقد برگزار شده و دیدگاه‌های آنان در سیاست‌گذاری‌های دولت در این زمینه لحاظ شده است.
پزشکیان درباره رویکرد دولت در حوزه آموزش و پرورش، بر ضرورت تحقق عدالت آموزشی تأکید کرد و گفت: مصمم به ساخت مدارس در مناطق فاقد مدرسه، تجهیز مراکز آموزشی و اصلاح شیوه‌های تدریس هستیم. در این مسیر، مشارکت مردمی جلب شده و انتظار می‌رود نمایندگان مجلس نیز در این امر خطیر یاریگر دولت باشند.
رئیس جمهور تصریح کرد: دانش‌آموزان امروز سرمایه و آینده‌ساز فردای کشورند و اگر امروز از آموزش صحیح و تربیت اصولی فرزندان‌مان غفلت شود، فردا برای جبران این عقب‌ماندگی بسیار دیر خواهد بود.
پزشکیان با تأکید بر اینکه مسئولیت ریاست جمهوری را امانتی الهی برای خدمت به مردم می‌داند، اظهار داشت: برای خدمت به مردم و کشور، سختی‌ها و محدودیت‌های فراوان این مسئولیت را پذیرفته‌ام و مسئولیت و قدرت، جز به عنوان فرصتی برای گره‌گشایی از مشکلات مردم، برای من هیچ جذابیتی ندارد.
رئیس جمهور همچنین با اشاره به دشواری‌های پیش‌روی اصلاح امور کشور تصریح کرد: طبعا در شرایط فعلی، اصلاح مشکلات به‌سادگی ممکن نیست، اما با همدلی، خرد جمعی و همراهی مردم و نمایندگان، این مسیر دشوار نیز طی شدنی خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/732024/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خبر سرقت در نمایشگاه کتاب اشتباه بود

رحماندوست و شعبان‌نژاد در نمایشگاه کتاب

سرلشکر سلامی سخنران ویژه مراسم شهدای خدمت

خبر ازدواج تتلو در زندان تایید شد

تصادف پژو 405 و پراید 3 کشته و زخمی بر جا گذاشت

راز قتل زن جوان بعد از 6 سال فاش شد

قتل هولناک 2 برادر برای سرقت ضایعات آهن؛ اجساد در چاه پیدا شد

شلیک قاچاقچیان مواد مخدر به ماموران پایتخت؛ 3 متهم دستگیر شدند

کارکنان کمپ غیرقانونی فرد معتاد را خفه کردند؛ رها کردن جسد مقابل بیمارستان

ماجرای سرقت 10 هزار دلار از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران چه بود؟

دیه 59 جان‌ باخته حادثه بندر شهید رجایی پرداخت شد

میزبانی هفته آخر اسلامشهر در هاله‌‎ای از ابهام!

یک بازیکن شمالی نسخه تیم محبوب جنوبی را پیچید!

اقدام پسنده مدیرعامل سابق استقلال

واکنش فرزند مرحوم پورحیدری به حضور سیدروف در استقلال

دادرس: رای پرونده بیرانوند قبل از 15 اردیبهشت صادر شده است

گل اول بانوان ایران به چین تایپه

گل دوم بانوان فوتسال ایران به چین تایپه

گل سوم بانوان فوتسال ایران به چین تایپه

یک زمانی گرفتن توپ از بازیکنان بارسلونا آرزوی بقیه تیم‌ها بود!

خاطره تلخ حسن تفتیان از امکانات لوکس دیگر دونده‌ها

افتتاح هتل پنج‌ستاره اکسلسیور در جزیره کیش

مراقبت از مغز را به این دو ماده غذایی واگذار کنید

خبرهای تازه سخنگوی دولت از فیلترینگ؛ ان‌شاالله شاهد رفع برخی محدودیت‌ها خواهیم بود

مادر شهید رئیسی: هنوز منتظرم ابراهیم از در بیاید

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی: تحریف نام خلیج فارس در گوگل مپ را پیگیری حقوقی می‌کنیم

دیدار وزیر خارجه ژاپن با عراقچی

دیپلمات سابق ایران در نیویورک: با ویتکاف خیلی چیزها را می توانیم حل کنیم

گزارشی از جلسه کمیسیون امنیت ملی درباره دور چهارم مذاکرات؛ مباحث منطقه‌ای، دفاعی و موشکی مطرح نشد

سفر هیأت رسانه‌ای ایران به روسیه

مردم‌دار؛ روایت شنیده‌نشده از شهدای خدمت

کسب 4 کرسی در اتحادیه پارلمانی کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی توسط ایران

عارف: استاندار می‌تواند رئیس‌جمهور استان باشد

تصویری از دیدار آیت الله جوادی آملی و رهبر جریان صدر در عراق

رونمایی از اعلان همایش ملی بزرگداشت فردوسی

افت فشار یا قطعی آب فردا در برخی از خیابان‌های قم

به شهادت رسیدن تکاور پلیس قم

کشف بیش از 9 تُن انواع مواد مخدر در کشور

دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شد

توقیف کامیونت با 24 میلیون تومان خلافی

برخورد مرگبار پژو پارس با درخت؛ خودرو نصف شد

سالگرد ارتحال آیت‌الله بهجت در قم برگزار می‌شود

موانع فعالیت واحدهای صنعتی قم با استفاده از ظرفیت‌های قانونی رفع می‌شود

گل خاطره انگیز آگوئرو برابر کوئینز

کودکی که حالا خودش ستاره ال‌کلاسیکو‌هاست

دو جلسه محرومیت مدافع یووه با پس‌گردنی جنجالی!

لیگ قهرمانان آسیا؛ رونمایی از هشت تیم صعودکننده

با آنچلوتی دوباره قهرمان جهان می‌شویم

محل فینال جام حذفی اعلام شد

اصلی‌ترین گزینه جانشینی ژابی نه گفت