پنجشنبه ۲۷ شهريور ۱۴۰۴

سیاسی

در مجمع انتخاباتی رقم خورد؛

«محمد پیروز منش»رئیس هیئت ورزش های جانبازان و معلولین قم شد

«محمد پیروز منش»رئیس هیئت ورزش های جانبازان و معلولین قم شد
عصر قم - قم- «محمد پیروز منش» در پایان مجمع انتخاباتی هیئت ورزش های جانبازان و معلولین استان قم،با کسب ۱۱ رای به عنوان رئیس جدید هیئت ورزش های جانبازان و معلولین استان قم انتخاب شد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - قم- «محمد پیروز منش» در پایان مجمع انتخاباتی هیئت ورزش های جانبازان و معلولین استان قم،با کسب 11 رای به عنوان رئیس جدید هیئت ورزش های جانبازان و معلولین استان قم انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، مجمع انتخاباتی هیئت ورزش‌های جانبازان و معلولین استان قم صبح سه شنبه در سالن اجتماعات اداره کل ورزش و جوانان با حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین و اعضای مجمع برگزار شد که «محمد پیروز منش» با کسب 11 رأی از مجموع 12 رأی مأخوذه به مدت 4 سال در سمت خود به عنوان رئیس هیأت ورزش جانبازان و معلولین استان قم ابقاء شد.
پیروزمنش تنها نامزد حاضر در این مجمع برای تصاحب صندلی ریاست هیأت جانبازان و معلولین قم بود که توانست با کسب 11 رأی به فعالیت‌های مستمر و منظم خود برای ورزشکاران ادامه بدهد.
گفتنی است ورزشکاران رشته‌های جانبازان و معلولین در استان قم از جایگاه‌های بسیار خوبی در کشور برخوردار هستند که چهره‌هایی ملی نیز در بین آنها دیده می‌شود.
«حسین گلستانی» بازیکن ارزنده و پر افتخار قمی در ترکیب «تیم ملی والیبال نشسته» و «محمد محمد نژاد» در ترکیب در «تیم ملی بسکتبال با ویلچر» از جمله افرادی هستند که در مسابقات مختلف ملی برای کشور افتخار آفرینی کردند.


نظرات شما