عصر قم

آخرين مطالب

متحدان ترامپ: 2 گروه می‌خواهند مذاکرات با ایران را از ریل خارج کنند اقتصادی

متحدان ترامپ: 2 گروه می‌خواهند مذاکرات با ایران را از ریل خارج کنند
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا / رسانه‌ها و افراد رسانه‌ای نزدیک به رئیس‌جمهور آمریکا می‌گویند 2 گروه در حال تلاش هستند تا مذاکرات با ایران را از ریل خود خارج کنند و واشنگتن را به سمت درگیری با ایران سوق دهند.
«عوامل موساد» و «جنگ‌افروزان» در حال فشار آوردن به دولت او برای درگیری با ایران هستند؛ این روایت رسانه‌های دولتی نیست بلکه از جانب برخی از نزدیک‌ترین متحدان رسانه‌ای و حامیان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بیان شده است.
پایگاه خبری میدل ایست نیوز در گزارشی با این مقدمه نوشت: هفته گذشته، در برنامه تلویزیونی «تاکر کارلسون» چهره رسانه‌ای محافظه‌کار و نزدیک به ترامپ یک مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا حاضر شد که ادعا می‌کرد به دلیل این که گمان برده می‌شد او مانعی برای بمباران ایران ازسوی آمریکا بوده، برکنار شده است.
«دان کالدول» مشاور ارشد پیشین «پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا پیشتر در ماه جاری به اتهام درز دادن اطلاعات محرمانه درباره استفاده هگست از پیام‌رسان سیگنال از پنتاگون اخراج شد.
اما روایت کارلسون که دسترسی بی‌نظری به ترامپ دارد متفاوت است. او به کالدول گفت: «شاید تنها اشتباه حرفه‌ای تو این بود که در گفت‌وگوهای رسمی، دیدگاه‌های سیاست خارجی‌ات را بیان کردی. دیدگاه‌هایی که با جریان اصلی جنگ‌افروزان در واشنگتن مغایرت دارد. بعد ناگهان خواندم که تو را خائن خطاب کرده‌اند.»
یکشنبه گذشته نیز «کلِیتون موریس» گوینده پیشین فاکس نیوز و مجری پادکست‌های محافظه‌کار گفت که صداهای طرفدار رژیم صهیونیستی «به شدت در تلاشند» تا تیم «ضد جنگ ترامپ» را از بین ببرند که پنتاگون را تشکیل داده‌اند.
موریس با اشاره به برنامه تلویزیونی خود گفت: «ما در «ریداکتد» فهمیدیم که ماموران پیشین موساد به شدت در رسانه‌های اجتماعی و پشت پرده تلاش می‌کنند تا اعتبار پیت هگست، وزیر دفاع را خدشه‌دار کنند.»

عصر قم

«پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا
دو دستگی میان جمهوری‌خواهان سنتی‌ و انزواطلب
این رسانه انگلیس در ادامه نوشت: دولت ترامپ میان جمهوری‌خواهان سنتی‌تری مانند «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه و «مایک والتز» مشاور امنیت ملی و انزواطلبان حامی شعار «اول آمریکا» از جمله «سوزی وایلز» رئیس دفتر کاخ سفید و «تولسی گابارد» رئیس اطلاعات ملی تقسیم شده است.
برخی از سرسخت‌ترین حامیان ترامپ در رسانه‌ها که نفوذ بی‌سابقه‌ای در جهان‌بینی او دارند، شخصیت‌هایی مانند کارلسون و «استیو بنن» مشاور پیشین ترامپ هستند.
در ادامه این مطلب آمده است: به نظر می‌رسد اخراج کالدول و دو مقام ارشد دیگر پنتاگون انزواگرایان حامی «اول آمریکا» را تحریک کرده است. انتقادهای آن‌ها از صداهای طرفدار رژیم صهیونیستی و عوامل موساد در حزب جمهوری‌خواه بی‌سابقه است و نشان می‌دهد ترامپ چقدر این حزب را از جهان‌بینی سنتی جنگ‌طلبانه‌اش دور کرده است.
شخصیت‌های رسانه‌ای طرفدار ترامپ «مروا سِرن» را که برای ریاست بخش ایران و رژیم صهیونیستی در شورای امنیت ملی کاخ سفید نامزد شده بود را مورد انتقاد قرار داده‌اند.
سرن متولد حیفا در اراضی اشغالی است و در وزارت جنگ رژیم صهیونیستی کار کرده است. موریس زمانی که به همراه هگست مجری برنامه صبحگاهی فاکس نیوز بود، در برنامه خود گفت: مایک والتز که نئومحافظه‌کار است، حالا یک شهروند دو تابعیتی و مقام پیشین وزارت جنگ اسرائیل را استخدام کرده تا برای او کار کند.»
این نوع پوشش رسانه‌ای نشان‌دهنده افزایش انتقادها به رژیم صهیونیستی در آمریکاست که پس از ماجرای 7 اکتبر 2023 تشدید یافته است.

عصر قم

دیدار نتانیاهو با ترامپ در کاخ سفید
تناقض‌گویی مقامات دولت ترامپ
بر اساس نظرسنجی پیو که در آوریل منتشر شد، 53 درصد از آمریکایی‌ها نظر نامطلوبی نسبت به رژیم صهیونیستی دارند. این در حالی است که این رقم در مارس 2022، 42 درصد بود.
این انتقادها در حالی مطرح می‌شود که ترامپ تلاش می‌کند بین غرایز سیاست خارجی تهاجمی خود و تعهدش نسبت به جلوگیری از به راه انداختن جنگ‌های جدید در منطقه غرب آسیا توازن برقرار کند. در مورد ایران،‌ نزدیک‌ترین نمایندگان ترامپ نیز گاهی دچار تناقض‌گویی شده‌اند.
«استیو ویتکاف» فرستاده ویژه کاخ سفید که به عنوان برطرف‌کننده مشکلات جهانی او شناخته می‌شود، پیشتر در ماه جاری گفت که واشنگتن ممکن است غنی‌سازی اورانیوم توسط ایران در سطوح پایین را بپذیرد. با این حال، او پس از واکنش‌های طرفداران اسرائیل، موضع خود را تغییر داده و گفت که تهران «باید به طور کامل غنی‌سازی هسته‌ای را متوقف و حذف کند.»
این هفته، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا گفت که آمریکا ممکن است به توافقی بازگردد که ایران برنامه هسته‌ای غیرنظامی خود را حفظ کند اما به شرطی که غنی‌سازی آن متوقف شود و درعوض اورانیوم را از خارج وارد کند.
تیم‌های فنی آمریکا و ایران، شنبه گذشته درعمان برای سومین دور از مذاکرات خود دیدار کردند. ترامپ دوشنبه گذشته به خبرنگاران گفت که مذاکرات «به خوبی پیش می‌رود» و «توافقی در راه است.»
او گفت: بدون نیاز به بمباران همه‌جا، به‌نتیجه‌ای دست پیدا خواهیم کرد.»

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/726698/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اراضی واگذار شده به پتروشیمی میانکاله مسترد می‌شود

قتل داماد با چاقو؛ قاتل گیر قاچاقچیان کلاهبردار افتاد

اعلام برنامه خاموشی استان قم در روز پنجشنبه

کری‌ طارمی برای بارسا؛ کار سختی مقابل اینتر دارند

همه دیدند در برنابئو به رئال لطف کردند!

خلاصه بازی النصر 2 - کاوازاکی 3

گل اول اینتر به بارسلونا توسط مارکوس تورام

حسرت و ناراحتی کریستیانو رونالدو پس از ناکامی النصر از صعود به فینال لیگ نخبگان آسیا

پلیس مانع درگیری هواداران بارسلونا و اینتر!

گل دوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

حاشیه‌نگاری خبرنگار صداوسیما از روز بارانی حیاط دولت

توییت وزیر خزانه داری آمریکا درباره توسعه تهاجمی ایران در زمینه موشک‌ها و سایر قابلیت‌های تسلیحاتی

مناظره‌‌ی بی‌سابقه دو مقام سابق ایران و اسراییل بر سر برنامه هسته‌ای ایران

روسیه: هرگونه بیانیه ستیزه‌جویانه علیه ایران غیرقابل قبول است

گشایش دفتر یادبود جان‌باختگان انفجار بندر شهید رجایی در نیویورک

تجلیل شاگردان آیت الله جوادی آملی از مقام علمی و عرفانی او

باز آمدم چون ماه نو!

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

قتل زن آرایشگر 40 ساله؛ شناسایی قاتل ادامه دارد

دیه جان‌باختگان حادثه انفجار بندر شهید رجایی واریز شد

داستان یک مرد؛ آتش‌نشانی که خودش را از تهران به بندرعباس رساند

الزامی شدن استفاده از سامانه املاک و اسکان در بیمه‌ها

تبریک روز‌ دختر از میان دود و آتش!

بدمستی مرد جوان به قتل مقابل جگرکی منجر شد

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

گل‌محمدی: برای رسیدن به رتبه سوم می‌جنگیم

استقلال با شارژ روحی مهمانان در تقابل با آلومینیوم

گل اول کاوازاکی به النصر توسط ایتو

گل اول النصر به کاوازاکی توسط سادیو مانه

گل دوم کاوازاکی به النصر توسط اوزکی

یک دقیقه سکوت در مسابقات هفته بیست و هشتم

فرصت 45 دقیقه‌ای رونالدو برای فرار از حذف

پدر ستاره لیورپول لو داد: تمدید نزدیک است!‏

تصمیم جدی رودریگو؛ جدایی تابستانی از رئال!

آخرین تمرین نساجی: برای آخرین امید

ماتزاری و استقلال، ماراتن دوباره آغاز شد!

اولین واکنش مربی بزرگ اسپانیایی به شایعه استقلال

پوست تخم مرغ برای کاهش درد!

این میوه ترش برای سنگ کلیه معجزه می‌کند

آملی لاریجانی: مجمع تشخیص در بررسی لوایح پالرمو و CFT نه تعلل خواهد کرد و نه تعجیل

پزشکیان: عهد من با مردم بر سر پایبندی به عدالت پابرجاست

ابراز همدردی بوسنی و هرزگوین با دولت و مردم ایران

تاکر کارلسون: آمریکا با ایران مشکل دارد نه فقط جمهوری اسلامی

بهارستانی‌ها چه وعده‌هایی برای بهبود معیشت کارگران دادند؟

بادامچیان: آمریکا متوجه شده نمی‌‎تواند ایران را تحت فشار بگذارد

از مطالبات کارگران تا قول رئیس‌جمهور به آن‌ها در حاشیه مراسم روز کارگر