عصر قم

آخرين مطالب

نظر منتجب نیا درباره تاثیر کشورهای منطقه بر روند مذاکرات اقتصادی

نظر منتجب نیا درباره تاثیر کشورهای منطقه بر روند مذاکرات
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا / یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: کشورهای منطقه و همسایه ایران از هر برنامه‌ای که امنیت در منطقه خاورمیانه را حفظ کند، استقبال می‌کنند.
رسول منتجب‌نیا در گفت وگو با ایسنا، درباره روند مذاکرات ایران و آمریکا اظهار کرد: مذاکرات تاکنون مورد قبول طرفین بوده و فاصله قبلی میان دو کشور برداشته شده و این جای امیدواری دارد. گرچه ما اطلاعاتی از جزئیات مذاکرات نداریم، ولی همین‌که طرفین تاکنون از روند مذاکرات ابراز رضایت کرده‌اند، جای امیدواری دارد و نشان می دهد که مذاکرات در حال پیشرفت است. مردم هم خوشحال هستند که اختلافات با مذاکره در حال حل شدن است.
وی با اشاره به در پیش بودن جلسات کارشناسی تیم‌های ایران و آمریکا، افزود: در این جلسات موضوع خطوط قرمز طرفین مطرح شده و آنها تاکید دارند که باید این خطوط رعایت شود. آمریکا به ناحق خود را ارباب دنیا می‌داند و در مذاکرات اصرار دارد که به این جایگاهش آسیبی وارد نشود. این کشور دنبال منافع خودش است و به مسائل ایدئولوژیک کاری ندارد. اما در ایران ما اصولی داریم که به خاطر آن انقلاب کرده‌ایم که در قالب بیانات امام خمینی و رهبر انقلاب اظهار شده و به شکل اسناد مثل قانون اساسی درآمده است. از سویی مسائل دینی و مذهبی نیز یک خط قرمز دیگری برای ماست. منافع ملی نیز خط قرمز دیگر ما است و نباید آمریکا مساله‌ای را به ما تحمیل کند که مغایر با منافع ملی ماست.
بازار
این فعال سیاسی با اشاره به توصیه دینی مبنی بر حفظ آمادگی دفاعی در برابر دشمن، تصریح کرد: حفظ و ارتقای توان دفاعی، اصلی منطقی و شرعی برای ماست و ما باید آنقدر قدرتمند باشیم تا هیچ قدرتی جرات تعرض به خاک ما را نداشته باشد. در مذاکرات باید مراقب این اصل باشیم. هرچند تاکنون صحبتی درباره توان دفاعی کشورمان مطرح نشده است، ولی در ادامه اگر چنین مسائلی از سوی آمریکا مطرح شد، باید با آن مقابله کنیم. آمریکا تاکنون اعلام کرده که ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد و توان دفاعی ما هم مبتنی بر این سلاح نیست و مساله دیگری در زمینه توان دفاعی نباید مطرح شود.
منتجب‌نیا درباره اهمیت رضایت کشورهای منطقه از روند مذاکرات، گفت: رضایت کشورهای منطقه و همسایگان ایران بر روند مذاکرات تاثیرگذار است. به هر حال تامین امنیت ایران منجر به تامین امنیت در منطقه خواهد شد و بروز جنگ تاثیر منفی بر منافع کشورهای منطقه خواهد داشت، بنابراین آنها از هر برنامه‌ای که امنیت در منطقه را حفظ کند، استقبال می‌کنند. روسیه و چین هم نگران امنیت منطقه هستند زیرا ناامنی در منطقه بر منافع آنها هم تاثیر منفی می‌گذارد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/723921/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مراسم جشن میلاد امام رضا و عمامه گذاری طلاب در حسینیه دفتر مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی برگزار شد

تصاویری از تشرف آیت‌الله جوادی آملی به حرم امام علی(ع)+ جزئیات

اعلام برنامه قطعی برق مناطق قم در روز شنبه

سقوط 8 تن از اعضای یک خانواده در چاه کشاورزی؛ 7 نفر جان باختند

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

این درخت کهن منم

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

بدون تعارف امشب با حاج علی ملائکه مداح و خادم حرم مطهر رضوی

جشن بزرگ امام رضایی ها در تهران

سقوط هشت عضو یک خانواده در چاه کشاورزی

تیم منتخب بوندسلیگا در تسخیر شاگردان کمپانی!

درخشان، پیشکسوت پرسپولیس : باید به انتخاب و خواسته‌های سرمربی احترام گذاشت

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

مومنی: به ارکان قضایی پاسخگو هستیم نه باشگاه نساجی

سیف‌الله‌پور: چون یک سال گذشته مس نباید مجازات شود؟

قلعه‌نویی: به‌عنوان سرگروه صعود کنیم تا در سید 2 باشیم

نساجی هنوز زنده‌ است!

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

آفتابِ زیبا، اما پرخطر!

زمان و مکان استفاده از کرم ضدآفتاب

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

توصیف ترامپ از سوی الیاس نادران؛ صادق‌ترین رئیس جمهور آمریکا

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

نماینده ترامپ: ایران نه می‌تواند غنی‌سازی کند، نه سانتریفیوژ داشته باشد

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

شهید آیت‌الله آل‌هاشم؛ مظهر سادگی مردمداری

سفر آیت الله جوادی به عتبات عالیات + تصاویر

سفر آیت الله جوادی به عتبات عالیات و دیدار با علما + تصاویر

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ز دور باش حوادث دلم

امام‌جمعه قم: از حق غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

ترافیک سنگین در محور کندوان؛ یک طرفه‌شدن جاده چالوس از ساعت 18

آماده‌باش تمام نیروهای امدادی برای برگزاری اجتماع امام رضایی‌ها

این لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

رونمایی پوما از توپ رسمی ال‌کلاسیکو

پایان بزرگ‌ترین اضطراب پورموسوی در مس

بازگشت مهرداد محمدی بعد از 200 روز

ژابی به‌ درد رئال می‌خورد چون اداره مالیات را برد!

قلعه‌نویی: درخواست ما بازی با تیم های بزرگ دنیا است.

فرجی و دستور ویژه کارتال؛ 11 نفره تمام می‌کنیم

گروسیان علیه غول‌کشی دوباره شمس‌آذر

مهاجم پرسپولیس در آستانه توافق با فولاد