عصر قم

آخرين مطالب

نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه؛

شهر زیرزمینی به آرمان شهری برای معلولان نزدیک‌تر می‌شود شهرداری تهران

شهر زیرزمینی به آرمان شهری برای معلولان نزدیک‌تر می‌شود
  بزرگنمايي:

عصر قم - علی عبداله‌پور گفت: از مجموع 141 ایستگاه در حال بهره برداری تعداد 77 ایستگاه دارای مسیر روشندلان است این کار با توجه به ضرورت مسیریابی افراد کم بینا و نابینا در تراز سکوها به استناد میزان مراجعه افراد کم بینا و نابینا در مترو به صورت پیوسته در ایستگاه‌های منتخب در حال انجام است.

به گزارش شهر به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه علی عبداله پورنایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه، ضمن گرامیداشت روزجهانی نابینایان (عصای سفید) افزود: افراد نابینا هم حق استفاده از تمام امکانات و حقوق شهروندی را دارند و باید مساوی با دیگر شهروندان از امکانات و تسهیلات رفاهی سهمی داشته باشند. ما به نوبه خود این موضوع را سال هاست در اولویت قرار داده ایم اگرچه هنوز تا رسیدن به وضعیت مناسب فاصله داریم اما تمام تلاش خود را کرده ایم تا این افراد در شهر زیر زمنی با سهولت بیشتری تردد کنند.
عبداله پور افزود: با توجه به ظرفیت‌های موجود لزوم ایجاد مسیر دسترسی بدون مانع و پیوسته برای افراد کم توان و ناتوان و با درنظر گرفتن ساختار ایستگاه‌های در حال بهره برداری اعم از ایستگاههای روزمینی در خط 5 و 6 خط درون شهری، از سطح خیابان در ورودی ایستگاه‌ها تا سکو و بالعکس با درنظر گرفتن تمهیدات و تجهیزاتی اعم از پلکان ثابت و برقی، روشنایی، آسانسور، هندریل‌ها، حذف موانع در مسیر تردد، مانیتورینگ فضاها،گیت‌های مناسب برای عبور ویلچیرها، هوشیاری ماموران و پرسنل اتاق کنترل ایستگاه‌ها، خطوط بساوایی و ایجاد مسیر ایمن تردد و توقف نابینایان بر روی سکو ها، مجموعه اقدامات الزامی در خصوص مناسب سازی است که در شهر زیرزمینی در حال انجام است.
نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه با اشاره به اینکه خط یک با 68درصد، خط دو 68درصد، خط سه 36درصد، خط چهار57درصد، خط پنج فاقد، خط شش 71درصد و خط هفت 50 درصد داری مسیر نابینایان است، افزود: تصمیم خوبی که در این سال ها گرفته شد این است که ایستگاه‌های تازه تاسیس موظف به اجرای مصوبات الزام درباره وجود خطوط بساوایی بوده و در زمان تحویل گیری ایستگاه ها این موضوع مورد توجه قرار می گیرد.
او افزود: از مجموع 141 ایستگاه در حال بهره برداری تعداد 110ایستگاه معادل 78 درصد دارای رمپ یا ورودی همسطح تعداد 59 ایستگاه دارای آسانسور و تعداد هزار و 41 دستگاه پله برقی در خطوط هفتگانه فعال هستند و در برنامه های آینده نیز تجهیز تابلوها به خطوط بریل و تدوین دفترچه بریل راهنمای ایستگاه های مناسب سازی شده به تفکیک هر خط، در اولویت انجام قرار گرفته است.
عبداله پور با تاکید بر اینکه برنامه ریزی و اجرای دوره آموزشی نحوه صحیح رویارویی، کمک و هدایت مسافران نابینا در داخل ایستگاه‌های مترو برای تمامی پرسنل امور ایستگاه های خطوط هفتگانه متروی تهران و حومه توسط این عزیزان نیز برگزار شده است گفت: همکاران ما به محض رویت افراد نابینا آنها را همراهی و مشایعت می کنند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/332817/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اولین مدعی به یک‌‌چهارم نهایی یورو 2025‏ رسید

وینگر 19 ساله‌ای که فلیک برایش آرزوهای بزرگ دارد

ستاره الهلال در آستانه اخراج؛ به هواداران فحاشی کرد!‏

تقویم و اوقات شرعی دوشنبه 16 تیر 1404 به افق قم

جنایت سرایدار افغانستانی در برج پایتخت

احتمال لغو تمرین استقلال بخاطر آلودگی هوا

روایت محمود کریمی از گفتگویش با رهبر انقلاب و ماجرای خواندن «ای ایران»

عکسی از سردار باقری در حال زیارت حرم امام حسین(ع)

گفت‌وگوی عراقچی با وزیر خارجه هند و نخست‌وزیران مصر و چین

سومین بازیکن تیم ملی ازبکستان در راه استقلال

پرسپولیس اردوی روسیه را رد کرد

ترس و لرز در پی‌اس‌‌جی؛ غیبت دو ستاره مهم

استارت رسمی تمرینات البطائح با مجیدی

برادر نیکو ویلیامز از بارسا انتقام گرفت!

تماس پاریس با رئال؛ مهاجم برزیلی‌تان را می‌خواهیم!‏

خواهش ژوائو از بنفیکا؛ من را بخرید، دوست‌تان دارم!

تاثیر هورمون درمانی بر خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان کمتر از 55 سال

گزافه‌گویی‌ سفیر آمریکا در ناتو: ایران باید صلح کند!

هشتگ Hero غوغا به پا کرد

سردار سنایی‌راد: پاسخ بعدی به اسرائیل کوبنده‌تر خواهد بود

تاکید وزرای خارجه ایران و ترکیه بر پایان دادن به نسل‌کشی در فلسطین اشغالی

رایزنی عراقچی با لاوروف؛ تاکید بر اهمیت اتخاذ تدابیر لازم جهت جلوگیری از تشدید تنش در منطقه

سحر امامی و دختر شهید سلیمانی در مراسم شام غریبان حسینیه امام خمینی

آیین شام غریبان در قم برگزار شد

اشاره رهبر انقلاب به استمرار بی‌پایان نبرد حق و باطل

مشعل‌گردانی هیئت عزاداران در خیابان منتهی به حرم مطهر رضوی

سوگواره شام غریبان/ قم در سوگ غربت اهل بیت (ع) گریست

پپه لوسادا در آستانه بازگشت به پرسپولیس

جان دوران با قرارداد قرضی در فنرباغچه

مارکوس نوپ: پرسپولیس پیشنهاد داد اما متاسفم!

رضا اسدی در یونان به دنبال آبی‌پوش شدن

مرادمند و تلاش ویژه برای رسیدن به کربلا

اثر جدید حمید سحری؛ رئال مادرید- پی اس جی در نیمه نهایی جام جهانی باشگاه ها!

سران بریکس حمله تجاوزکارانه اسرائیل به ایران را محکوم کردند

اطلاعیه‌ای درباره مصاحبه مهم پزشکیان با مجری معروف آمریکایی

رایزنی عراقچی با لاوروف

روایت محمود کریمی از گفتگویش با رهبر انقلاب و ماجرای خواندن نوحه «ای ایران»

مراسم عزاداری شام غریبان حسینی در حسینیه امام خمینی برگزار شد

واکنش متفاوت مداح معروف مشهدی لحظه شنیدن خبر حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا

آیین شام غریبان در حرم امام رضا(ع)

عزاداری روز عاشورا در تهران

سایه سنگین دوپینگ بر سر ستاره فنرباغچه!

ابعاد دیگری از اتفاق جنجالی؛ دروغ، تهمت و خودزنی!

غندی‌پور - ماخاچ قلعه‌، دوباره جدی شد

رتبه پنجم برای رضا علیپور در جام جهانی سنگ نوردی

جشن لوئیس دیاز در کلمبیا در بحبوحه مراسم وداع با دیوگو ژوتا!

عطایی و پیاتزا؛ دو قاب ناهمسان از دو روش مدیریت متفاوت

بهترین سیوهای دخه‌آ در سری آ

معرفی خلاقانه کایل واکر با حضور خواننده افسانه‌ای

تلاش فیفا برای پُرکردن سکوهای خالی در آمریکا