عصر قم
پلمب 4 مرکز عرضه قلیان و یک کبابی در قم
دوشنبه 7 فروردين 1402 - 19:00:00
عصر قم - باشگاه خبرنگاران / مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم از پلمب شدن چهار مرکز عرضه قلیان و یک کبابی در قم در قالب طرح نوروزی خبر داد.
نرگس جعفری، مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم اظهار کرد: از آغاز تشدید نظارت‌های بهداشتی در ایام نوروز و همزمانی آن با ماه مبارک رمضان، یک هزار و 865 مورد نظارت بهداشتی توسط بازرسان مرکز بهداشت و 184 نظارت در قالب گشت‌های مشترک صورت گرفت که منجر به صدور 45 اخطاریه بهداشتی، تعطیلی پنج مکان متخلف و معدوم‌سازی یک هزار و 400 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف شد.
وی ادامه داد: قنادی و سوهانی با 426، اماکن بین راهی با 287، اغذیه فروشی با 257، رستوران و تهیه غذا با 213، سوپرمارکت و خواربار با 149، آبمیوه و بستنی با 138، کبابی و جگرکی و دیزی سرا با 103 و هتل و مراکز اقامتی با 69 مورد بیشترین بازرسی‌های انجام شده در طرح نظارت نوروزی را به خود اختصاص دادند.
مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرد: مواد غذایی معدوم سازی شده نیز بیشتر شامل نمک صنعتی، روغن سوخته استفاده شده در قنادی و اغذیه فروشی، نوشابه، دلستر و دوغ تاریخ گذشته و شیرینی جات نامطلوب بود.
جعفری با تاکید بر اهمیت نظارت بر رعایت اصول بهداشتی توسط متصدیان در حفظ سلامت مسافران و مجاوران کریمه اهل بیت گفت: در همین راستا بازرسان مرکز بهداشت با نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن و مراکز عمومی و بین راهی، هتل‌ها و مهمانپذیرها، بوستان‌ها و پارک‌ها و اماکن زیارتی در این مدت اقدام به انجام 435 مورد کنترل کیفی و کلر سنجی آب شرب و 20 مورد نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک کرده اند.
وی با اشاره به پیگیری و رسیدگی به 70 مورد شکایت بهداشتی دریافت شده از سوی سامانه 190 در 10 روز گذشته خاطرنشان کرد: هر یک از همشهریان و هموطنان می‌توانند یک ناظر بهداشتی باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موارد را به سامانه 190 گزارش کنند تا در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گیرد.

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/445672/پلمب-4-مرکز-عرضه-قلیان-و-یک-کبابی-در-قم
بستن   چاپ