عصر قم
2هزار و 400 تن ماهی امسال در قم تولید می‌شود
دوشنبه 24 مرداد 1401 - 11:09:13 AM
ایرنا

عصرقم- سید اکبر شکراللهی روز دوشنبه بیان داشت: شیلات استان در سه بخش ماهیان گرمابی، ماهیان سردابی و ماهیان زینتی به تولید محصول می‌پردازد که در همین رابطه تا پایان سال‌جاری یک‌هزار و 500 تن ماهی گرمابی و 900 تن ماهی سردابی که ارزش غذایی بالایی دارند در قم تولید خواهد شد.

وی افزود: 208 استخر ذخیره آب دومنظوره در زمینه پرورش ماهیان گرمابی و 93 استخر نیز برای پرورش ماهیان سردابی در قم فعال است و بیش از 300 نفر در زمینه پرورش ماهیان خوراکی در این استان به فعالیت می‌پردازند.

وی ادامه داد: اقدام‌های لازم برای گسترش سطح تولید آبزیان درقم انجام شده‌است و این استان با وجود موقعیت آب و هوایی ویژه‌ای که دارد در زمینه پرورش انواع ماهی به جایگاه مناسبی رسیده‌است و تلاش‌های برای ارتقا این جایگاه در سال‌های آینده ادامه می‌یابد.

شکراللهی گفت: عرضه ماهیان گرمابی و سردابی تولید شده در استان قم به بازار در زمان‌های خاصی صورت می‌گیرد اما  بهره‌بردارانی که با داشتن استخرهای مجهز امکان نگهداری ماهیان پرورشی خود را دارند می‌توانند در طول سال محصول خود را به بازار عرضه کنند.

وی تاکید کرد: همچنین در راستای درآمدزایی بیشتر و گسترش فرصت‌های شغلی در حوزه شیلات، سازمان جهاد کشاورزی قم درنظر دارد در خصوص راه‌اندازی صنایع تبدیلی و غذایی به‌منظور فرآوری محصولات شیلاتی، شرایط لازم را برای سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این حوزه فراهم آورد.

بیش از 14 هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال 850 هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی حدود 50 درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده‌است.


http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/362757/2هزار-و-400-تن-ماهی-امسال-در-قم-تولید-می‌شود
بستن   چاپ