عصر قم
آقای مدیرکل گوشی تان را بردارید؛ بودجه ورزشگاه پردیسان را شفاف کنید
دوشنبه 13 تیر 1401 - 11:05:59 AM
ایسنا

عصرقم- رئیس جمهور در این سفر، 148 مصوبه در حوزه های مختلف برای قم را تعیین کرد که اجرای آنها می تواند نقش مهمی در بالندگی استان قم در حوزه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی ،اطلاع رسانی و... داشته باشد.

یکی از این پروژه ها ورزشگاه پردیسان است.

ورزشگاه 4500 نفری امام رضا (ع) پردیسان که کلنگ آن در سال 1388 زده شد و قرار بود در سال 1392 افتتاح شود اما بعد از گذشت بیش از یک دهه همچنان کامل نشده است.

 اوایل دهه نود در حالی که عملیات ساخت ورزشگاه حدود 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشت به دلیل محدویت در تخصیص اعتبار متوقف شد به طوری‌ که چند ماه قبل انتشار عکس چرا گوسفندان در آن، داغ این پروژه نیمه کاره را تازه کرد و مدتی به سوژه‌ای برای رسانه‌ها تبدیل شد.  

سرانجام پس از فراز و نشیب‌های فراوانی که این پروژه در سال‌های اخیر پشت سر گذاشته بود در سفر استانی حجت الاسلام و المسلیمن رئیسی به استان قم که در دی ماه 1400 انجام شد در نوبت دریافت اعتبار قرار گرفت و مبلغ 700 میلیارد ریال برای تکمیل این ورزشگاه تخصیص یافت و بیان شد که این مبلغ، مرحله به مرحله آزاد می‌شود و با تکمیل هر فاز مراحل بعدی واریز می‌شود و در مرحله اول نیز 250 میلیارد ریال از این مبلغ واریز شد.

ماه گذشته ابراهیم سانی خانی، مدیر کل ورزش و جوانان استان قم، در گفت‌وگویی عنوان کرد: شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی کشور متولی کار است و چند ماهی است که اقدامات لازم را شروع کرده و سقف را به اتمام رسانده است.

وی با بیان اینکه احداث سقف ورزشگاه بخش مهمی از طرح بود که با تکمیل آن می‌توان به زودتر پایان یافتن طرح امیدوار شد، اظهار کرد: شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی کشور اعلام کرده است که تا پایان سال‌ جاری عملیات عمرانی داخل مجموعه تمام خواهد شد و در نیمه اول سال 1402 به بهره برداری می رسد.

همچنین وزیر ورزش و جوانان در جلسه‌ای با شاهچراغی، استاندار قم، به پیمانکار سالن پردیسان دستور داده بود با انجام کاری جهادی سالن را قبل از زمان از پیش تعیین شده تکمیل کند.

صرف هزینه 25 میلیارد تومان برای سقف این مجموعه کمی سوال بر انگیز بود به همین خاطر برای شفافیت از میزان عملکرد و پیگیری چگونگی روند تکمیل این مجموعه بارها با مدیر کل ورزش و جوانان استان قم تماس گرفتیم تا از روند اجرایی این پروژه و شفافیت چگونگی مصرف این مبلغ آگاه بشیم اما همانند رویکرد قبلی این اداره با عدم پاسخگویی از طرف آن‌ها مواجه شدیم.

این عدم پاسخگویی در حالی است که حاشیه‌ها و سوالات مختلفی در رابطه با مسائل ورزشی قم اعم از وضعیت نماینده لیگ برتری فوتسال قم، سرنوشت تیم بسکتبال شیمیدر، روند اجرایی اختصاص ورزشگاه تختی به بانوان و... وجود دارد ولی متاسفانه مدیران ورزشی استان قم پاسخگو نیستند.

با توجه به اینکه مدیران دولت جدید خود را جهادی معرفی می‌کنند انتظار می‌رود که رویکردی متفاوت تر از گذشته داشته باشند؛ زیرا لازمه جهادی بودن در دسترس بودن، گوش دادن به حرف مردم و رسانه ها و پذیرفتن مطالبات آن‌ها است.

وزرات ورزش در پاسخ به یکی از سوالات در خصوص این پروژه، به فعالیت جهادی مسئولان در این پروژه اشاره کرده است ولی واقعا کار جهادی در این پروژه به چه معنی است؟ تفاوت انجام یک پروژه با روحیه جهادی و بدون روحیه جهادی، جایی خود را نشان می دهد که همه عوامل در اجرای یک پروژه ضمن پرکاری و دقت بالا، شفافیت امور را سرلوحه کار خود قراردهند. 

جناب آقای مدیرکل، شفافیت و پاسخگو بودن و در دسترس بودن مهمترین شاخصه های یک مدیر جهادی است که از سوی مقام معظم رهبری بارها و بارها مورد تاکید قرار گرفته است. عدم پاسخگویی به ده ها تماس خبرنگاری که از سوی مردم با آنها تماس گرفته است نشانه خوبی برای مدیرکل جهادی نیست.



http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/359864/آقای-مدیرکل-گوشی-تان-را-بردارید؛-بودجه-ورزشگاه-پردیسان-را-شفاف-کنید
بستن   چاپ