عصر قم
تاکید مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان بر نقش خانه های بهداشت کارگری در حفظ و ارتقای سلامت کارگران
يکشنبه 12 تير 1401 - 14:04:37
وزارت رفاه
عصر قم - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان در کارگاه آموزشی سبک زندگی سالم و پیشگیری از آسیب های اجتماعی که به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، با اشاره به نقش خانه های بهداشت کارگری در حفظ و ارتقای سلامت کارگران گفت: بهگرهای واحدهای اقتصادی باید حلقه واسط بین کارگران و کارفرمایان باشند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان، میثم مداحی در کارگاه آموزشی سبک زندگی سالم و پیشگیری از آسیب های اجتماعی که ویژه یاریگران کار و تولید، مسئولین خانه های بهداشت و کارشناسان بهداشت حرفه ای برگزار شد، گفت: یکی از مسائلی که جوامع بشری درحال حاضر با آن مواجه است تعریف نیازهای جدید برای خانواده است.
وی گفت: وقتی نیازهای جدیدی برای خانواده ایجاد می شود همت و وقت زیادی از اعضای خانواده برای رفع این نیازها باید مصروف شود.
مداحی تصریح کرد: بهگرهای واحدهای اقتصادی به عنوان نقش واسط و تعدیل گر بین کارگر و کارفرما می بایست از طرفی برای بهبود و ارتقای سلامت روحی و فضای کاری کارگران و از طرفی نیز در ارتقای بهره وری و سرعت انجام کار در واحدهای اقتصادی نقش آفرینی کنند.
مهدی کریمی مدیر اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در این حوزه اظهار داشت: آموزش پیشگیری از آسیب های اجتماعی و سبک زندگی سالم ویژه کارگران واحدهای اقتصادی کشور در دوبخش کارگاه های 50 تا 500 نفر توسط کارشناسان بهداشت حرفه ای و کارگاه های 20 تا 50 نفر توسط یاریگران زندگی (بهگران) انجام می شود.
وی همچنین گفت: مباحث ایمنی و سلامت دو بال مهم برای بهبود کیفیت انجام کار و بهره وری بیشتر کارگران در واحدهای اقتصادی است.
پایش فضای درونی و بیرونی واحدهای اقتصادی نقش مهمی در کنترل اعتیاد جامعه کارگری دارد
در ادامه این کارگاه آموزشی محسن یارمحمدیان دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان اظهار داشت: مواد مخدر علت و معلول بسیاری از آسیب های اجتماعی در جامعه است و تمرکز بر این موضوع در کاهش بسیاری از آسیب ها نقش مؤثری خواهد داشت.
وی بابیان اینکه بر اساس شواهد میدانی میزان گستردگی اعتیاد در کارخانجات و محیط های کارگری از آمار قابل توجهی برخوردار است افزود: یاریگران کار و تولید، مسئولین خانه های بهداشت و کارشناسان بهداشت حرفه ای باید مشاهدات میدانی خود را به مسئولین استان منعکس کنند تا گزارش های میدانی در سیاستگذاری های کلان استان در جهت کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی به ویژه اعتیاد مورد توجه قرار گیرد.
یارمحمدیان همچنین گفت: کارفرمایان واحدهای اقتصادی با مسائل روزانه زیادی مواجه هستند و یکی از رسالتهای مهم یاریگران و کارشناسان خانه های بهداشت کار ایجاد ذهنیت و جلب توجه کارفرمایان به مسأله اعتیاد و آسیبهای اجتماعی کارگران است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان با تاکید بر اینکه باید بر فضای داخلی و پیرامون کارخانجات و کارگاههای اقتصادی توجه کرد، افزود: ارتقای سطح سواد سلامت اجتماعی در راستای پیشگیری و شناخت آسیب های اجتماعی برای جامعه کارگری امری ضروری است.
مرتضی اسفندیاری مشاور سلامت خانواده، پیشگیری از اعتیاد و روانشناس نیز به عنوان مدرس این دوره به ارائه مباحث آموزشی در زمینه مهارت های زندگی، معرفی چهارمدل خانواده، آموزش مهارت های نه گفتن، ارائه روش ها و راهکارهای پیشگیری از اعتیاد روش های ترک آن پرداخت.
کارگاه آموزشی یک روزه پیشگیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی به مناسبت هفته مبارزه با سوء مصرف و قاچاق موادمخدر توسط حوزه مدیریت اجتماعی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان ویژه یاریگران زندگی در محیط کار و تولید و کارشناسان بهداشت حرفه ای واحدهای اقتصادی در محل سالن شهید بهشتی این اداره کل برگزار شد.
12 تیر 1401 12:38
روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان |
کد خبر : 275,664
نظرات بینندگان

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/359804/تاکید-مدیرکل-تعاون،-کار-و-رفاه-اجتماعی-اصفهان-بر-نقش-خانه-های-بهداشت-کارگری-در-حفظ-و-ارتقای-سلامت-کارگران
بستن   چاپ