عصرقم- محمد رضا حاجی رضا روز چهارشنبه بیان کرد: یکی از راهبردهای مهم سازمان جهاد کشاورزی قم
در این دوره، تقویت توان استان در زمینه تولید محصولات غذایی سالم و تامین
امنیت غذایی مردم است و در همین رابطه برای افرایش سطح تولید محصولات دامی
تلاش خواهیم کرد.
وی افزود: در حال حاضر نیز قم یکی از
استانهای شاخص کشور در تولید محصولات دامی است به عنوان نمونه هشت درصد
تخم مرغ کشور در قم تولید و علاوه بر تامین نیاز استان به سایر نقاط
کشور عرضه میشود.
وی ادامه داد: بهرهبرداران بخش تولیدات
دامی در قم، افرادی صاحب دانش و باتجربهای هستند و طی سالهای اخیر
توانستهاند جایگاه استان را در این زمینه به سطح مطلوبی برسانند، به نحوی
که قم اکنون یکی از استانهای تاثیرگذار در زمینه اجرای طرحهای مرتبط با
تامین امنیت و اقتدار غذایی کشور است.
حاجی رضا با اشاره به لزوم ارتباط مستمر
مدیران بخشکشاورزی با بهرهبرداران بهمنظور فراهم کردن بسترهای لازم برای
افزایش سطح تولید محصولات، گفت: بر اساس برنامههای کلان وزارت جهاد
کشاورزی در دولت سیزدهم، ارتباط مدیران بخشهای مختلف سازمان جهاد کشاورزی
قم با بهرهبرداران در همه حوزهها افزایش قابل توجهی خواهد یافت و شرایط
برای کمک به رفع مشکلات ایشان، تسهیل میشود.
وی بیان کرد: در کنار راهبرد تامین امنیت
غذایی، موضوع سلامت غذایی و افزایش کیفیت محصولات نیز در کانون توجه
کارشناسان این سازمان قرار دارد و با مشارکت بهرهبرداران، محصولات کشاورزی
تولید شده در قم بر اساس استانداردهای تعیین شده به بازار عرضه میشود.
از مجموع بیش از 14 هزار بهرهبردار قمی
در حوزه کشاورزی، یک هزار و 100 تن بانوان هستند، همچنین میزان متوسط
تولید بخش کشاورزی استان قم در سال حدود یکمیلیون تن در زمینهٔ محصولات
زراعی، باغی، دامی و شیلات است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را
روستاییان استان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود 50 درصد
اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص دادهاست.
http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/342241/340هزار-تن-محصولات-دامی-سالانه-در-قم-تولید-میشود