عصر قم
در کشور؛
بهره مندی 8 میلیون نفر از خدمات بهزیستی
شنبه 28 تير 1404 - 11:49:34
عصر قم - رییس سازمان بهزیستی گفت: 8 میلیون نفر از اقشار مختلف مردم در شهرها و روستاهای کشور، از حمایت ها و خدمات متنوع معیشتی، آموزشی و رفاهی این سازمان بهره مند می شوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، سید جواد حسینی صبح امروز در دیدار آیت الله سعیدی تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(س) گفت: از میان این تعداد افراد زیر پوشش، به یک میلیون و 600هزار نفر به صورت ماهانه مستمری نقدی داده می شود.
وی، کاهش آسیب های اجتماعی و رفتارهای خشونی و توسعه خدمات اورژانس اجتماعی را از اولویت ها و دغدغه های این سازمان برشمرد و افزود: علاوه بر این دغدغه ها به دنبال آن هستیم که در هر استان نقشه جامع خدمات اجتماعی را ترسیم و بر اساس آن فعالیت های متنوعی را ارائه دهیم.
رییس سازمان بهزیستی ادامه داد: البته به میزان افزایش خدمات و فعالیت های بهزیستی ساختار، نیروی انسانی، اعتبارات و اختیارات این سازمان گسترش پیدا نکرده که از این بابت نیازمند توجه و برنامه ریزی بیشتر است.

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/753032/بهره-مندی-8-میلیون-نفر-از-خدمات-بهزیستی
بستن   چاپ