عصر قم
ناوگان اورژانس قم با همت خیران و دولت نوسازی می‌شود
سه شنبه 24 تير 1404 - 21:18:29
عصر قم - استاندار قم، در آیین اهدای 5 دستگاه آمبولانس نو به اورژانس 115 استان، بر لزوم نوسازی ناوگان امدادی استان تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم ، اکبر بهنام‌جو، استاندار قم، در آیین اهدای 5 دستگاه آمبولانس نو به اورژانس 115 استان، بر لزوم نوسازی ناوگان امدادی استان تأکید کرد و گفت: نجات جان بیماران نیازمند ناوگانی چابک، مجهز و به‌روز است.
در حاشیه این مراسم، اکبر بهنام‌جو، استاندار قم، با تجلیل از این اقدام خیرخواهانه اظهار داشت: «نیرو‌های اورژانس در خط مقدم خدمت‌رسانی قرار دارند و باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن بر بالین بیماران حاضر شوند؛ برای این هدف، برخورداری از ناوگانی مجهز، سریع و قابل اتکا، امری ضروری است.»
وی ضمن تقدیر از خانواده نیکوکار چاوشی نیا که پنج دستگاه آمبولانس را به یاد پدر و برادر شهیدشان به اورژانس اهدا کردند، گفت: «خیرین استان در این مسیر پیش‌قدم شده‌اند و ما نیز با استفاده از ظرفیت‌های ملی و همراهی آنان، مسیر نوسازی و تجهیز ناوگان را با قدرت ادامه خواهیم داد.»
بهنام‌جو همچنین از تخصیص پنج دستگاه آمبولانس دیگر از سوی ریاست محترم اورژانس کشور طی ماه‌های گذشته به استان قم خبر داد و افزود: «امروز نیز در ادامه این اقدامات، تفاهم‌نامه‌ای برای تأمین بیست دستگاه آمبولانس دیگر از محل اعتبارات ملی و مشارکت خیرین امضا می‌شود.»
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با تحقق این برنامه‌ها، سطح رضایتمندی شهروندان، زائران و بیماران ارتقا یافته و خدمات امدادی در سراسر استان قم با سرعت، دقت و کیفیت بیشتری انجام شود.

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/752895/ناوگان-اورژانس-قم-با-همت-خیران-و-دولت-نوسازی-می‌شود
بستن   چاپ