عصر قم
سالانه 60 هزار تن گوشت قرمز و سفید در قم تولید می‌شود
سه شنبه 24 تير 1404 - 16:27:14
عصر قم - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: سالانه به طور میانگین، نزدیک به 60 هزار تُن گوشت قرمز و همچنین گوشت طیور در قم تولید و برای مصرف در استان و سایر نقاط کشور عرضه می‌شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم ، منصور دیان اردستانی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به تولید سالانه 60 هزار تن گوشت سفید شامل دام‌ سبک و سنگین و گوشت طیور شامل مرغ و ماهی در قم، گفت: دامداران و مرغداران استان قم در زمینه پرورش انواع دام و طیور دارای سابقه و مهارت زیادی هستند و همین ظرفیت موجب شده تا این استان در تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز وضعیت خوبی داشته باشد.
وی افزود: در کنار تلاش بهره‌برداران بخش دام و طیور استان برای تولید گوشت مورد نیاز مردم، سازمان جهاد کشاورزی قم نیز بر اساس اولویت کاری خود در خصوص تامین امنیت غذایی شهروندان، همراه تولید کنندگان این بخش است و از هرگونه سرمایه گذاری برای افزایش ظرفیت‌های تولید محصولات دامی در استان حمایت می‌کند.
بیش از 40 درصد ارزش‌افزوده تولید بخش کشاورزی استان قم مربوط به دام و طیور است.
استان قم به‌واسطه نزدیکی به بازار پایتخت و منابع غنی ژنی در بخش دام و طیور ظرفیت مناسبی دارد، همچنین به واسطه سرمایه‌گذاری مناسبی که در بخش دام و طیور صورت گرفته، 15 هزار اشتغال مستقیم و حدود 30 هزار اشتغال غیرمستقیم ایجاد شده‌است.

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/752881/سالانه-60-هزار-تن-گوشت-قرمز-و-سفید-در-قم-تولید-می‌شود
بستن   چاپ