عصر قم
استاندار قم مطرح کرد؛
تحقق 75 درصدی برنامه‌های توسعه قم با تکیه بر مشارکت مردم
سه شنبه 24 تير 1404 - 10:31:32
عصر قم - استاندار قم تأکید کرد: خیرین، نقطه اتصال ظرفیت‌های مردمی با اهداف توسعه‌ای استان شدند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری قم، اکبر بهنام‌جو، استاندار قم در برنامه زنده تلویزیونی "استاندار" با اشاره به تدوین واقع‌بینانه و عملیاتی برنامه چهار ساله دستگاه‌های اجرایی استان گفت: برنامه‌های توسعه‌ای قم برخلاف رویه گذشته، صرفاً متکی بر اعتبارات دولتی ترسیم نشده‌اند؛ بلکه با تکیه بر ظرفیت‌های مردمی و مشارکت گروه‌های مختلف از جمله خیرین، قابلیت تحقق بیش از 75 درصد آن‌ها وجود دارد.
وی با بیان اینکه یکی از چالش‌های مهم استان، کمبود فضای آموزشی است، اظهار داشت: در سال‌های اخیر سرانه فضای آموزشی در قم بین 4 تا 10 متر مربع در نوسان بوده که هم‌اکنون به حدود 5.5 متر مربع رسیده و هدف‌گذاری ما رسیدن به 6.10 متر مربع در افق برنامه چهار ساله است.
استاندار قم ادامه داد: برای دستیابی به این هدف، باید حدود 271 مدرسه جدید ساخته شود؛ در حالی‌که ظرفیت سالانه ساخت مدارس توسط منابع دولتی و نهادهای رسمی، بیشتر از 20 تا 25 مدرسه نیست. اینجاست که نقش خیرین مدرسه‌ساز و مشارکت‌های مردمی بسیار تعیین‌کننده شده است.
بهنام‌جو افزود: با شفاف‌سازی وضعیت سرانه آموزشی استان، جلسات هماهنگی با خیرین و دستگاه‌های مسئول برگزار شد و نتیجه آن در قالب برنامه نوسازی و توسعه مدارس در برنامه عملیاتی دستگاه‌های اجرایی گنجانده شد؛ به‌گونه‌ای که همسو با اسناد ملی، امکان تأمین منابع از طریق سازمان برنامه‌وبودجه و خیرین مدرسه‌ساز به‌صورت هم‌افزا فراهم شده است.
وی تأکید کرد: امروز استان قم بر پایه یک برنامه منسجم و مبتنی بر واقعیت، مسیر توسعه را طی می‌کند و این الگو می‌تواند در همه سرفصل‌های عمرانی، خدماتی و اجتماعی استان تسری یابد.
استاندار قم در پایان خاطرنشان کرد: با تکیه بر هم‌افزایی دستگاه‌ها، مشارکت مردمی و نگاه ملی به نیازهای قم، می‌توان به تحقق حداقل 75 درصدی برنامه‌های چهار ساله استان اطمینان داشت.

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/752860/تحقق-75-درصدی-برنامه‌های-توسعه-قم-با-تکیه-بر-مشارکت-مردم
بستن   چاپ