عصر قم
شمار مشترکان گاز طبیعی در قم از 470 هزار نفر فراتر رفت
دوشنبه 23 تير 1404 - 21:18:40
عصر قم - مدیرعامل شرکت گاز قم گفت: با افزایش بیش از یک‌هزار و 560 مشترک جدید در سه‌ماهه نخست سال جاری، تعداد کل مشترکان گاز طبیعی استان از مرز 471 هزار نفر عبور کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم ، مرتضی خوش‌لهجه، مدیر عامل شرکت گاز قم، با اشاره به روند افزایشی تعداد مشترکان گاز در استان، افزود: در سه ماهه نخست سال 1404، تعداد یک‌هزار و 561 مشترک جدید به شبکه گاز طبیعی استان قم افزوده شده‌است.
وی اضافه کرد: از این تعداد، یک‌هزار و 311 مشترک مربوط به مناطق شهری و 250 مشترک نیز در مناطق روستایی هستند.
مدیرعامل شرکت گاز قم با تاکید بر تداوم این روند افزایشی، آموزش و اطلاع‌رسانی به شهروندان درخصوص مصرف بهینه گاز و استفاده از منابع تجدیدپذیر را ضروری دانست و گفت: این اقدامات نه تنها در کاهش هزینه خانوار و حفاظت از محیط زیست موثر است، بلکه به حفظ منابع انرژی برای نسل‌های آینده نیز کمک خواهد کرد.
خوش‌لهجه، نقش آگاهی‌بخشی و فرهنگ‌سازی در تحقق اهداف کلان انرژی کشور را پراهمیت توصیف کرد و خواستار مشارکت همگانی در مدیریت مصرف گاز شد.
وی با تاکید بر اهمیت مصرف بهینه انرژی، گفت: با توجه به محدود بودن منابع گاز طبیعی و افزایش مستمر تعداد مشترکین، ضرورت دارد شهروندان با مدیریت صحیح مصرف، به پایداری تامین انرژی کمک کنند.
مدیرعامل شرکت گاز قم تصریح کرد: خدمت‌رسانی گسترده و مطمئن به مردم استان قم، مهم‌ترین هدف و ماموریت ما در شرکت گاز است و امیدواریم با همراهی و همکاری مردم، شاهد مصرف بهینه‌تر این نعمت خدادادی باشیم.

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/752844/شمار-مشترکان-گاز-طبیعی-در-قم-از-470-هزار-نفر-فراتر-رفت
بستن   چاپ