عصر قم
واکنش آشنا و نوبخت به ادعای اخیر خاندوزی در صدا و سیما
سه شنبه 17 تير 1404 - 00:00:25
عصر قم - انتخاب / حسام الدین آشنا مشاور رئیس جمهور در دولت روحانی به ادعای خاندوزی وزیر اقتصاد دولت رئیسی واکنش نشان داد.

عصر قم

بازار


وی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «سلام علیکم، عزاداری ها قبول درگاه الهی
 واقعا رفتید در سیمای جمهوری اسلامی و صریحاً ادعا کردید سپاه برای تأمین هزینه های ساخت موشکهای هایپرسونیک، پادگان می فروخت؟ مطمئنید؟ مگر سپاه مصوبه و سازوکار مستقل برای فروش پادگان دارد؟ کدام پادگان ها را به چه قیمتی به کدام خریدار فروختند؟»
گفتنی است که خاندوزی وزیر اقتصاد دولت سیزدهم بیان کرده بود: در دولت روحانی سپاه برای تامین مالی ساخت موشک زمین پادگان های هواوفضا را می‌فروخت!
همچنین محمدباقر نوبخت، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه دولت دوازدهم گفت: ضمن دروغ بودن ادعای آقای خاندوزی که نگفتند کدام سردار نظامی چنین مطلب نادرستی را به ایشان منعکس نموده‌اند، برای راستی‌آزمایی از سردار دهقان، امیر حاتمی و مسئولین بودجه سپاه سؤال شود تا نه تنها کذب اظهارات آقای خاندوزی اعلام شود بلکه مساعدت‌های ویژه و کم‌نظیر دولت‌های یازدهم و دوازدهم در خصوص توان دفاعی و موشکی توضیح داده خواهد شد.


ادعای خاندوزی درباره فروش زمین‌های پادگان‌های سپاه در دولت روحانی برای تامین مالی آزمایش موشک هایپرسونیک
1404/04/16 - 13:39

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/750495/واکنش-آشنا-و-نوبخت-به-ادعای-اخیر-خاندوزی-در-صدا-و-سیما
بستن   چاپ