عصر قم
کاهش 6 درجه‌ای دمای هوای تهران در راه است
جمعه 13 تير 1404 - 14:03:54
عصر قم - فارس /تا روز شنبه ماندگاری هوای گرم و از روز یکشنبه کاهش نسبی دما در تهران پیش‌بینی می‌شود.
اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: آسمان تهران طی چهار روز آینده صاف تا قسمتی ابری خواهد بود، اما در ساعات بعدازظهر وزش باد افزایش می‌یابد و در برخی نقاط، به‌ویژه نیمه جنوبی و غربی استان، وزش باد شدید تا خیلی شدید همراه با خیزش و انتقال گردوخاک از استان‌های مجاور پیش‌بینی می‌شود.
بازار
بر پایه تحلیل الگوهای همدیدی و نقشه‌های پیش‌یابی، اداره هواشناسی اعلام کرد: پیرو هشدار سطح نارنجی شماره 11، روز گذشته احتمال وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در مناطق جنوبی و غربی استان تهران، از جمله شهرهای رباط‌کریم، اسلامشهر و بهارستان، وجود دارد.
این شرایط ممکن است دید افقی را کاهش داده و مشکلاتی برای تردد و سلامت عمومی ایجاد کند.
در این اطلاعیه آمده است: تا روز شنبه 14 تیر، هوای گرم در استان ماندگار خواهد بود، اما از روز یکشنبه 15 تیر، روند کاهش نسبی دما آغاز می‌شود. پیش‌بینی می‌کنیم تا روز دوشنبه 16 تیر، بیشینه دما در استان تهران حدود 6 درجه سانتی‌گراد کاهش یابد.
اداره کل هواشناسی به شهروندان توصیه کرد که در مناطق مستعد گردوخاک، به‌ویژه در ساعات بعدازظهر، از تردد غیرضروری خودداری کرده و افراد دارای مشکلات تنفسی اقدامات احتیاطی لازم را رعایت کنند، همچنین، رانندگان در محورهای مواصلاتی استان به دلیل کاهش دید احتمالی ناشی از گردوخاک، با احتیاط بیشتری تردد کنند.
این پیش‌بینی در حالی منتشر شده که استان تهران در روزهای اخیر شاهد دمای بالا و شرایط جوی پایدار بوده است، کاهش دما از روز یکشنبه می‌تواند تسکینی برای شهروندان باشد، اما وزش باد شدید و گردوخاک ممکن است چالش‌هایی را به‌ویژه در مناطق جنوبی و غربی استان به همراه داشته باشد.
اداره کل هواشناسی تأکید کرد که با رصد مداوم شرایط جوی، هرگونه تغییر در الگوهای هواشناسی به‌سرعت به اطلاع شهروندان خواهد رسید. این اطلاعیه بخشی از تلاش‌های این سازمان برای آمادگی در برابر شرایط جوی نامساعد و کاهش آسیب‌های احتمالی است.

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/749491/کاهش-6-درجه‌ای-دمای-هوای-تهران-در-راه-است
بستن   چاپ