عصر قم
استاندار قم تاکید کرد:
حمایت از تولید و توسعه صنایع در قم
شنبه 17 خرداد 1404 - 08:12:00
عصر قم - اکبر بهنام‌جو استاندار قم در بازدید از چهار واحد تولیدی در شهرک صنعتی شکوهیه ضمن تاکید بر حمایت از تولید داخلی و رفع موانع تولید، برنامه‌هایی برای حل مشکلات تامین سوخت و برق این واحدها را اعلام کرد.

به گزارش واحد خبر اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری قم؛ اکبر بهنام‌جو، استاندار قم، ظهر دیروز در بازدید از چهار واحد تولیدی در شهرک صنعتی شکوهیه، به تشریح فعالیت‌ها و مسائل این واحدها پرداخت و نخستین بازدید خود را از واحد تولید کارتون‌پراست انجام داد که در حوزه بسته‌بندی محصولات فعالیت دارد.
بهنام‌جو عملکرد این واحد را مثبت ارزیابی کرد و با اشاره به مشکلات تامین سوخت آن، از پیگیری این موضوع در هفته آینده از سوی وزارت صنایع خبر داد.
وی تاکید کرد: در شرایطی که قطعی برق رخ می‌دهد، باید تدابیری اندیشیده شود تا تولیدکنندگان بتوانند با استفاده از ژنراتورها، فعالیت کارگاه‌های خود را ادامه دهند و راندمان تولید کاهش نیابد.
استاندار قم همچنین از واحد تولید تجهیزات فروشگاهی بازدید کرد و فعالیت این مجموعه را که صادرات قابل توجهی به کشورهای مختلف از جمله عراق دارد، ستود. وی از برنامه‌ریزی برای دو برابر شدن ظرفیت تولید و صادرات این واحد خبر داد.
یکی دیگر از محورهای این بازدید، تمرکز بر واحدهای تولید سیستم‌های سرمایشی بود. بهنام‌جو با تاکید بر اهمیت کاهش مصرف برق در استان، اظهار داشت: قم سه تولیدکننده مهم سیستم‌های سرمایشی دارد که محصولاتشان جایگزین مناسبی برای اسپیلت‌های پرمصرف هستند. این دستگاه‌ها علاوه بر مصرف کمتر انرژی، سلامت و صرفه اقتصادی بیشتری را برای کاربران به همراه دارند.
وی افزود: با حمایت از این تولیدکنندگان، می‌توانیم کاهش قابل توجهی در مصرف برق واحدهای مسکونی داشته باشیم که اکنون بخش عمده‌ای از مصرف انرژی استان را به خود اختصاص داده‌اند.
استاندار قم همچنین از برنامه‌های حمایتی نظیر ارائه یارانه به مساجد برای استفاده از سیستم‌های سرمایشی کم‌مصرف خبر داد و بر لزوم استفاده از این محصولات در سالن‌های ورزشی و واحدهای مسکونی تاکید کرد.
این بازدید با هدف حمایت از تولید و رفع موانع موجود در مسیر توسعه واحدهای صنعتی قم انجام شد و استاندار ابراز امیدواری کرد که با اجرای برنامه‌های مطرح شده، بتوان گام‌های موثری در راستای رشد اقتصادی استان برداشت.

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/741530/حمایت-از-تولید-و-توسعه-صنایع-در-قم
بستن   چاپ