عصر قم
گری نویل: 10میلیون یورو برای آرنولد شگفت‌زده‌ام کرد
چهارشنبه 14 خرداد 1404 - 15:28:41
عصر قم - ورزش 3 /گری نویل انتقال آرنولد از لیورپول به رئال مادرید را تحلیل کرد و گفت از عجله این باشگاه پیش از جام جهانی باشگاه‌ها متعجب شده است.
اولین دوره جام جهانی باشگاه‌ها در تقویم رئال مادرید جایگاه ویژه‌ای دارد. این تیم قصد دارد همانند قهرمانی در اولین دوره جام باشگاه‌های اروپا در فصل 56-1955، در این تورنمنت نیز تاریخ‌ساز شود و جایزه هنگفت فیفا را به دست آورد: 40 میلیون یورو برای قهرمان، به علاوه درآمدهای مشارکت (2 میلیون یورو به ازای هر برد در مرحله گروهی، 7.5 میلیون برای مرحله یک‌هشتم، 13.125 میلیون برای یک‌چهارم و 21 میلیون برای نیمه‌نهایی) و مبلغ پایه مشارکت برای تیم‌های یوفا که بین 12.81 تا 38.19 میلیون یورو است. رقم نهایی تا 150 میلیون یورو خواهد بود.
رئال مادرید برای فتح این عنوان و کسب این جایزه بزرگ در میامی، با بهره‌گیری از پنجره نقل‌وانتقالاتی ویژه تیم‌های حاضر در تورنمنت، بازسازی تیم خود را تسریع کرد. این باشگاه با هدایت ژابی آلونسو، دین هوبسن و ترنت الکساندر-آرنولد را به خدمت گرفت.
انتقال این مدافع انگلیسی به رئال مادرید یکی از موضوعات داغ فوتبال در انگلیس بوده و همچنان در صدر اخبار قرار دارد. در حالی که هواداران لیورپول به مسائل احساسی و وفاداری به نشان این باشگاه پرداخته‌اند، گری نویل از منظری دیگر به این انتقال نگاه کرد. رئال مادرید برای جذب ترنت پیش از جام جهانی باشگاه‌ها، 10 میلیون یورو به لیورپول پرداخت کرد، تصمیمی که نویل آن را سرمایه‌گذاری جسورانه اما هوشمندانه توصیف کرد
نویل در پادکست «دی اورلپ» گفت: «شگفت‌زده شدم که رئال مادرید 10 میلیون یورو برای ترنت پرداخت کرد، اما وقتی پای 100 میلیون یورو در جام جهانی باشگاه‌ها در میان است و رئال شانس زیادی برای قهرمانی دارد، این تصمیم منطقی به نظر می‌رسد. آنها مدافع راست تخصصی نداشتند. شاید این سرمایه‌گذاری در عرض یک ماه به خوبی نتیجه بدهد.»
با این حال، او این اقدام را ریسکی دانست و افزود: «فکر می‌کنم خرج کردن 10 میلیون یورو برای بازیکنی که شاید فقط پنج یا شش بازی انجام دهد، دیوانگی است. این واقعاً باورنکردنی است.»

عصر قم

بازار

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/740830/گری-نویل--10میلیون-یورو-برای-آرنولد-شگفت‌زده‌ام-کرد
بستن   چاپ