عصر قم
نشست سخنگوی وزارت خارجه؛ از گزارش آژانس تا پیشنهاد مکتوب آمریکا
دوشنبه 12 خرداد 1404 - 10:59:56
عصر قم - آخرین خبر / سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به گزارش آژانس با بیان اینکه آژانس و مدیرکل برای این گزارش تحت فشارها بود گفت: ایران با دقت کنش‌های طرف‌های غربی که از سوی آژانس صورت می‌گیرد در حوزه هسته‌ای را رصد و به نحو مقتضی و متناسب گام‌های خود را تنظیم می‌کند. همیشه توصیه کرده‌ایم کشورهای آژانس از استفاده ابزاری این نهاد برای تأثیرگذاری در همکاری‌های دوجانبه ایران و آژانس خودداری کنند.
مهمترین بخش اظهارات اسماعیل بقایی به شرح زیر است:
زیبنده آژانس نیست که تحت فشار چند کشور قرار بگیرد/ ایران به نحو مقتضی و متناسب گام‌های بعدی خود را تنظیم می‌کند

توضیح ویدیو
* گزارش آژانس تحت نفوذ و فشار تعدادی از کشورهای مشخص اروپایی تدوین شده است.
* ما به هیچ وجه خوشحال نیستیم که کشورهای غربی با این شیوه اعتبار و جایگاه یک سازمان مهم بین المللی را مخدوش می‌کنند.
* این برای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به عنوان متولی نظارت بر فعالیت‌های هسته‌ای صلح‌آمیز کشورها زیبنده نیست که در معرض چنین فشارهایی قرار بگیرد.
* ما آگاه هستیم که هم شخص مدیر کل و هم مجموعه آژانس برای تهیه گزارش مکرر در معرض اعمال فشار بودند و البته این باعث نمی شود که آژانس تحت تاثیر این فشارها گزارش‌هایی کاملاً جهت‌دار و سیاسی علیه یک کشور عضو تهیه بکند.
تحویل پیشنهاد مکتوب آمریکا به هیچ عنوان به معنی پذیرش آن نیست/ بر ادامه غنی‌سازی در داخل کشور و رفع تحریم‌ها اصرار داریم
بازار
توضیح ویدیو
* قطعاً تحویل گرفتن یک متن به هیچ عنوان به معنی پذیرش آن نیست و حتی به معنی قابل پذیرش بودن آن هم نیست.
* تبادل متون امر رایج در هر روند مذاکراتی است کما اینکه هیئت مذاکره کننده ایرانی اولین متن مکتوب را به طرف آمریکایی ارائه کرد بنابراین این یک روند عادی است که طرف های مقابل به صورت شفاهی یا به صورت مکتوب مواضع و دیدگاه‌های خودشان را با همدیگر تبادل بکنند.
* قاعدتاً هر متن و پیشنهادی باید بررسی شود و متناسب با آن پاسخ مقتضی داده شود.
در حال تکمیل...

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/739534/نشست-سخنگوی-وزارت-خارجه؛-از-گزارش-آژانس-تا-پیشنهاد-مکتوب-آمریکا
بستن   چاپ