عصر قم
زورگیری خشن از کودکان زیر 10 سال!
يکشنبه 4 خرداد 1404 - 14:17:32
عصر قم - خراسان / جوان 18ساله ای که 3 سابقه کیفری دارد به اتهام زورگیری کارت بانکی از کودکان زیر10 سال دستگیر شد که برخی از طعمه های وی به دلیل وحشت در صحنه سرقت،دچار شوک روحی شده اند.
به گزارش اختصاصی روزنامه خراسان، به دنبال گزارش های متعدد از زورگیری های خشن کودکان، پرونده هایی در مراکز انتظامی تشکیل شد و بدین ترتیب گروه زبده ای از افسران دایره تجسس کلانتری تحقیقات گسترده ای را زیر نظر سرگرد احمدآبکه(رئیس کلانتری)آغاز کردند. 
بازار
بررسی های مقدماتی پلیس بیانگر آن بود که همه طعمه ها در مسیر خرید از خواربار فروشی ها(سوپرمارکت) یا نانوایی، در دام جوان خشن گرفتار شده اند. بنابراین دامنه رصدهای اطلاعاتی به محلات کشید تا این که بالاخره جوان 18ساله سابقه داری به نام«سینا-ف» شناسایی و دستگیر شد. بررسی های تخصصی افسران دایره تجسس نشان داد این جوان اولین سرقت را در سنین 15،12 و17 سالگی انجام داده و سوابق کیفری دارد.
وی اعتراف کرد کودکانی را که برای خرید نان یا مواد غذایی از خانه خارج می شدند، در نانوایی یا خواربار فروشی زیر نظر می گرفتم وپشت سر آن ها می ایستادم تا رمز بانکی خود را برای پرداخت وجه خرید کالا به فروشنده اعلام کنند. بلافاصله آن رمز را یادداشت می کردم و گاهی نیز به خاطر می سپردم. سپس کودک را تعقیب می کردم و هنگامی که به مکانی خلوت رسید با تهدید چاقو به وی حمله ور می شدم و کارت بانکی را در چند ثانیه به سرقت می بردم. بعد هم بی درنگ موجودی می گرفتم و از فروشگاه ها کالاهای گران قیمت می خریدم.
این جوان سارق که به مصرف موادمخدر از نوع «گل»اعتیاد دارد، در ادامه اعترافات خود افزود:خیلی زود کالاها را به قاچاقچی مواد مخدر می فروختم و در قبال آن «گل»می خریدم! 
وی درباره سرگذشت خود نیزگفت:یک ساله بودم که مادرم از دنیا رفت وپدرم که به موادمخدر هم اعتیاد داشت با زن دیگری ازدواج کرد. وقتی بزرگ تر شدم سرناسازگاری با نامادری ام گذاشتم و او مرا در 10 سالگی از خانه بیرون کرد.
من هم درس و مدرسه را رها کردم و در یک نانوایی مشغول کار شدم. به خاطر این که مکانی برای زندگی نداشتم شب ها را هم در همان نانوایی می خوابیدم تا این که در 12 سالگی به اعتیاد رو آوردم و سپس برای تامین هزینه هایم دست به سرقت می زدم. این بود که از کارم اخراج شدم و دیگر کسی به خاطر اعتیاد و سرقت حاضر نبود مرا استخدام کند. این بود که به زور گیری از کودکان رو آوردم و...
گزارش اختصاصی روزنامه خراسان حاکی است در حالی که تاکنون 5 تن از مالباختگان وی را شناسایی کرده اند، پدر برخی از کودکان اظهار کردند فرزندشان بعد از ماجرای زورگیری به خاطر ترس و وحشت در صحنه حادثه،دچار شوک روحی و روانی شده اند ودیگر جرئت بیرون آمدن از منزل را ندارند.
بنابراین گزارش،تحقیقات بیشتر در حالی از سوی ماموران کلانتری همچنان ادامه دارد که یک مقام انتظامی به خانواده ها توصیه کرد:از فرستادن کودکان برای خرید روزانه به طورجد خودداری کنید و در صورت نیاز ضروری به آنان بیاموزید تا خودشان رمز بانکی را در دستگاه کارت خوان وارد کنند یا شیوه های دیگری را برای پرداخت وجه در نظر بگیرید.

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/736925/زورگیری-خشن-از-کودکان-زیر-10-سال!
بستن   چاپ