عصر قم
پایان آشتی جویانه پرونده مهریه 65 میلیارد ریالی در قم
يکشنبه 28 ارديبهشت 1404 - 23:37:43
عصر قم - -حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی اظهار کرد: با پیگیری‌های مستمر اعضای شورای حل اختلاف، اختلاف زوجین در خصوص مطالبه مهریه با توافق و رضایت طرفین به صلح انجامید.
وی با تاکید بر نقش راهبردی صلح و سازش در کاهش حجم پرونده‌های ورودی به دستگاه قضایی، اضافه کرد: حل اختلافات از طریق گفت‌و‌گو نه تنها موجب کاهش مراجعات به دادگستری می‌شود، بلکه به تحکیم بنیان خانواده و کاهش تنش‌های اجتماعی نیز کمک شایانی می‌کند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با قدردانی از تلاش‌های اعضای شعبه 31 شورای حل اختلاف استان، گفت: این پرونده مربوط به مطالبه 80 سکه تمام بهار آزادی بود که در نهایت با میانجی‌گری اعضای شورا و رضایت طرفین، زوج با انتقال مالکیت یک باب منزل مسکونی به ارزش 65 میلیارد ریال به نام زوجه، زمینه سازش و پایان اختلاف را فراهم کرد.
موسوی از عموم شهروندان خواست در صورت بروز اختلافات خانوادگی یا حقوقی، پیش از مراجعه به مراجع قضایی از ظرفیت شورا‌های حل اختلاف بهره بگیرند و از طریق گفت‌و‌گو و مصالحه، اختلافات خود را در فضایی آرام و دوستانه حل و فصل کنند.
منبع:روابط عمومی دادگستری کل استان قم

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/734002/پایان-آشتی-جویانه-پرونده-مهریه-65-میلیارد-ریالی-در-قم
بستن   چاپ