عصر قم
مرگ مشکوک دانشجوی دکتری در ملاقات با دوستش
چهارشنبه 24 ارديبهشت 1404 - 18:42:47
عصر قم - جام جم / پسر دانشجوی دکتری به طور مشکوکی فوت کرد و دوست او به عنوان تنها مظنون در مرگش تحت تعقیب پلیس قرار گرفت‌. به گزارش خبرنگار جام‌جم، دیروز مردی میانسال با حضور در شعبه سوم بازپرسی دادسرای جنایی به دلیل مرگ مشکوک پسر جوانش از دوست او در این رابطه شکایت کرد‌.
این مرد در توضیح شکایت خود گفت‌: من و خانواده‌ام در شهرستان زندگی می‌کنیم. پسرم برای دوره دکتری دامپزشکی قبول شد و برای ادامه تحصیل به تهران آمد. با ما تلفنی در ارتباط بود و همسرم هم چند بار برای دیدار او به تهران آمده بود. پسرم شاد و سلامت بود‌ و درس‌خوان و زبانزد استادان و اعضای خانواده و فامیل. چند روزی از او خبری نداشتیم تا این‌که از طرف بیمارستانی در تهران به ما تلفنی اطلاع دادند او حالش بد شده و بستری است. خودمان را به بیمارستان رساندیم، مسئولان آنجا گفتند او دچار مسمومیت دارویی با قرص شده است‌. تلاش‌ها بی‌نتیجه ماند و او فوت کرد‌. پزشکان به ما گفتند که مردی جوان او را از خانه به بیمارستان رسانده و بعد دیگر خبری از او ندارند‌. مرگ ناگهانی پسرم شوک بزرگی برای من و خانواده‌ام بود‌. وقتی مشخصات آن فرد و خانه‌ای که پسرم را بدحال در آنجا یافته بودند بررسی کردیم، متوجه شدیم او در خانه‌ای که اجاره کرده بود، بدحال شده است‌. آن مرد هم دوستش بوده که او را به بیمارستان منتقل کرده بود‌. مرگ پسرم مشکوک است زیرا او قرص و دارو مصرف نمی‌کرد، چه رسد به این‌که دچار مسمومیت مرگبار شود‌. به خانه اجاره‌ای‌اش رفتیم که آنجا به‌هم ریخته بود و نمی‌دانیم وسایلی از آنجا سرقت شده است یا نه‌؟
بازار
شاکی ادامه داد: از همسایه‌ها پرس‌و‌جو کردیم که به ما گفتند مردی جوان که زیاد به خانه پسرم در رفت و آمد بود، آن روز هم به خانه او آمده بود و صدای درگیری آنها را شنیده‌اند. بعد هم مرد مهمان را دیدند که سراسیمه از ساختمان بیرون رفته و ساعتی بعد که باز می‌گردد، سراسیمه پسرم را به دوش گرفته و با انداختن در خودرو می‌رود. دیگر خبری از آنها نشده تا این‌که از طریق ما متوجه مرگ فرزندم شدند. دوستش به طور مشکوکی ناپدید شده و موفق به یافتن او نشده‌ایم.
سالار صنعتگر، بازپرس شعبه سوم دادسرای جنایی تهران با تایید این خبر گفت‌: با توجه به مشکوک بودن مرگ پسر دانشجو قرار شد پزشکی قانونی علت مرگ را به طور دقیق مشخص کند و دوست او به عنوان تنها مظنون، احضار و مورد تحقیقات قرار گیرد‌. 

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/732499/مرگ-مشکوک-دانشجوی-دکتری-در-ملاقات-با-دوستش
بستن   چاپ