عصر قم
آخرین تمرین این پنج نفر در پرسپولیس
چهارشنبه 24 ارديبهشت 1404 - 13:03:02
عصر قم - ورزش 3 /تیم پرسپولیس آخرین جلسه تمرینی این فصل را در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد کرد.
مثل هر فصل به اینجای کار که می‌رسیم درست به اندازه لیست خریدهای پرسپولیس درباره نفرات مازاد، آنهایی که قرار نیست فصل بعد در پرسپولیس باشند هم صحبت‌های زیادی مطرح می‌شود. البته این بحث مربوط به هفته آخر فصل نیست و تقریباً یک ماهی است که به موازات اخبار و شایعات درباره نقل و انتقالات و نفرات ورودی به تیم پرسپولیس درباره خروجی‌ها یا به عبارتی لیست مازاد هم صحبت می‌شود.
البته شاید نتوان اسم این لیست را مازاد گذاشت زیرا تقریباً تمام آنهایی که گفته می‌شود خروج آنها از تیم پرسپولیس فصل بعد قطعی است و جایی در برنامه‌های کارتال نخواهند داشت، قراردادی با پرسپولیس ندارند و شاید برخی از این نفرات نیز ترجیح بدهند برای به دست آوردن شرایط بازی بهتر یا دستمزد بالاتر، اردوگاه سرخ را ترک کنند.

عصر قم

با این وجود بازیکنان فعلی پرسپولیس را می‌توان در سه دسته قرارداد: اول گروهی که جدایی‌شان از جمع سرخ‌ها قطعی است و قراردادشان تمدید نمی‌شود. این گروه احتمالاً روز چهارشنبه (امروز) آخرین تمرین خود با پرسپولیس را انجام خواهند داد و اگر خوش‌شانس باشند آخرین نیمکت‌نشینی در ورزشگاه آزادی یا حضور در ترکیب با لباس سرخ را تجربه می‌کنند. دوم، گروهی که وضعیت مشخصی ندارند و احتمال جدایی‌شان وجود دارد و البته همان‌قدر ممکن است ماندنی شوند و بالاخره گروه سوم شامل نفراتی که از حالا می‌توان حدس زد قراردادشان تمدید خواهد شد.

عصر قم

بازار


گروه اول؛ 5 نفری که احتمالا می‌روند
گروه اول یک گروه 5نفره هستند که از حالا می‌توان جدایی‌شان را قطعی دانست. این گروه پنج نفره شامل گئورگی گولسیانی، سعید صادقی، ایوب العملود، مسعود ریگی و عیسی آل‌کثیر می‌شود. البته از بین این نفرات عیسی هنوز شانس گرفتن پیشنهاد تمدید را دارد اما جدایی چهار بازیکن دیگر قطعی است.
صادقی که مثل دوره گاریدو و باقری در چندین دیدار اخیر به لیست بازی نرسیده و قطعاً جدا خواهد شد. این مسئله در مورد یاسین سلمانی هم مصداق دارد و البته به احتمالی اندک سن و سالش می‌تواند دلیلی بر تمدید با او باشد. مسعود ریگی که کارتال مدت‌هاست او را میدان نمی‌دهد و در مورد ایوب هم از مدت‌ها قبل جدایی‌اش قطعی شده بود و احتمالاً او به کشورش باز خواهد گشت.


در مورد گولسیانی صحبتهای زیادی مطرح شده اما باتوجه به اینکه او یک سهمیه خارجی را به خود اختصاص داده، احتمالا کارتال ترجیح میدهد قرارداد او تمدید نشود تا لیست خارجی را مطابق میل خود تنظیم کند، سرنوشتی که ممکن است برای الکسیس گندوز هم رقم بخورد.
از بین این 5بازیکن احتمالاً باز هم نام صادقی و سلمانی را در لیست بیست نفره بازی با هوادار نخواهیم دید و آنها از پای تلویزیون با پرسپولیس وداع خواهند کرد و امروز احتمالاً آخرین تمرین‌شان را با تیم انجام می‌دهند. این وضعیت در مورد سه بازیکن دیگر هم مصداق دارد با این تفاوت که احتمالاً نام آنها در لیست قرار می‌گیرد و از بین آنها آل‌کثیر با توجه به مصدومیت دورسون شانس بازی دارد.
گروه دوم؛ وضعیت نامشخص 1+5
گروه دوم را می‌توان گروه 1+5 نامید چرا که وضعیت اعضای این گروه نامشخص است و یکی از آنها شرایط ویژه‌تری دارد. در این فهرست نام بازیکنان مهمی قرار دارد. اولینش امید عالیشاه است که پیش‌تر به ویژه‌تر بودن شرایط او اشاره کردیم. طی روزهای اخیر اخبار درباره تمدید نشدن قرارداد او شدت گرفته اما برعکس این اخبار هم به گوش می‌رسد و ممکن است او ماندنی شود. دیگر کاپیتان پرسپولیس محمدحسین کنعانی‌زادگان هم در این لیست قرار می‌گیرد و هنوز مشخص نیست فصل آینده در پرسپولیس خواهد بود یا خیر.
فرشاد فرجی دیگر مدافعی که او هم قرارداد ندارد در این جمع قرار می‌گیرد. تاکنون صحبتی درباره تمدید نشدن قرارداد این بازیکن شنیده نشده است اما بعضی رفتارهای کارتال با این بازیکن شاید شرایط را برایش سخت‌تر کند.
در مورد یاسین سلمانی هم باید گفت که اگرچه او این فصل تقریبا نیمکت و سکونشین بوده اما او فعلا ترجیح میدهد در پرسپولیس بماند و باتوجه به اینکه فصل آینده هم در لیست بزرگسالان حضور نخواهد داشت، بنابراین کارتال هم مشکلی با تمدید قراردادش نخواهد داشت.
الکسیس گندوز و سعید مهری دو بازیکنی هستند که می‌توان نام آنها را در بین نفرات با وضعیت نامشخص قرار داد اما هر دو بازیکن با باشگاه قرارداد دارند و اگر قرار بر جدایی باشد باید با آنها توافق‌ شود. البته پرسپولیس امکان فروش بازیکنی نظیر گندوز را هم خواهد داشت و میتواند حداقل رقم رضایتنامه پرداختی به او را از این طریق تامین کند.

عصر قم

گروه سوم؛ تمدیدی‌هایی که لو رفتند
در بین بازیکنانی که قراردادشان با پرسپولیس به پایان خواهد رسید برخی نفرات قطعاً در این تیم ماندنی خواهند شد. در واقع با توجه به اهمیت دادن کارتال به این نفرات و اخبار و شرایط اخیر به نظر می‌رسد قرارداد مرتضی پورعلی گنجی، وحید امیری و میلاد سرلک تمدید خواهد شد.
هر سه نفر جزو نفرات مهم تیم هستند و قراردادشان به پایان خواهد رسید اما کارتال به پورعلی گنجی اعتقاد ویژه‌ای دارد و به او بازوبند کاپیتانی هم داده است. میلاد سرلک هم هر وقت مصدوم نبوده جزو بازیکنان اصلی کارتال بوده است و باید او را در اسکواد فصل بعد سرخ‌ها ببینیم. ماندن و تمدید قرارداد وحید امیری هم ظاهراً قطعی شده چرا که او می‌خواهد در پایان فصل آینده با پیراهن پرسپولیس از فوتبال خداحافظی کند

عصر قم


نکته دیگر اینکه با وجود برخی شایعات و گمانه‌زنی‌ها، سروش رفیعی و فرشاد احمدزاده با پرسپولیس قرارداد دارند و جایی نخواهند رفت. همچنین درباره محمد خدا بنده لو نکته مهم این است که در ابتدا باشگاه پرسپولیس قرارداد او را 2.5 ساله عنوان کرد اما حالا بعد از یک و نیم فصل، شایعاتی در مورد پایان قرارداد او و پیشنهاد باشگاه برای تمدید وجود دارد.
در هر حال نکته مهم این است که در لیست 19 بزرگسال تیم پرسپولیس احتمالا شش یا هفت خروجی وجود خواهد داشت تا اسماعیل کارتال بتواند بازیکنان موردنظر خود از لیگ برتر ایران و بازار خارجی را به خدمت بگیرد.

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/732334/آخرین-تمرین-این-پنج-نفر-در-پرسپولیس
بستن   چاپ