عصر قم
رئیس مرکز حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران در بازدید از غرفه نشر شاهد:
نشر شاهد در خط مقدم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ایستاده است
سه شنبه 23 ارديبهشت 1404 - 12:59:26
عصر قم - رئیس مرکز حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به نقش کلیدی نشر شاهد در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: فعالیت‌های نشر شاهد به‌ویژه در حوزه کودک و نوجوان بسیار ارزشمند و اثرگذار است و می‌توان آن را مصداقی از حرکت در خط مقدم جبهه فرهنگی کشور دانست.

به گزارش «ایثار»، سید منصور بنی‌هاشمی، با حضور در غرفه نشر شاهد در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، از فعالیت‌های این مجموعه در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت قدردانی کرد و گفت: کار برای شهدا، کار کوچکی نیست. این مسیر بسیار ارزشمند است و امیدواریم با عنایت خود شهدا، این برنامه‌ها استمرار یابد و گسترش پیدا کند.
وی با تأکید بر جایگاه فرهنگ ایثار و شهادت در منظومه فکری امامین انقلاب اسلامی اظهار کرد: در فرمایش‌های امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، نه فقط یک مأموریت فرهنگی، بلکه در خط مقدم و هم در پشتیبانی همه جبهه‌های فرهنگی است. ما باید در این مسیر، جدی و دقیق عمل کنیم.
بنی‌هاشمی در ادامه به ظرفیت‌های نشر شاهد در تولید محتوای تخصصی اشاره کرد و گفت: در نشر شاهد، به‌ویژه در حوزه کودک و نوجوان، آثار بسیار خوبی عرضه شده که جای تحسین دارد. این بخش از فعالیت‌ها بسیار مهم است، چراکه ذهن کودک، جای نقش بستن مفاهیم ماندگار است و هرچه در این سنین در ذهن او شکل بگیرد، در آینده رفتارش را می‌سازد. بنابراین فعالیت در این حوزه، از جمله اثرگذارترین و راهبردی‌ترین اقدامات فرهنگی محسوب می‌شود.
رئیس مرکز حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به فضای معنوی و آرام حاکم بر غرفه نشر شاهد اظهار داشت: در اینجا از هیاهوهای مرسوم اداری و روزمرگی خبری نیست؛ این خود یک نعمت بزرگ است. آنچه این مجموعه منتشر می‌کند، بیشترین قرابت را با روحیه و معنای شهدا دارد. آرامش، تمرکز و اصالت، ویژگی‌هایی است که در این فضا دیده می‌شود. نشر شاهد با اتکا به اسناد معتبر و محتوای مستند، به‌خوبی توانسته ارتباط عمیق‌تری با مخاطب برقرار کند. 
انتهای پیام/

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/731942/نشر-شاهد-در-خط-مقدم-ترویج-فرهنگ-ایثار-و-شهادت-ایستاده-است
بستن   چاپ