عصر قم
دزدان مست، دست مالباخته را قطع کردند
دوشنبه 22 ارديبهشت 1404 - 18:03:03
عصر قم - جام جم / بیست و سوم فروردین امسال مردی با پلیس 110 تهران تماس گرفت و اطلاع داد افرادی قمه به دست در بوستان چیتگر به پسری 16 ساله حمله‌ور شده و پس از سرقت موتورش، دست او را قطع کردند. نوجوان زخمی با اورژانس راهی بیمارستان شد.
با تحقیق از شاهدان ماجرا معلوم شد که سارقان پنج جوان و یک پسر نوجوان هستند. پسر زخمی در بیمارستان تحت عمل جراحی قرار گرفت و پزشکان موفق شدند دست او را پیوند بزنند‌.
بازار
با زنده ماندن مالباخته پلیس به تحقیق از او پرداخت که گفت‌: آن شب برای تفریح به بوستان چیتگر رفته بودم، پنج پسر جوان و یک نوجوان با دو موتورسیکلت آمده بودند. مست بودند. بعد دعوایی میان آنها رخ داد. با دیدن این صحنه ترسیدم سمت موتورم رفتم تا به خانه‌مان بازگردم که به من حمله‌ور شدند، کتکم زدند و به زور موتورسیکلت را ازمن گرفتند. بعد یکی ازآنها با قمه به دستم ضرباتی زد که باعث قطع دستم شد. زخمی و نیمه جان کناری افتادم. وقتی دربیمارستان به هوش آمدم فهمیدم دستم را عمل کرده‌اند و معجزه‌آسا زنده مانده‌ام.
ماموران در ادامه تحقیقات پلیسی با چند فقره سرقت مشابه رو‌به‌رو شدند که در بوستان چیتگر و بوستان‌های دیگر رخ داده و مالباختگان گوشی یا موتورسیکلت‌های‌شان به این شیوه به سرقت رفته بود. با تحقیق از شاکیان و چهره‌نگاری از متهمان فراری معلوم شد، آنها همان افرادی‌ هستند که پلیس دنبال‌شان است.
در تحقیقات مشخص شد، دو نفرشان سابقه سرقت و زورگیری دارند و در ادامه آنها دو روز پیش در پاتوق‌شان در جنوب شهر بازداشت شدند. متهمان اعتراف کردند که در شهرستان قدس ساکن هستند و با تشکیل یک گروه به بوستان‌های چیتگر و دیگر بوستان‌های تهران می‌آمدند. مست می‌کردند و پس از راه ‌انداختن دعوای دروغین با دیدن افرادی که گوشی یا موتورسیکلت داشتند و تنها بودند با چاقو و قمه به آنها حمله می‌کردند و پس از کتک زدن به زور گوشی و موتورسیکلت‌های‌شان را به سرقت می‌بردند. وقتی هم با مقاومت مالباختگان رو‌به‌رو می‌شدند، آنها را زخمی می‌کردند.
یکی از شاکیان همین پسر نوجوان بود که دستش را قطع کرده بودند و اموال سرقتی را هم فروخته‌اند.
شریفی‌وند، بازپرس شعبه سوم دادسرای ناحیه 34 تهران با تایید این خبر به جام‌جم گفت‌: با اعتراف این دو نفر بقیه متهمان نیز در عملیات‌های جداگانه پلیسی بازداشت شدند و به جرائم‌شان اعتراف کردند. پرونده یکی از متهمان به دادسرای اطفال و نوجوانان ارسال شد‌. 

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/731654/دزدان-مست،-دست-مالباخته-را-قطع-کردند
بستن   چاپ