عصر قم
تحول اقتصادی در اردبیل با آیت‌الله شهید سید ابراهیم رئیسی
دوشنبه 22 ارديبهشت 1404 - 10:23:05
عصر قم - حضور آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در استان اردبیل به‌عنوان رئیس‌جمهور، نقطه عطفی در توسعه همه‌جانبه این استان بود و آن از رکود خارج و به سوی رونق هدایت کرد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل, انقلاب اسلامی ایران با تأکید بر اهمیت نقش مردم، به‌ویژه اقشار محروم و مستضعف، نظامی را بنیان نهاد که در آن رهبران خود را خدمت‌گزار مردم می‌دانند.
این نظام فکری بر اساس اصولی شکل گرفته که در آن حضور رهبران و مسئولان ارشد در میان مردم برای شناخت بهتر مسائل و مشکلات کشور و تلاش برای حل آن‌ها بسیار اهمیت دارد. این حضور نه تنها به عنوان یک وظیفه اخلاقی، بلکه به عنوان یک مسئولیت اجتماعی تلقی می‌شود که می‌تواند به بهبود شرایط زندگی مردم و ارتقای سطح رفاه عمومی کمک کند. آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، به‌عنوان رئیس‌جمهور، با تکیه بر این رویکرد، توانست سرمایه اجتماعی نظام و دولت را به‌طور قابل توجهی افزایش دهد. او با انجام سفرهای استانی متعدد، به‌ویژه به مناطق کمتر توسعه‌یافته، تلاش کرد تا پروژه‌های راکد را فعال کند و با استفاده از سرمایه‌های کلان ملت، زمینه اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی را فراهم آورد. این اقدام‌ها نه تنها به توسعه اقتصادی کمک کرد، بلکه به افزایش اعتماد عمومی به دولت و نظام نیز منجر شد.
در مهرماه 1400، آیت‌الله رئیسی به استان اردبیل سفر کرد که طی آن 100 طرح در حوزه‌های مختلف به‌ تصویب رسید. این طرح‌ها شامل پروژه‌های زیربنایی، صنعتی، کشاورزی، اشتغال، بهداشت و درمان، فرهنگی و آموزشی بودند. پیگیری‌های مداوم و جدی در سطح ملی و استانی برای اجرای این مصوبات، به تخصیص منابع مالی قابل توجه و پیشبرد پروژه‌های توسعه‌ای منجر شد. این پروژه‌ها با هدف بهبود زیرساخت‌ها، افزایش تولید و ایجاد اشتغال در استان اردبیل طراحی شده بودند.
آیت‌الله رئیسی، رئیس‌ جمهوری اسلامی ایران وارد استان اردبیل شد در سال‌های پس از این سفر، دولت بیش از 20 هزار میلیارد ریال منابع از محل مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان اردبیل اختصاص داد. این منابع به تحرک اقتصادی و اشتغال‌زایی در استان کمک کرد و پروژه‌های عمرانی مهمی مانند تکمیل راه‌آهن اردبیل ـ میانه و احداث بزرگراه‌ها را تسریع کرد. این پروژه‌ها نه تنها به بهبود زیرساخت‌های حمل و نقل کمک کردند، بلکه به افزایش ارتباطات اقتصادی و اجتماعی در منطقه نیز منجر شدند.
با گذشت زمان و پیگیری‌های مداوم، میزان جذب اعتبارات اختصاص‌یافته به استان از محل سفر رئیس‌جمهور به 65 هزار میلیارد ریال رسید. این اعتبارات در بخش‌های مختلف به کار گرفته شد و دولت توسعه و عمران و آبادانی را در کشور مورد توجه جدی قرار داد. پروژه‌های مختلفی در زمینه‌های مختلف اجرا شدند که هر یک به نوبه خود به بهبود شرایط زندگی مردم و افزایش کیفیت خدمات عمومی کمک کردند.
در حوزه راه‌سازی، اعتبارات به‌طور کامل تخصیص یافت و پروژه‌های مهمی مانند راه‌سازی پارس‌آباد ـ مشگین‌شهر و جاده گرمی ـ بیله‌سوار به طول‌های مختلف پیشرفت کردند. این پروژه‌ها نقش مهمی در بهبود زیرساخت‌های استان و افزایش رفاه عمومی ایفا کردند. توسعه زیرساخت‌ها یکی از عوامل کلیدی در جذب سرمایه‌گذاری و تسهیل تجارت و حمل و نقل است که به نوبه خود به رشد اقتصادی و ایجاد فرصت‌های شغلی کمک می‌کند.
مردم و مسئولان اردبیل که منتظر سفر دوم آیت‌الله رئیسی و افتتاح پروژه‌های مهم بودند، اکنون در غم از دست دادن این رئیس‌جمهور خستگی‌ناپذیر به سر می‌برند؛ اما با اطمینان به مسیر ترسیم‌شده توسط دولت، امیدوارند که این تلاش‌ها برای توسعه و آبادانی کشور ادامه یابد و اهداف بلندمدت نظام محقق شود.
تلاش‌های آیت‌الله رئیسی نشان‌دهنده تعهد و مسئولیت‌پذیری در قبال ملت و کشور بود و این مسیر همچنان با جدیت دنبال خواهد شد.
این اقدامات و پروژه‌ها نه تنها به توسعه اقتصادی و اجتماعی استان اردبیل کمک کرده‌اند، بلکه به عنوان الگویی برای سایر استان‌ها و مناطق کشور نیز محسوب می‌شوند. با ادامه این مسیر و تقویت زیرساخت‌ها و بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی، می‌توان به آینده‌ای روشن‌تر و پایدارتر برای کشور امیدوار بود. دولت و مسئولان باید با همکاری و همفکری با مردم و بهره‌گیری از نظرات و پیشنهادات آن‌ها، به توسعه و پیشرفت کشور ادامه دهند و با ایجاد فرصت‌های برابر برای همه اقشار جامعه، به تحقق عدالت اجتماعی نزدیک‌تر شوند.
میراث ماندگار رئیس‌جمهور شهید در توسعه اردبیل
استاندار وقت اردبیل بارها به تأثیرات مثبت و مستقیم اعتبارات و مصوبات سفر رئیس‌جمهور به این استان تأکید کرده است. در فروردین 1402، سید حامد عاملی خبر از اختصاص 8 هزار و 750 میلیارد ریال دیگر به پروژه‌های مصوب این سفر داد. وی بر اهمیت پیگیری تخصیص باقی‌مانده اعتبارات و ارائه گزارش‌های دقیق توسط دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و این موضوع را یکی از اولویت‌های اصلی خود دانست.
این اعتبارات می‌تواند نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌ها و بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی استان ایفا کند.
در تاریخ 11 شهریور 1402، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل هم اعلام کرد که میزان جذب اعتبارات اختصاص‌یافته به استان از محل سفر رئیس‌جمهور به 65 هزار میلیارد ریال رسیده است. این اعتبارات در بخش‌های مختلف جذب شده و نشان‌دهنده توجه ویژه دولت به توسعه، عمران و آبادانی کشور است. چنین سرمایه‌گذاری‌هایی می‌تواند زمینه‌ساز رشد و پیشرفت بیشتر در استان شود و فرصت‌های جدیدی را برای مردم منطقه فراهم آورد.
یکی از حوزه‌هایی که اعتبارات آن به‌طور کامل تخصیص یافته، حوزه راه‌سازی است. محبوب حیدری، مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل، در 27 فروردین 1402 اعلام کرد که در سفر رئیس‌جمهور به استان اردبیل، 5 هزار میلیارد ریال برای ادامه پروژه‌های راه‌سازی اختصاص یافته بود.
وی با افتخار اعلام کرد که این اعتبار به‌طور کامل محقق و هزینه شده است. چنین اقداماتی می‌تواند به بهبود زیرساخت‌های حمل و نقل و افزایش ایمنی و کارایی جاده‌ها کمک کند.مردم و مسئولان اردبیل که با شور و شوق در انتظار دومین سفر شهید آیت‌الله رئیسی و افتتاح راه‌آهن اردبیل ـ میانه بودند، امروز در سوگ رئیس‌جمهوری خستگی‌ناپذیر خود داغدارند. با این حال، باور دارند که مسیر خدمت‌رسانی که این دولت در پیش گرفته، با عزم و اراده‌ای استوار ادامه خواهد یافت.
آنان امیدوارند که در آینده‌ای نزدیک، ثمره تلاش‌ها و مجاهدت‌های رئیس‌جمهور شهید به بار نشیند و اردبیل به جایگاهی درخور در مسیر توسعه و پیشرفت دست یابد. صدای حرکت قطار خدمت در این خطه، پژواکی از پایداری و تداوم راهی است که شهید رئیسی با ایمان و اخلاص بنا نهاد؛ راهی که هرگز به فراموشی سپرده نخواهد شد.
انتهای پیام/

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/731445/تحول-اقتصادی-در-اردبیل-با-آیت‌الله-شهید-سید-ابراهیم-رئیسی
بستن   چاپ