عصر قم
بازیکنی که بارسلونا می‌خواهد او را بالای 70 میلیون یورو بفروشد
جمعه 19 ارديبهشت 1404 - 12:41:12
عصر قم - فوتبالی /طبق گزارش ال ناسیونال، باشگاه بارسلونا آماده است تا در پنجره نقل و انتقالات تابستانی پیش رو، دنی اولمو، هافبک اسپانیایی خود را به فروش برساند. 
 باشگاه کاتالان برای فروش این بازیکن رقمی در حدود 70 میلیون یورو در نظر گرفته است و حاضر است به پیشنهادهای بالای این مبلغ گوش دهد.
دنی اولمو که در سال 2024 به بارسلونا پیوست، نتوانسته است انتظارات را برآورده کند و با وجود حاشیه های فراوانی که برای ثبت قراردادش وجود داشت، عملکرد نه چندان درخشان این بازیکن و نیاز باشگاه به کسب درآمد، باعث شده است تا مدیران بارسلونا به فروش او فکر کنند.
به گزارش ال ناسیونال، چندین باشگاه بزرگ اروپایی از جمله تیم‌های لیگ برتری انگلیس و بوندس‌لیگای آلمان به جذب دنی اولمو علاقه‌مند هستند. بارسلونا امیدوار است با فروش این بازیکن، بخشی از مشکلات مالی خود را حل کرده و بودجه لازم برای خرید بازیکنان جدید را فراهم کند.
فروش دنی اولمو می‌تواند فرصتی برای بازیکنان جوان‌تر بارسلونا باشد تا شانس بیشتری برای بازی کردن در تیم اصلی پیدا کنند. با این حال، این تصمیم می‌تواند با انتقاداتی نیز همراه باشد، به خصوص اگر بارسلونا نتواند جایگزین مناسبی برای او پیدا کند.
باید منتظر ماند و دید که در نهایت چه تصمیمی در مورد آینده دنی اولمو گرفته خواهد شد.

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/730420/بازیکنی-که-بارسلونا-می‌خواهد-او-را-بالای-70-میلیون-یورو-بفروشد
بستن   چاپ