عصر قم
درخواست برای اعلام رونالدو به‌‌عنوان عنصر نامطلوب!
پنجشنبه 18 ارديبهشت 1404 - 13:10:48
عصر قم - ورزش 3 /گروه‌های هواداری رئال وایادولید با ارسال نامه‌ای به شهرداری شهر خواستار اعلام رونالدو نازاریو، رئیس فعلی باشگاه، به‌عنوان "عنصر نامطلوب شهر" شده‌اند.
 این تشکل هواداری همچنین درخواست کرده که تا زمانی که این ستاره برزیلی رئیس و سهام‌دار اصلی باشگاه است، هیچ‌گونه واگذاری زمین‌های شهرداری یا توافقی در این زمینه صورت نگیرد.
در این نامه توضیح داده شده که مدیریت ورزشی رونالدو نه‌ تنها "فاجعه‌بار" بوده، بلکه مدیریت اجتماعی او نیز "افتضاح" توصیف شده است. از جمله انتقادات، اشاره‌های مکرر او به هواداران به‌عنوان "افراطی"، غیبتش در استادیوم در طول فصل و بی‌توجهی به بازی‌های تیمش است.
در این درخواست آمده: «او نام باشگاه ما، هوادارانمان و در نتیجه شهرمان را در همه ورزشگاه‌های اسپانیا لکه‌دار کرده است.» بیانیه تأکید می‌کند که رقابت در لالیگا برای رئال وایادولید و شهروندان اهمیت زیادی دارد، اما «رونالدو با مدیریت خود این موضوع را نادیده گرفته است.»
به همین دلایل، تشکل بار دیگر خواستار مطرح شدن این پیشنهاد در شورای شهر از طریق گروه‌های سیاسی شده است. هرچند این فدراسیون آگاه است که عنوان "شخصیت منفور" ممکن است تأثیر عملی نداشته باشد، اما حداقل «احساسات هواداران رئال وایادولید و آسیب واردشده به شهر» را نشان خواهد داد.
در پایان بیانیه ارسالی به رسانه‌ها آمده: «ما تا زمانی که نام و تصویر رونالدو نازاریو دیگر با رئال وایادولید ما مرتبط نباشد، دست نخواهیم کشید.»
بازار

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/730073/درخواست-برای-اعلام-رونالدو-به‌‌عنوان-عنصر-نامطلوب!
بستن   چاپ