عصر قم
زمان جدید آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد
دوشنبه 15 ارديبهشت 1404 - 11:29:38
عصر قم - تسنیم / آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش تیرماه برگزار می‌شود و بیشترین ظرفیت جذب معلم به هنرآموزان هنرستان‌ها اختصاص دارد.
وزارت آموزش و پرورش برای تأمین نیروی انسانی مورد نیاز خود در سال 1404، آزمون استخدامی جدیدی برگزار خواهد کرد. هرچند قرار بود این آزمون تا پایان سال 1403 برگزار شود، اما به گفته علاءالدین رفیع‌زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، زمان برگزاری آن به خردادماه 1404 موکول شده است.
با این حال، مقامات وزارت آموزش و پرورش اعلام کرده‌اند که تاکنون مجوزهای لازم از سوی سازمان اداری و استخدامی دریافت نشده و احتمال برگزاری آزمون در خردادماه ضعیف به نظر می‌رسد.
بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، قرار است در سال آینده 85 هزار نیروی جدید وارد دانشگاه فرهنگیان شوند. از این تعداد، 34 هزار دانشجومعلم در دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی پذیرش خواهند شد و پس از پایان دوره کارشناسی، وارد مدارس کشور می‌شوند.
همچنین جذب نیرو از طریق سه مسیر دیگر نیز در دستور کار قرار دارد:
20 هزار نفر به‌عنوان سرایدار و خدمتگزار از طریق آزمون استخدامی
30 هزار نفر به‌عنوان معلم از طریق آزمون استخدامی
بیشترین ظرفیت جذب معلمان به هنرآموزان هنرستان‌ها اختصاص یافته است.
علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به زمان برگزاری آزمون استخدامی گفت: داوطلبان باید حداقل یک ماه پیش از برگزاری آزمون فرصت مطالعه داشته باشند؛ بنابراین زمان برگزاری آزمون تیرماه خواهد بود.
وی افزود: در دو یا سه هفته آینده، فراخوان ثبت‌نام در آزمون استخدامی منتشر خواهد شد. از زمان آغاز ثبت‌نام تا برگزاری آزمون، حداقل یک ماه برای آمادگی داوطلبان در نظر گرفته می‌شود.
فرهادی همچنین از تغییر در ساختار آزمون استخدامی نسبت به سال‌های گذشته خبر داد و گفت: برخلاف گذشته، سهم مصاحبه تخصصی کاهش یافته و اکنون 70 درصد امتیاز نهایی مربوط به آزمون کتبی و 30 درصد مربوط به مصاحبه تخصصی است. همچنین، برخلاف سال‌های گذشته که سه برابر ظرفیت به مصاحبه دعوت می‌شدند، امسال حداقل یک و نیم برابر ظرفیت به این مرحله راه می‌یابند.
بازار

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/728590/زمان-جدید-آزمون-استخدامی-آموزش-و-پرورش-اعلام-شد
بستن   چاپ