عصر قم
کارخانه تولید فرآورده‌های گوشتی غیر بهداشتی در قم پلمب شد
يکشنبه 14 ارديبهشت 1404 - 16:53:31
عصر قم - - در پی بازرسی‌های دوره‌ای و سرزده بازرسان اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی از واحد‌های تولیدی مواد غذایی، یک کارخانه تولید سوسیس و کالباس در قم به دلیل تخلفات بهداشتی متعدد و تهدید سلامت عمومی، با دستور معاون حقوق عامه دادستانی پلمب شد.
رایگانی مسئول حقوقی اداره کل در این رابطه گفت در جریان بازرسی از این کارخانه، موارد متعددی از عدم رعایت بهداشت، استفاده از مواد اولیه تاریخ مصرف گذشته و غیرمجاز، و تخلفات متعدد دیگر مشاهده شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
او افزود: این تخلفات بهداشتی، سلامت مصرف‌کنندگان را به طور جدی تهدید می‌کرد و به همین دلیل، با هماهنگی مراجع قضایی، دستور پلمب این واحد تولیدی صادر شد. 
رایگانی همچنین تاکید کرد: بازرسی از واحد‌های تولیدی مواد غذایی به طور مستمر در حال انجام است و با متخلفان بهداشتی به شدت برخورد خواهد شد.
رایگانی افزود: سلامت مردم خط قرمز ماست و در این زمینه هیچ‌گونه اغماضی نخواهیم کرد.
منبع: روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/728332/کارخانه-تولید-فرآورده‌های-گوشتی-غیر-بهداشتی-در-قم-پلمب-شد
بستن   چاپ