عصر قم
حمله شدید تلویزیون رئال به داور بازی مقابل سلتاویگو
جمعه 12 ارديبهشت 1404 - 18:25:12
عصر قم - ورزش 3 / این کانال تلویزیونی، خسوس خیل مانسانو، داور بازی یکشنبه رئال مادرید و سلتاویگو در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو، را به شدت مورد انتقاد قرار داد و او را «مهره اصلی بزرگ‌ترین رسوایی داوری در سال‌های اخیر» توصیف کرد.
تلویزیون رئال مادرید در ویدئویی که منتشر کرد، به بررسی اشتباهات داوری پرداخت که به اعتقاد این باشگاه به ضرر رئال مادرید بوده است. این کانال به‌ویژه به اتفاقات مارس فصل گذشته اشاره کرد، زمانی که خیل مانسانو گل جود بلینگام در دیدار مقابل والنسیا را به دلیل سوت پایان بازی در لحظه‌ای بحث‌برانگیز مردود اعلام کرد.
در آن دیدار که رئال مادرید برای قهرمانی لالیگا می‌جنگید، خیل مانسانو درست در لحظه‌ای که بلینگام با ضربه سر دروازه والنسیا را باز کرده بود، سوت پایان بازی را به صدا درآورد. این گل مردود شد و بلینگام به دلیل اعتراض به تصمیم داور با کارت قرمز اخراج شد. خیل مانسانو در گزارش خود نوشت: «پس از پایان بازی، در حالیکه هنوز در زمین بود، با حالتی تهاجمی به سمت من دوید و فریاد می‌زد و چندین بار تکرار کرد: این یک گل لعنتی است!» این اتفاق منجر به محرومیت دو جلسه‌ای برای شماره 5 رئال مادرید شد.

عصر قم

داور اهل اکسترمادورا پس از آن ماجرا برای چند هفته از قضاوت بازی‌های رئال مادرید کنار گذاشته شد، اما در این فصل در سه دیدار دیگر این تیم، شامل دو بازی در لالیگا و فینال سوپرجام اسپانیا، قضاوت کرده است.
خیل مانسانو در مجموع 52 بازی رئال مادرید را سوت زده که حاصل آن 40 پیروزی، 6 تساوی و 6 شکست برای سفیدپوشان بوده است. حالا او پس از نزدیک به دو سال بار دیگر در برنابئو قضاوت خواهد کرد.
بازار
از سوی دیگر، تلویزیون رئال مادرید ویدئویی نیز به ارناندس مائسو، داور اتاق VAR این دیدار، اختصاص داده و عملکرد او در بازی‌های قبلی رئال مادرید را بررسی کرده است. این کانال معتقد است مائسو با عدم اعلام پنالتی به نفع رئال، مردود کردن اشتباه گل‌های این تیم و اخراج نکردن بازیکنان حریف، به ضرر رئال مادرید عمل کرده است.

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/727543/حمله-شدید-تلویزیون-رئال-به-داور-بازی-مقابل-سلتاویگو
بستن   چاپ