عصر قم
آیت الله جزایری: انتقام سختی از اسراییل می‌گیریم
پنجشنبه 11 مرداد 1403 - 11:52:40
عصر قم - آیت الله روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: این جریان بسیار داغدار و اسف بار، حقیقتا ما را منقلب کرد چرا که این شهید بزرگوار محور مقاومت در جهان اسلام و فلسطین بود.
وی افزود: جسارتی که اسرائیل نسبت به میهمان ما مرتکب شد، خیلی دردناک است و این رژیم کودک‌کش باید منتظر انتقامی سخت باشد زیرا این موضوع برای ما قابل تحمل نیست.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
به گزارش ایرنا، روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: دکتر اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی حماس و یکی از محافظان وی در اثر اصابت قرار گرفتن محل اقامت آنان در تهران به شهادت رسیدند.
در اطلاعیه سپاه تاکید شد: علت و ابعاد این حادثه در حال بررسی و نتایج آن متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
شهادت رهبر حماس با واکنش‌های و پیام‌های محکومیت از سوی مقامات فلسطینی و سایر مقامات مواجه بوده است: محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین ضمن محکومیت این ترور گفت ما این ترور را اقدامی بزدلانه و تحرکی خطرناک می‌دانیم و از همه مردم‌مان می‌خواهیم در برابر اشغالگران اسرائیلی به وحدت، صبر و پایداری روی آورند.
استان‌ها خوزستان 0 نفر برچسب‌ها خوزستان اهواز اسماعیل هنیه سید محمدعلی موسوی جزایری

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/630964/آیت-الله-جزایری--انتقام-سختی-از-اسراییل-می‌گیریم
بستن   چاپ