انجام ذبح دام عید قربان در قم تنها در کشتارگاه ها
سه شنبه 22 خرداد 1403 - 16:20:41
|
|
عصر قم - به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی سرکشیک ظهر سه شنبه در نشست خبری با حضور خبرنگاران گفت: به مناسبت عید سعید قربان تعداد 21 اکیپ در استان قم بر ذبح دام نظارت می کنند. مدیرکل دامپزشکی استان قم گفت: نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح دام با حضور دامپزشک، بازرس بهداشتی و ناظر شرعی صورت می گیرد. سرکشیک افزود: کشتارهای عید قربان فقط باید در دو کشتارگاه استان و همچنین کشتارگاه مسجد مقدس جمکران و آسایشگاه سالمندان بهزیستی صورت گیرد و 12 روحانی نیز نظارت شرعی بر کشتارها را انجام می دهند. وی گفت: از شهروندان قمی انتظار می رود، دام های خود را از دامشهر و 6 مرکزی که از سوی شهرداری پیش بینی شده تهیه کنند. مدیرکل دامپزشکی استان قم عنوان کرد: در عید قربان سال گذشته 5 هزار و 11 راس دام سبک و سنگین در استان قم کشتار شد. وی افزود: دامی که در کشتارگاه ذبح می شود در شرایط پیش سرد کن قرار می گیرد و افرادی که اقدام به تهیه گوشت دام می کنند نیز باید به مدت 24 ساعت آن را در یخچال نگهداری کند و سپس هر اقدامی از جمله قطعه قطعه کردن و مصرف می خواهند، انجام دهند. سرکشیک با توصیه به شهروندان قمی در خصوص رعایت الزامات بهداشتی کشتار گفت: بیماری های مشترکی بین دام و انسان وجود دارد که کشتارهای غیرمتفرقه در سطح شهر ممکن است، انتقال این بیماری ها را مضاعف کند. مدیرکل دامپزشکی استان قم افزود: در سال گذشته هزار و 122 کیلوگرم گوشت آلوده ذبح شده و نیز هزار و 141 کیلوگرم آلایش دامی در سطح شهر قم جمع آوری شده است. کد خبر 6133506
http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/610635/انجام-ذبح-دام-عید-قربان-در-قم-تنها-در-کشتارگاه-ها
|