عصر قم
کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید
دوشنبه 10 ارديبهشت 1403 - 21:15:20
عصر قم - به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، در کشت جو به صورت قصیل، وقتی دانه جو از مرحله شیری وارد مرحله خمیری می‌شود، محصول برداشت و به 2 صورت تازه و یا خرد و سیلو شده به مصرف دام می‌رسد.
حسین کوه خضری، رئیس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه با توجه به منابع محدود آبی در استان نیازمند تغییر روش کشت محصولات کشاورزی هستیم، گفت: کاهش میزان آبدهی و برداشت زودتر محصول، حذف علف‌های هرز و افزایش کیفیت علوفه دامی از مزایای برداشت جو به صورت قصیل است.
وی با بیان اینکه امسال دو هزار تن محصول جو در استان به این صورت در استان برداشت می‌شود، افزود: پیش بینی می‌کنیم سال آینده 10 درصد از زمین‌های زیر کشت محصول جو به صورت قصیل برداشت شود.
در حال حاضر 23 هزار هکتار از مزارع استان زیر کشت محصول جو قرار دارد.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/599642/کشت-آزمایشی-جو-قصیل-در-قم-به-برداشت-رسید
بستن   چاپ