عصر قم
کردستانی‌های جویای کار به سامانه جستجوی شغل مراجعه کنند
چهارشنبه 22 شهريور 1402 - 13:59:54
وزارت رفاه
عصر قم - سامانه جستجوی شغل بر بستر فضای مجازی در راستای پل ارتباطی بین کارجویان و کارفرمایان خرداد ماه امسال راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، فرزاد پیشکاری اظهار داشت: متقاضیان کار و کارفرمایان برای درخواست شغل و بکارگیری نیروی کار می‌توانند از طریق این سامانه ثبت نام کنند.
وی کاهش زمان و هزینه‌های جست‌وجوی شغل، بهبود و انسجام در عملکرد کاریابی‌ها و در نهایت رشد نرخ اشتغال کشور و افزایش رضایتمندی ذینفعان را از اهداف راه اندازی این سامانه اعلام کرد.
وی افزود: در حال حاضر بیش از 390 متقاضی کردستانی در این سامانه نام نویسی کرده اند و حدود 398 نفر از کارفرمایان هم فرصت‌های شغلی را ایجاد کرده اند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان در ادامه از تحقق 132 درصدی فرصت‌های شغلی در کردستان طی سال گذشته خبر داد و افزود: دستگاه‌های اجرایی کمیته امداد، بهزیستی و صنعت و معدن و تجارت در این زمینه عملکرد مطلوبی داشتند.
پیشکاری تعهد اشتغال برای سال جاری را 21 هزار و 599 نفر اعلام و اضافه کرد: از این تعداد، نام 10 هزار نفر یعنی معادل 47 درصد در این سامانه ثبت شده است.
سامانه جست‌وجوی شغل https://shoghl.mcls.gov.ir محلی است که کارفرمایان برای درخواست نیروی کار مورد نیاز خود به سامانه مراجعه و نسبت به ثبت اطلاعات خود اقدام می‌کنند. همچنین کسانی که کارجو هستند نیز با مراجعه به سامانه، می‌توانند اطلاعات خود را ثبت تا کار مورد نظر خود را پیدا کنند.
22 شهریور 1402 13:47
کد خبر : 321,390
کلیدواژه ها: سامانه جستجوی شغل,کارفرمایان,کارجو,مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان,فرزاد پیشکاری
نظرات بینندگان

http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/564021/کردستانی‌های-جویای-کار-به-سامانه-جستجوی-شغل-مراجعه-کنند
بستن   چاپ