عصر قم
ثبت 7 هزار اقامت در خانه‌های بوم‌گردی استان ایلام
سه شنبه 8 فروردين 1402 - 09:12:35
عصر قم - مهر / مدیرکل میراث‌ فرهنگی استان ایلام گفت: 7 هزار و 564 مورد اسکان مسافران نوروزی در خانه‌های بومگردی استان ثبت شده است.
فرزاد شریفی، مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی و دبیر ستاد خدمات سفرهای نوروزی ایلام اظهار کرد: این تعداد مسافر و گردشگر در 60 خانه‌ بوم‌گردی فعال در سراسر استان از تاریخ 15 اسفند 1401 تا امروز اقامت داشته‌اند.
وی افزود: در این خانه‌های بوم‌گردی از مسافران با صبحانه محلی نظیر شیراز (توف)، کره حیوانی، روغن (رین دان)، عسل و شیر و انواع نان محلی چون نان ساجی، شَلَهَ‌کینَه، پَپگ و گِرده و غذاهای محلی مانند آش‌ رشته و شیرینی‌هایی همچون بژی‌برساق و کُلَهَ‌کُنجی پذیرایی می‌شود.
شریفی یادآور شد: با توجه به گردشگرپذیر بودن شهرستان دره‌شهر در مقایسه با سایر نقاط استان، بالغ بر 30 خانه بومگردی در این شهرستان دایر و پذیرای مسافران نوروزی است.
وی ادامه داد: در خانه‌های بومگردی استان ایلام اِلمان‌ها و ساختار به صورت سنتی و در چارچوب زندگی روستایی همراه با معماری اصیل استان است.
مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی و دبیر ستاد خدمات سفرهای نوروزی ایلام اضافه کرد: اقامت در خانه‌های بومگردی استان با نرخ مصوب از سوی اداره‌کل تعیین شده است.
بازار

عصر قم



http://www.Qom-Online.ir/Fa/News/447463/ثبت-7-هزار-اقامت-در-خانه‌های-بوم‌گردی-استان-ایلام
بستن   چاپ