دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵

ورزشی

خشم ستاره‌های رئال علیه داوری؛ این همه تبعیض!

خشم ستاره‌های رئال علیه داوری؛ این همه تبعیض!
عصر قم - ورزش ۳/بازیکنان رئال مادرید به شدت از تصمیمات داوری گرفته شده علیه این تیم ناراضی هستند. تنها چند ساعت پس از پیروزی دشوار مقابل ویارئال، تنش‌ها در مورد مسائل ...
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /بازیکنان رئال مادرید به شدت از تصمیمات داوری گرفته شده علیه این تیم ناراضی هستند.
تنها چند ساعت پس از پیروزی دشوار مقابل ویارئال، تنش‌ها در مورد مسائل داوری در رئال مادرید همچنان ادامه دارد. بازیکنان این باشگاه، نارضایتی خود را در رختکن برنابئو پنهان نکردند. کارت قرمز به وینیسیوس تنها بخشی از انتقادات بود. اگرچه پذیرفته می‌شود که این جریمه ممکن است مناسب بوده باشد اما بازیکنان رئال در مورد عدم مداخله کمک داور ویدیویی در مواردی که می‌توانست به نفع رئال در بازی‌های دیگر باشد، مانند دربی اخیر، ابراز تردید کردند.
«این غیرقابل قبول است که یک کشیدن مو باعث نشان دادن کارت قرمز به وینیسیوس جونیور شود، در حالی که تکل خشن چند بازی پیش از این روی فدریکو والورده نادیده گرفته شد»، این جمله‌ای بود که پس از پیروزی شنبه شب مقابل ویارئال در رختکن رئال شنیده شد

عصر قم


اخراج وینیسیوس تنها نکته‌ای نبود که بازیکنان رئال را ناراضی کرد. آنها شاهد دریافت پنج کارت زرد و یک کارت قرمز در حالی بودند که تنها هشت خطا مرتکب شده بودند، در حالی که حریفان آنها دو کارت زرد در ازای 13 خطا دریافت کردند. شاید آنچه بیشتر بازیکنان رئال را عصبانی کرد، رفتار ناپسند دستیاران دیاز ده مرا و داور چهارم بود که ژوزه مورینیو در چندین نوبت در طول بازی با آنها درگیر شد.
سرمربی رئال مادرید پس از بازی بسیار عصبی بود، به همین دلیل تصمیم گرفت پس از بازی در نشست خبری شرکت نکند. او درباره این تصمیم به نزدیکانش گفت: «من صحبت نمی‌کنم چون می‌خواهم در بازی‌های آینده مقابل سویا و بارسلونا روی نیمکت تیمم حضور داشته باشم.»
وینیسیوس پس از اتفاقات رخ داده در بازی برابر ویارئال، بیشترین آسیب را دید. او که در ابتدا به عنوان بازیکن ذخیره به بازی آمده بود، با ورودش به زمین، به طور چشمگیری حملات رئال را متحول کرد تا این که اتفاقی رخ داد که پس از بازی، تیتر اخبار را به خود اختصاص داد. وینیسیوس به هم‌تیمی‌هایش گفت که برخورد با سالیبا یک کشمکش ناخواسته و بدون قصد آسیب رساندن به حریف بود و در واقع او در ادامه بازی که با گل مردود وینیسیوس به پایان رسید، به بازی ادامه داد. در رختکن، آنها روایت وینیسیوس را پذیرفتند.
در هر صورت، و با توجه به گزارش تهیه شده توسط دیاز ده مرا، در رئال مادرید این موضوع قطعی شده است که وینیسیوس بازی ال کلاسیکو در 25 اکتبر را از دست خواهد داد، زیرا این جریمه، حتی با در نظر گرفتن یک اعتراض موفقیت‌آمیز از سوی این باشگاه، حداقل دو بازی خواهد بود.
از سوی دیگر، این باشگاه به کارت زردی که به ابراهیما کوناته در دقایق پایانی بازی به دلیل یک خطای احتمالی روی جرارد مورنو داده شد، اعتراض خواهد کرد. تصاویر نشان می‌دهند که این مدافع رئال مادرید به این مهاجم ویارئال ضربه‌ای نزده است و این باشگاه اطمینان دارد که این کارت زرد لغو خواهد شد. در صورت تایید، این چهارمین اخطار برای این مدافع در تنها هشت بازی لیگ خواهد بود. در فصل گذشته، در لیگ برتر، او تنها هفت کارت زرد در 36 بازی دریافت کرد.


نظرات شما