دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵

فرهنگی

روایت پیروزی مقاومت ایران باید برای جهانیان تبیین شود

روایت پیروزی مقاومت ایران باید برای جهانیان تبیین شود
عصر قم - رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با تأکید بر ضرورت تبیین دقیق روایت مقاومت ملت ایران و نیروهای مسلح در جنگ‌های اخیر، خواستار راه‌اندازی «میز دیپلماسی فرهنگی و ارتباطات بین‌الملل» با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی شد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با تأکید بر ضرورت تبیین دقیق روایت مقاومت ملت ایران و نیروهای مسلح در جنگ‌های اخیر، خواستار راه‌اندازی «میز دیپلماسی فرهنگی و ارتباطات بین‌الملل» با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی شد.

به گزارش سرویس فرهنگی اجتماعی خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین نهاوندی در نشست مشترک مرکز تحقیقات اسلامی مجلس و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران در دو جنگ اخیر به صورت ناجوانمردانه مورد هجوم دشمنان اسلام و انقلاب قرار گرفته است و در این جنگ مقاومت جانانه‌ای از سوی ملت ایران و نیروهای مسلح کشور به نمایش گذاشته شده که باعث حیرت جهانیان شده است و این روایت‌های پیروزی باید به صورت دقیق برای جهانیان تبیین و تحلیل شود.
وی، خواهان فعال سازی و راه اندازی میز دیپلماسی فرهنگی و ارتباطات بین الملل شد و گفت: در قالب این میز می‌توان در بسیاری از تعاملات و ارتباطات بین المللی بویژه با کشورهای همسایه و نخبگان و مجامع بین المللی نقش فعال ایفا کرد و اجازه ندهیم دشمنان روایت‌های نادرست خود را به عنوان حقیقت جلوه دهند.
حجت‌الاسلام والمسلمین نهاوندی، تبادل آثار علمی پژوهشی و رصد موضوعات مهم جهت رفع خلاءهای قانونی، تبادل اندیشه از طریق دعوت از شخصیت‌های مطرح جهان و همچنین اعزام اساتید و پژوهشگران حوزوی و دانشگاهی برای نشر آثار انقلاب اسلامی به خارج از کشور با محوریت سازمان ارتباطات، برگزاری نشست‌های مشترک در مسائل نوظهور و ارائه روایت پیروزی در فرامرزها را نیز از مواردی دانست که در قالب این میز مشترک دیپلماسی فرهنگی و ارتباطات بین الملل قابل پیگیری خواهد بود.
جایگاه ایران در هندسه قدرت جهانی در پساجنگ دچار تغییر شده استرئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با اشاره به اینکه جایگاه ایران در هندسه قدرت جهانی در پساجنگ دچار تغییر شده است، گفت: باید بتوانیم با همکاری نهادهایی مانند سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و مرکز تحقیقات اسلامی مجلس در ابعاد مختلف فرهنگی، فقهی، حقوقی، تقنینی و دیپلماسی نقش آفرین باشیم و توجه به دانش فقاهت و اجتهاد، سیاستگذاری تقنین و میدان دیپلماسی را در این زمینه بسیار مهم دانست.
جهان از مقاومت ملت ایران و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در برابر استکبار جهانی حیرت زده شده است
دکتر مسعود احمدوند معاون توسعه روابط و مطالعات منطقه‌ای و بین‌المللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز طی سخنانی با استقبال از همکاری با مرکز تحقیقات اسلامی مجلس گفت: جهان از مقاومت ملت ایران و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در برابر استکبار جهانی حیرت زده شده است و باید با حمایت اساتید، نخبگان و شخصیت‌های حوزوی و دانشگاهی بتوانیم روایت این پیروزی و مظلومیت را در عرصه های مختلف به دنیا نشان دهیم.
وی ادامه داد: دشمنان در کنار هجمه نظامی جنگ تبلیغاتی را به راه انداخته تا برخی دوستان انقلاب را دچار تردید کنند، اما سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ایام جنگ‌های تحمیلی تمام توان خود را در قالب های هنری، رسانه‌ای، حضور در شبکه های خارجی و اعزام اساتید و شخصیت‌ها به مجامع بین المللی برای مخابره روایت مقاومت ایران به جهانیان به کار گرفته است.
دکتر احمدوند سفرهای تبیینی به کشورهای مختلف را مهم دانست و گفت: رشادت های نیروهای مسلح و ملت ایران باعث عزت و سربلندی اسلام شده است و جا دارد همه نخبگان فرصت را غنیمت شمرده و با سفرهای تبلیغی و تبیینی خود اجازه ندهند دشمنان واقعیت ها را وارونه جلوه دهند.
وی همچنین رصد رویدادها، برگزاری نشست های نخبگانی بویژه در مباحث نوظهور، انتقال تجربیات و ترجمه برخی آثار پژوهشی و همچنین ارائه برخی موضوعات در کشورهای دیگر را نیز مهم دانست و گفت: در این حوزه ها آماده همکاری از مرکز تحقیقات اسلامی مجلس برای حضور در مجامع علمی بین المللی هستیم.
دکتر محمد تقی دشتی معاون پژوهش مرکز تحقیقات اسلامی مجلس نیز طی سخنانی مساله محوری، دین محوری، روش مندی و پارلمان محوری را از شاخصه های پژوهش های مرکز تحقیقات اسلامی مجلس دانست و گفت: رسالت این مرکز پشتوانه معرفتی مجلس و اشراف فقه در قانونگذاری است ودر ارتباط با پژوهش های مساله محور و برگزاری نشست های مشترک و همچنین تبیین فرهنگ مقاومت در قالب نشست های تبیین تبلیغی آماده همکاری با سازمان فرهنگ و ارتباطات هستیم.


نظرات شما