شنبه ۴ مهر ۱۴۰۵

فرهنگی

آموزه‌های دفاع مقدس چراغ راه عبور از مشکلات کشور است

آموزه‌های دفاع مقدس چراغ راه عبور از مشکلات کشور است
عصر قم - کاشان- نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی گفت: آموزه‌های دوران دفاع مقدس در حوزه‌های ایثار و مقاومت، راهگشای عبور از چالش‌های امروز جامعه است.
  بزرگنمايي:

عصر قم - کاشان- نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی گفت: آموزه‌های دوران دفاع مقدس در حوزه‌های ایثار و مقاومت، راهگشای عبور از چالش‌های امروز جامعه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، مصطفی معینی نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به هفته دفاع‌مقدس گفت: دفاع مقدس، هشت سال ایستادگی ملت بزرگ ایران بود که در آن مردم با وجود تمامی تفاوت‌ها، در کنار رزمندگان ایستادند.
وی افزود: از کشاورزان گرفته تا مادران و پدران، همگی با ایثارگری خود، پشت جبهه را برای رزمندگان گرم نگه داشتند و این همدلی، عامل اصلی پیروزی بود.
نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل ادامه داد: آموزه‌های دفاع مقدس تنها متعلق به گذشته نیست، بلکه امروز نیز برای عبور از مشکلات، نیازمند بازخوانی فرهنگ مقاومت، ایثار و همراهی مردم هستیم.
وی با تأکید بر ضرورت شناخت راه شهدا گفت: وظیفه ما تنها یادکردن نیست، بلکه باید منش و آرمان‌هایی را که رزمندگان برای آن ایستادگی کردند، به نسل جدید منتقل کنیم تا این ارزش‌ها در بطن جامعه حفظ شود.
معینی با اشاره به نقش کلیدی خانواده‌ها در تربیت نسل‌های ایثارگر، اظهار داشت: همان‌گونه که در دوران دفاع مقدس، نقش پدران و مادران در تشویق فرزندان به حضور در جبهه بسیار حیاتی بود، امروز نیز باید با توجه ویژه به جوانان و فراهم کردن زمینه حضور آنان در عرصه‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی، فرهنگ مقاومت را در آنها نهادینه کرد.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری رزمایش «اقتدار جان‌فدایان» در شهرستان کاشان، تصریح کرد: بنده نیز در پویش «جان‌فدا» ثبت‌نام کرده‌ام و وظیفه خود می‌دانم در چنین برنامه‌هایی حضور داشته باشم.
معینی با تأکید بر اینکه رسانه‌ها در خط مقدم جنگ روایت‌ها قرار دارند، افزود: دشمن امروز در حوزه افکار عمومی فعالیت می‌کند و رسانه‌ها باید با روایت صحیح، واقعیت‌ها و دستاورد‌های کشور را برای مردم و نسل جوان تبیین کنند.
نماینده مردم کاشان در پایان با اشاره به اینکه ملت ایران در برابر فشار‌ها تسلیم‌شدنی نیست، تأکید کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری به انسجام و گفت‌و‌گو نیاز داریم تا با هم، مسیر عبور از سختی‌ها را هموار کنیم. /۱۳۰۷/
خبرنگار: محمد ملک‌آبادی


نظرات شما