پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

فرهنگی

رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان:

پزشکیان صدای مظلومیت و اقتدار ایران را به سازمان ملل برد

پزشکیان صدای مظلومیت و اقتدار ایران را به سازمان ملل برد
عصر قم - کاشان- حجت الاسلام بصیرتی گفت: آقای پزشکیان، امروز در سازمان ملل بخشی از صدای ایران بودید، صدای خانواده‌های شهدا، صدای کودکان مظلوم میناب، صدای مردمی که در برابر تجاوز ایستادند و صدای ملتی که نمی‌خواهد در برابر هیچ قدرتی سر خم کند.
  بزرگنمايي:

عصر قم - کاشان- حجت الاسلام بصیرتی گفت: آقای پزشکیان، امروز در سازمان ملل بخشی از صدای ایران بودید، صدای خانواده‌های شهدا، صدای کودکان مظلوم میناب، صدای مردمی که در برابر تجاوز ایستادند و صدای ملتی که نمی‌خواهد در برابر هیچ قدرتی سر خم کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام مهدی بصیرتی در گفت‌و‌گو با خبرنگاران با تقدیر از سخنان رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: پزشکیان در این تریبون بین‌المللی از مظلومیت ایران، شهدای کشور و ضرورت حفظ اقتدار و استقلال جمهوری اسلامی دفاع کرد و با نمایش تصاویر رهبر شهید انقلاب و شهدای دانش‌آموز و میناب، بخشی از حقیقت ایران را در برابر چشم جهانیان قرار داد.
وی خطاب به رییس جمهور گفت: آقای رئیس‌جمهور خدا قوت، یک تریبون بین‌المللی را به فرصتی برای روایت حقیقت ملتی تبدیل کردید که سال‌هاست تلاش شده تصویر دیگری از آن ملت به جهان ارائه شود.
حجت الاسلام بصیرتی افزود: سخنان امروز شما در مجمع عمومی سازمان ملل قابل تقدیر بود، آنجا که در برابر روایت‌سازی‌ها و اتهام‌های رئیس‌جمهور آمریکا ایستادید و صریح گفتید ملتی که قربانی تروریسم و تجاوز بوده است، نمی‌تواند متهم به تروریسم شود، آنجا که از حق ایران برای دفاع از خود و ضرورت برخورداری از قدرت دفاعی سخن گفتید و تأکید کردید که ایران برای دفاع از خود از هیچ قدرتی اجازه نمی‌گیرد.
وی با اشاره به تصاویری که رئیس‌جمهور در سخنرانی خود به نمایش گذاشت، تصریح کرد: شاید مهم‌تر از کلمات شما، تصاویری بود که با خود به قلب سازمان ملل بردید، تصویر رهبر شهید انقلاب، تصویر شهدای دانش‌آموز و مظلومیت شهدای میناب و دیگر قربانیان این جنگ را در برابر چشم جهانیان قرار دادید.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان ادامه داد: این تصاویر حقیقت ایران بودند که باید دیده می‌شدند و شما این فرصت را فراهم کردید که صدای خانواده‌های شهدا و مظلومیت کودکان و مردم بی‌گناه ایران از تریبون رسمی سازمان ملل شنیده شود.
حجت الاسلام بصیرتی گفت: در روزگاری که دستگاه عظیم رسانه‌ای دشمن تلاش می‌کند جای قربانی و متجاوز را عوض کند، همین که رئیس‌جمهور ایران در مهم‌ترین مجمع بین‌المللی جهان بایستد و از ملت خود دفاع کند و پرچم جمهوری اسلامی ایران را با عزت به نمایش بگذارد، اتفاقی قابل تقدیر است.
وی افزود: امروز شما از ایران سخن گفتید، از ایرانی که نمی‌خواهد به کسی تجاوز کند، اما اجازه نمی‌دهد امنیت و استقلالش بازیچه قدرت‌های بزرگ باشد، از ایرانی که دانش هسته‌ای را برای پیشرفت می‌خواهد و قدرت دفاعی را برای بازدارندگی. از ایرانی که صلح می‌خواهد، اما صلح را با تسلیم شدن در برابر زورگویی یکی نمی‌داند.
حجت الاسلام بصیرتی تأکید کرد: مهم بود که در برابر اتهام‌های ترامپ سکوت نکردید، مهم بود که مظلومیت ایران را روایت کردید، مهم بود که نام و تصویر شهدای ما را به جایی بردید که سال‌هاست قدرت‌های بزرگ تلاش کرده‌اند روایت خود را بر آن حاکم کنند.
وی افزود: مهم‌تر از همه اینکه در آن سالن، رییس جمهور ایران با تصویر شهید سخن گفت، با تصویر کودک شهید سخن گفت، با پرچم جمهوری اسلامی سخن گفت، با اقتدار یک ملت سخن گفت.
حجت الاسلام بصیرتی با تأکید بر اینکه نقد عملکرد دولت و سیاست خارجی حق کارشناسان و مردم است، داشت: انصاف حکم می‌کند هرجا سخنی در دفاع از عزت، امنیت، استقلال و مظلومیت ملت ایران گفته می‌شود، آن را ببینیم و از آن تشکر کنیم.
وی خطاب به رئیس‌جمهور گفت: آقای پزشکیان، امروز در سازمان ملل بخشی از صدای ایران بودید، صدای خانواده‌های شهدا، صدای کودکان مظلوم میناب، صدای مردمی که در برابر تجاوز ایستادند و صدای ملتی که نمی‌خواهد در برابر هیچ قدرتی سر خم کند.
حجت الاسلام بصیرتی خاطرنشان کرد: از اینکه پرچم ایران را برافراشته نگه دارید و روایت مظلومیت و اقتدار این ملت را با صدای بلند به جهان برسانید قابل تقدیر است. /۱۳۰۷/
خبرنگار: محمد ملک آبادید


نظرات شما