يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۴۰۵

فرهنگی

تأکید استاندار چهارمحال و بختیاری بر خروجی‌محور بودن جلسات شورای تحول اداری

تأکید استاندار چهارمحال و بختیاری بر خروجی‌محور بودن جلسات شورای تحول اداری
عصر قم - چهارمحال و بختیاری -استاندار با تأکید بر ضرورت خروجی‌محور بودن جلسات شورای تحول اداری، گفت: برگزاری جلسه و تصویب مصوبه به‌تنهایی کافی نیست و کمیته‌های تخصصی باید با بررسی دقیق مسائل، به خروجی‌های مشخص و قابل استفاده برسند.
  بزرگنمايي:

عصر قم - چهارمحال و بختیاری -استاندار با تأکید بر ضرورت خروجی‌محور بودن جلسات شورای تحول اداری، گفت: برگزاری جلسه و تصویب مصوبه به‌تنهایی کافی نیست و کمیته‌های تخصصی باید با بررسی دقیق مسائل، به خروجی‌های مشخص و قابل استفاده برسند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در چهارمحال و بختیاری ، جعفر مردانی در نشست شورای تحول اداری استان اظهار کرد: آنچه در حوزه تحول اداری اهمیت دارد، خروجی و اثر عملی اقدامات است و برنامه‌ها باید به بهبود کیفیت عملکرد استانداری و فرمانداری‌ها منجر شود.
وی با تأکید بر نقش نیروی انسانی در تحول اداری افزود: آموزش، انگیزش، شایسته‌گزینی و ارزیابی واقعی عملکرد کارکنان باید جدی گرفته شود و از ظرفیت نیروهای متخصص، توانمند و مسئولیت‌پذیر به شکل مؤثرتری استفاده شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری اصلاح فرآیندهای داخلی، حذف کارهای موازی و کاهش زمان انجام امور را از الزامات افزایش بهره‌وری دانست و گفت: فرآیندهای زمان‌بر باید شناسایی و برای اصلاح آنها تصمیم‌گیری شود؛ همچنین استفاده از دولت الکترونیک، سامانه‌های هوشمند و داده‌های مدیریتی باید به یک برنامه عملیاتی تبدیل شود تا ضمن کاهش هزینه‌ها، مراجعات غیرضروری مردم نیز کاهش یابد.
مردانی با تأکید بر ضرورت نگاه به فرآیندهای اداری از منظر مراجعه‌کننده، خاطرنشان کرد: هر اقدامی که موجب کاهش زمان انجام کار، کاهش مراجعات و افزایش سرعت و دقت پاسخگویی شود، باید در دستور کار قرار گیرد. همچنین برنامه‌های آموزشی کارکنان باید بر اساس نیازسنجی واقعی و با هدف ارتقای توان کارشناسی و بهبود عملکرد آنان تنظیم شود.
وی با تأکید بر ضرورت خروجی‌محور بودن جلسات شورای تحول اداری گفت: برگزاری جلسه و تصویب مصوبه به‌تنهایی کافی نیست و کمیته‌های تخصصی باید با بررسی دقیق مسائل، به خروجی‌های مشخص و قابل استفاده برسند. همچنین مصوبات شورا باید به صورت فصلی پیگیری و برای هر موضوع، مسئول و زمان انجام کار مشخص شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت پاسخگویی مستمر مدیران تأکید کرد و افزود: معاونت‌های استانداری باید مدیران زیرمجموعه خود را به صورت مستمر مورد ارزیابی و مطالبه‌گری قرار دهند و مدیران نیز نسبت به عملکرد حوزه مسئولیت خود پاسخگو باشند؛ چراکه عملکرد مدیران زیرمجموعه مستقیماً بر ارزیابی عملکرد معاونت‌ها و مجموعه استانداری اثرگذار است.
مردانی در پایان تصریح کرد: تحول اداری از همین فرآیندهای روزمره و نحوه انجام کار در استانداری و فرمانداری‌ها آغاز می‌شود و انتظار می‌رود کمیته‌های تخصصی شورای تحول اداری با جدیت بیشتری موضوع اصلاح فرآیندها، افزایش بهره‌وری، مدیریت عملکرد و استفاده از فناوری را دنبال کنند تا آثار این اقدامات در کیفیت خدمات و رضایتمندی مردم نمایان شود.


نظرات شما