شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۵

ورزشی

یامال در بازگشت به بارسا، یک رقیب غیرمنتظره دارد!

یامال در بازگشت به بارسا، یک رقیب غیرمنتظره دارد!
عصر قم - ورزش ۳ /لامین یامال بازیکنی از بارسلونا بود که در فصل ۲۶-۲۰۲۵ بیشترین ضربات پنالتی را زد اما برای فصل آینده یک رقیب جدی پیدا کرده است. یامال در هفت نوبت از روی ...
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /لامین یامال بازیکنی از بارسلونا بود که در فصل 26-2025 بیشترین ضربات پنالتی را زد اما برای فصل آینده یک رقیب جدی پیدا کرده است. یامال در هفت نوبت از روی نقطه پنالتی شوت زد و از این نظر دو ضربه بیشتر از رافینیا داشت. رختکن بارسلونا حالا یک متخصص پنالتی دارد: آنتونی گوردون. این بازیکن اهل لیورپول، چهارشنبه گذشته با تیم ملی انگلیس دوباره نشان داد که در زدن پنالتی یک متخصص واقعی است. لامین در مجموع رقابت‌ها هفت پنالتی زد؛ چهار پنالتی در لالیگا و سه پنالتی در لیگ قهرمانان اروپا. او شش ضربه را به گل تبدیل کرد و تنها پنالتی که مقابل خیرونا در لیگ از دست داد را گل نکرد. او دو پنالتی بیشتر از رافینیا زد؛ بازیکنی که هر ضربه‌ای که زد را به گل تبدیل کرد. همچنین چهار پنالتی بیشتر از روبرت لواندوفسکی زد؛ مهاجمی که از سه پنالتی خود دو ضربه را از دست داد. در فصل 27-2026 این وینگر جوان که اتفاقاً هنگام زدن پنالتی مقابل سلتا دچار مصدومیت شد، دوباره گزینه اصلی بارسلونا برای زدن پنالتی خواهد بود، هرچند با رقابت قابل توجهی روبه‌رو است. آنتونی گوردون، نخستین خرید بارسلونا برای فصل آینده، یک متخصص واقعی در زدن پنالتی است. او در فصل 26-2025 ده پنالتی زد و همه آن‌ها را به گل تبدیل کرد؛ بنابراین آمار موفقیت صددرصدی داشت. این وینگر ملی‌پوش ۹ پنالتی با نیوکاسل زد؛ سه پنالتی در لیگ برتر، پنج پنالتی در لیگ قهرمانان و یک پنالتی در جام حذفی انگلیس. همچنین یک پنالتی هم برای تیم ملی انگلیس زد؛ همان ضربه‌ای که چهارشنبه گذشته در دیدار دوستانه مقابل کاستاریکا به ثمر رساند. در تیم ملی انگلیس معمولاً هری کین پنالتی می‌زند، اما او تعویض شده بود و بازیکن بارسلونا مسئولیت این ضربه را بر عهده گرفت. این بازیکن ۲۵ ساله انگلیسی قرار است خط حمله تیم هانسی فلیک را تقویت کند. او رقیب جدی رافینیا خواهد بود، زیرا پست اصلی‌اش وینگر چپ است، اما می‌تواند با مهارت زیاد به عنوان مهاجم مرکزی یا در سمت چپ خط حمله هم بازی کند. به این ترتیب لامین یامال در زدن پنالتی‌ها رقیب خواهد داشت و در سمت خودش نیز یک جانشین قدرتمند در اختیار تیم خواهد بود. بازار

ورزش 3 /لامین یامال بازیکنی از بارسلونا بود که در فصل 26-2025 بیشترین ضربات پنالتی را زد اما برای فصل آینده یک رقیب جدی پیدا کرده است.
 یامال در هفت نوبت از روی نقطه پنالتی شوت زد و از این نظر دو ضربه بیشتر از رافینیا داشت. رختکن بارسلونا حالا یک متخصص پنالتی دارد: آنتونی گوردون. این بازیکن اهل لیورپول، چهارشنبه گذشته با تیم ملی انگلیس دوباره نشان داد که در زدن پنالتی یک متخصص واقعی است.
لامین در مجموع رقابت‌ها هفت پنالتی زد؛ چهار پنالتی در لالیگا و سه پنالتی در لیگ قهرمانان اروپا. او شش ضربه را به گل تبدیل کرد و تنها پنالتی که مقابل خیرونا در لیگ از دست داد را گل نکرد.
 او دو پنالتی بیشتر از رافینیا زد؛ بازیکنی که هر ضربه‌ای که زد را به گل تبدیل کرد. همچنین چهار پنالتی بیشتر از روبرت لواندوفسکی زد؛ مهاجمی که از سه پنالتی خود دو ضربه را از دست داد. در فصل 27-2026 این وینگر جوان که اتفاقاً هنگام زدن پنالتی مقابل سلتا دچار مصدومیت شد، دوباره گزینه اصلی بارسلونا برای زدن پنالتی خواهد بود، هرچند با رقابت قابل توجهی روبه‌رو است.
آنتونی گوردون، نخستین خرید بارسلونا برای فصل آینده، یک متخصص واقعی در زدن پنالتی است. او در فصل 26-2025 ده پنالتی زد و همه آن‌ها را به گل تبدیل کرد؛ بنابراین آمار موفقیت صددرصدی داشت. این وینگر ملی‌پوش ۹ پنالتی با نیوکاسل زد؛ سه پنالتی در لیگ برتر، پنج پنالتی در لیگ قهرمانان و یک پنالتی در جام حذفی انگلیس. همچنین یک پنالتی هم برای تیم ملی انگلیس زد؛ همان ضربه‌ای که چهارشنبه گذشته در دیدار دوستانه مقابل کاستاریکا به ثمر رساند. در تیم ملی انگلیس معمولاً هری کین پنالتی می‌زند، اما او تعویض شده بود و بازیکن بارسلونا مسئولیت این ضربه را بر عهده گرفت.

عصر قم


این بازیکن ۲۵ ساله انگلیسی قرار است خط حمله تیم هانسی فلیک را تقویت کند. او رقیب جدی رافینیا خواهد بود، زیرا پست اصلی‌اش وینگر چپ است، اما می‌تواند با مهارت زیاد به عنوان مهاجم مرکزی یا در سمت چپ خط حمله هم بازی کند. به این ترتیب لامین یامال در زدن پنالتی‌ها رقیب خواهد داشت و در سمت خودش نیز یک جانشین قدرتمند در اختیار تیم خواهد بود.
بازار


نظرات شما